Benim embriyolar dondurulmuş bekliyordu transfere başladık benim klinik çalışıyor vita alteraKızlar şu an Kıbrıs’ta tedaviye başlayan klinik var mı?
Hayırlı olsun, güzel haberlerle gelirsin inşallahBenim embriyolar dondurulmuş bekliyordu transfere başladık benim klinik çalışıyor vita alterabelki gelecek ay bu zamanlar hamileyim
İnşallah güzel sonuç slınBenim embriyolar dondurulmuş bekliyordu transfere başladık benim klinik çalışıyor vita alterabelki gelecek ay bu zamanlar hamileyim
Hayirli ugurlu olsun insallah sonucu güzel olurBenim embriyolar dondurulmuş bekliyordu transfere başladık benim klinik çalışıyor vita alterabelki gelecek ay bu zamanlar hamileyim
İnşallah rabbim emeklerını bosa cıkarmasınBenim embriyolar dondurulmuş bekliyordu transfere başladık benim klinik çalışıyor vita alterabelki gelecek ay bu zamanlar hamileyim
Demiştim ağustosta buralar coşacak diye... hadi inşallahBenim embriyolar dondurulmuş bekliyordu transfere başladık benim klinik çalışıyor vita alterabelki gelecek ay bu zamanlar hamileyim
Banada garanti vermediler 5.gün için ben ikinci için istedim 5.gün ınsallah 5.güne transfer ederlerKızlar dun gyno life ile görüstüm su dondurulmuş yumurta olayını sordum yurtdışından donor almıyoruz kıbrıs da yeteri kadar donörümüz var oyuzden dondurulmuş yumurta ile donasyon yapmamız söz konusu bile değil dediler 5.Gün garantisi veriyorlar dondulmak üzere yumurtada %90 kalıyor dediler gerçi benim son denemem ama bilginiz olsun
Ben sorduğumda bana 5.gun garantisi vermiyoruz hiçbir klinik veremez dedi. Hatta dalga geçer gibi cevap verdiKızlar dun gyno life ile görüstüm su dondurulmuş yumurta olayını sordum yurtdışından donor almıyoruz kıbrıs da yeteri kadar donörümüz var oyuzden dondurulmuş yumurta ile donasyon yapmamız söz konusu bile değil dediler 5.Gün garantisi veriyorlar dondulmak üzere yumurtada %90 kalıyor dediler gerçi benim son denemem ama bilginiz olsun
Zazamm senin bildiğin Euro care için yorumlarını kaçırmışım rica etsem benimle de paylaşır mısın?Oylemi
Ozaman bu kliniği bilmiyorum
Kızlar başka bir bilgisi olan var mı?Pegasus Havayolları, Kıbrıs'a gidecek yolcular için bilgilendirme mesajı yayımladı. Resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı gereğince; 15-31 Temmuz 2020 tarihlerinde Kıbrıs'a günde 3 sefer yapılacaktır. Kıbrıs uçuşlarımız İstanbul Sabiha Gökçen - Lefkoşa, Ankara - Lefkoşa, Adana - Lefkoşa olarak gerçekleştirilecektir.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti tarafından yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı gereğince; ülkeye giriş kuralları kapsamında B kategorisinde yer alan Türkiye'den çıkış yapan misafirlere çift kademeli PCR testi uygulanacaktır. Uygulamaya göre Türkiye'den çıkış yapan misafirlerin uçuştan önceki son 72-120 saat aralığında yapılmış negatif sonuçlu PCR testi olması zorunludur. Bu misafirlere Kıbrıs girişinde tekrar PCR testi yapılacak ve bu testin negatif çıkması halinde ise Kıbrıs'a girişlerine izin verilecek, aksi halde karantinaya alınacaklardır. Türkiye'de yaptırdıkları PCR testi sonucu uçuştan önceki 0-72 saat aralığında olan misafirler uçuşa kabul edilebilecek ancak Kıbrıs varışında 3 gün süreli karantina uygulanacak ve masraflar misafire ait olacaktır. PCR testi olmayan misafirler uçuşa kabul edilmeyecektir. ifadeleri yer aldı.
Canım kardeşim 2018 manolyababy isimli bir arkadaşımı(48yaş) ilk denemesinde ikiz kızlarını doğurdu bu klinikteZazamm senin bildiğin Euro care için yorumlarını kaçırmışım rica etsem benimle de paylaşır mısın?
Bilgiler aynıKızlar başka bir bilgisi olan var mı?
SAĞOL CANIM BENİMMCanım kardeşim 2018 manolyababy isimli bir arkadaşımı(48yaş) ilk denemesinde ikiz kızlarını doğurdu bu klinikte
Ama negativ alanlarda oldu
Canım sen önceden gittinmi kliniğeKızlar toplu cevap vereyim herkese . Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler transfer 28 temmuzda kliniğimiz Lefkoşa da vita altera ben şimdilik memnunum çok bilindik yerleri tercih etmiyorum ben yoğun oluyorlar ve kendilerini kanıtlama çabaları olmadığı için çok özenli değiller yani benim düşüncem bu yönde. Neyse 23 burda son kontrolüm olacak era testine göre 28 transfer 72 ve 120 saatlik kapsamında pcr testi istendi oraya indigimizde hava alanında test yenilenecek ve 8 saat hiç çıkmayacağız odamızdan merkeze çok yakın bir rezidansta kalacağız olası bir aksilik olursa test çıkmazsa diye 26 sinda orda olmayı planlıyoruz inşallah 29 unda da ikizlerimle döneceğiz bol bol dua edin ayrıntıları yazarım yine.
Not: Doktorum Ekim Kasım da ikinci dalga bekliyoruz dedi o yüzden bir an önce gitmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?