Evet canim maalesef 2.tane dönmüşüm var onları kullanıcam zar zor yalvar yakar indirttim ben ben konaklamami kendim bulucam bu sefer uçak biletlerimizide kendim yapicam yoksa baya masraflı oluyor sadece hava alanı karşılama parası ödeyeceğiz .biz yoksa taksi bulmak havaalanından çok zor .sana tavsiyem ilkinde yapmadım ben akıllandım uçak biletlerini karşılama konaklama herseyini karşılama paketi sunacak gynolife mutlaka fiat sor kendin karşılaştır sana verdikleri fiyatla piyasadaki uçak biletlerini arada fark yoksa kabul et benim biz hiç bisey sormadan kabul ettik her şeyi en pahalı uçak biletini ödemişiz bizim uçak biletleri 850 kişi başı gelmiş uçak biletlerinin fiatlarını mutlaka önceden bak onlara ben bunu istiyorum de ben o hatayı yaptim hiç bakmadım hiçbirşeye nededilerse kabul ettim bu sefer ben ayarliycam herşeyimi.

Ben bakıyorum airbnb busefer ordan ayarlayacağız benim için acentadaki arkadaşlarımda devreye girdi bu sefer.

Reactions: 2be
Sizin dondurulmuslar3.gun embriyosuydu degil mi?
Umarim bu 2 embriyo tutar ve saglikla ilerler..
Ben embriyo genetik test isteyecegim, onun ucreti cok yuksek, umarim onun icin indirim yapabilirler..

canım uçak biletini adetine denk getir uygun alırsın artı konaklama pansiyonda yada ufak otellerde kalırsın taksi pahalı diyorlar ama 3 bin yuro tutatcak kadar masrafın olmaz bence iyice araştır sonra bu ücrete pazarlığa git bana kalırsa.

Korona donemi olunca ev kiralama secenegini dusunuyorum...
Tum masraflari cikarip bakalim ne tutacak..

Belli deil canim ben daha ameliyat olucam iyileşme sürecine bağlı gitme sürecim .doktorum daha ameliyat olmamı istemiyor korona yüzünden az bekleyelim dedi benimse kaybedecek vaktim yok
Hatirladigim kadariyla yapisiklik icin histereskopi yapilacakti.
Histereskopi sonrasi da bekleme oluyor maalesef. Korona belki eylul ekim kasim daha sikinti yaratabilecek.
Doktorunuz keske yapsaymis.

Hatirladigim kadariyla yapisiklik icin histereskopi yapilacakti.
Histereskopi sonrasi da bekleme oluyor maalesef. Korona belki eylul ekim kasim daha sikinti yaratabilecek.
Doktorunuz keske yapsaymis.
Historoskopi oldum ofis histeroskopi oldum muayenede doktor yapisiklar büyük deyince ameliyat kararı verdi söyledim canim doktora hemen yapalım kurtulmak istiyorum tedavime basliycam dedim ama bekliyelim deyince sesimi cikarmadim artik baska doktora gitmek istemiyorum yoruldum cünkü bundanda memnunum aciksasi vardir bir bildigi diye düşünüyorum ekim kasim sıkıntılı diyorlar inan çok üzüntü duyuyorum bu yüzden inşallah olmaz haftaya kontrolüm var o zaman yine Konusu cam doktorumla hayırlısı bakalım

Yapisiklik cok fazla ise ilk transfere gynolife nasil onay verdi?
Yapisiklik icin histereskopi sonrasi bana spiral kullanimi ve 2 ay bekleme verilmisti. Sizin doktorunuz nasil bir yol izleyecek acaba.

Yapisiklik cok fazla ise ilk transfere gynolife nasil onay verdi?
Yapisiklik icin histereskopi sonrasi bana spiral kullanimi ve 2 ay bekleme verilmisti. Sizin doktorunuz nasil bir yol izleyecek acaba.
Ilk tedavimde gynolife beni burda bir doktora yönlendirdi o bana vaginal ultrasonda bir sorun yok dedi aslında doğru dürüst bile bakmadı ben kan testlerimi bile özel labaratuvarda yaptırdım bu kendi doktorum yapışıklık derinde olduğu için ultrasonda görünmez dedi keşke bunları ilk transferden önce o doktor anlatsaydı histeroskopi isteselerdi bu sorunlar yaşanmazdı sağlık olsun herseyde bir hayır vardır bunada şükür çok şükür nasip kısmet bütün geçirdiğim ameliyatlarımda 1 ayda toparlandı vücudum rahmin bu sefer nasıl olacak inan bende merak ediyorum ben hiçbişey saklamadım doktorumdan donasyondan haberi var bakalım bende merak ediyorum ameliyattan sonra ne kadar süre verecek bende merak ediyorum doğrusu geç olsun güç olmasın diye düşünüyorum.

Hugul kan testi verdinmi?
Birde kıbrısta testi havaalanındamı alıyorlar?
Fiyat nakadar?
Test sonunu nerede bekliyorsun?

Hugul kan testi verdinmi?
Birde kıbrısta testi havaalanındamı alıyorlar?
Fiyat nakadar?
Test sonunu nerede bekliyorsun?
Kıbrıs Türk vatandaşlarına testi ücretsiz yapıyor siz uçaktan inince pasaport kontrolünden geçmeden testi alıyorlar çok sürmüyor bir sürü kabin hazırlamışlar kalacağınız yeri önceden ayarliyorsunuz uçakta size bir form veriyorlar oraya adres ve bir telefon yazıyorsunuz diğer bilgileri de doldurup sonra polis kontrol sırasında alıyor o kağıdı sonuç çıkana kadar verdiğiniz adreste kalacağınız taahhüt ediyorsunuz sonucu bildirdiğiniz telefona ve kaldığın yere bildiriyorlar bir de bir barkod veriyorlar biz kendimiz o barkoddan internetten sorgulayıp baktık kliniğe bilgi verdik çıkabilirsiniz odadan dedi:) zaten kısa sürede çıkıyor akşam gitmiştik ertesi gün kahvaltıdan sonra çıktık.
Bu arada kan verdim yeniden çok şükür sorun yok salı günü kese muayenesine gideceğim:)

Gynolife in istanbulda anlasmali oldugu doktor var mi?
Transfer oncesi iyi bir yerde takip edilmek gerekli tabi ki. Sizin kendi doktorunuz en guzel sekilde yonlendirir./
Donasyonda donorun kan grubu ile ayni olmak mi gerekiyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…