Butun merkezlerde taze transfer mi oluyor?
Benim endo inceligi problemim oldugu icin taze transfer sanirim zor gorunuyor.
Genelde de transferim reglnin 27-28.gunu oluyor ve yuksek doz ostrojen kullaniyorum.
Bunu da merkezlere sorman lazım. Ben Cekyadaki merkezi biliyorum. Bir de zatwn kisiye özel dir herkesin tedavisi. Sana özel birsey onerilecektir. Dogru bilgiyi merkezlerden alırsın.

Hayırlı olsun tedavin ınsallah hayırlı olur benimde 2 tedavim olucak gynolifte hepimiz denk gelseydin ne güzel olurdu eylül de ben erteledim ınsallah güzel sonuçlar alırsın kaç euro dediler ilk tedavi için indirim iste canim ben 5500 euroda zorlada olsa 4500 euro artı konaklama uçak karşılama parası ödedim daha iyi oldu toplam o zamanın euro kuruyla 7500 euro ödedim toplam

Embriyoya genetik test yapilsa ayni sekilde sonuc alinabilir mi?
Rica etsem donor icin istediginiz teStleri paylasabilir misiniz?
Söylediğim gibi 4000 tane genetik hastalığına bakıldı tek tek isimler aklımda yok mesela onun çekinik taşıyıcı hastalıkları için eşim e test yapıldı aynı hastalık denk gelip ortaya çıkmasın diye ayrıca embriyolara genetik yapıldı ben sadece cinsiyet secmedim o tamamen sürpriz artık:)

Konaklama uçak karşılama parasi ne kadar odedin cnm. Ben de indirim istedim cnm.

Konaklama uçak karşılama parasi ne kadar odedin cnm. Ben de indirim istedim cnm.
Biz 2 gün kaldik 2 gün gidiş dönüş uçak biletleri ve konaklama icinde baya tuttu gynolife muhasebesine toplam 7500 euro ödedik geçen ekimde o zamanın kuru yine 5.kusurdu diye hatırlıyorum canim indirim istediysen süper yapıyorlar. Hepsi icinde paketi aldım orda test yapıldı bana söylemişlerdi oraya gitmeden önce onun parasıda içinde.

Arkadaşlar birşey soracağım. Bugün bir suru eski yazismaya refere olunca eski yazilara dönüp okudum. Mart ayinda okumadigim bir kısım vardi. Orada gördüm. Yıldız ivf diye biryerden bahsedilmis o zaman. Gynolife ekibi diye. Noldu sonra onlar? Yazanlar öğrendi mi o işi. Şimdi internet sitelerine bakinca Gynolife ekibi çıkmıyor. En azindan doktor olarak. Niye öyle bir Yildiz ivf de gözüküp gitmişler. Anlamadim ben.

Hayatım doktor murat bey bana ole bisey yok dedi

3000 eur konaklama, ucak ve karsilama hizmet bedeli ?
Bu kadar cok fazla tutuyor mu..

H Hugul Sizin gittiginiz merkeZin genetik test konusunda ucretleri daha iyi sanirim.donor ve embriyo testleri toplam 2000 eur ise.
Notlarima baktim ngs icin 3 embriyo icin 2500 eur demis gynolife...
Tedavi icin 5000 eur
2.transfer olursa 1000 eur
1 yillik dondurma 500 eur
Temmuz ayi icinde gorusmusum kendileriyle

Son düzenleme:
Hayır 7000 bin eurodan fazlasını verdik ama karışık ve parça parça olduğu için inanın totalde ne olduğunu bilmiyorum açıkçası işin para boyutunu hiç düşünmedik maddi olarak hiç araştırma yapıp karşılaştırma yapmadım merkezlerden indirim talep etmedim söylediğim gibi odak noktası farklı bizim için para yerine konulabilir . Herşey gönlünce olsun sevgiler ...

Kazen arkadas sen benim icin gariban demissin dogrudur ben gariban olabilirim ben cok vijdanli ve iyi niyetli bi insanim. Senide objektif biri olarak hep algiladim gercekten. Ama beni polemikten dolayi kim engellediyse engelledi adi cokmu önemli???? Bana msj gelmisde daha kim engelledi onu bilmiyorda eziklemicem falanda filan.... karsindaki kadindi demiyorum karsindaki insani assalamak ve bunu öne sürerek bu tür cümleleri kullanmaniz hos olmusmu? Bence alayci tavriniz yakismadi ben gercekten yakistiramadim.

K
Kazen arkadas kimseyi bulamamis benide ortaya atmis. Bizim anladigimiz dil hangi dil?mune cok kibar yazmisya...ayiptir ya. Ben kimseyi yönlendirmedim. Kimseninde yalakaliginida yapmam. Ne yasadigimi yazdim. Daha dogrudu o klinikte yasadigim kabuslari. Yazdiklariminda arkasindayim kazen arkadas.ama bunlar sorun degil demi ? Nekadar kötü bi insanmisim keske kazen beni ibret olsun diye dar agacina götürseymis cünkü ben beni kimin engelledigini ve neden engelledigini bile bilmiyormusum. Nasil bi asalamak nasil bi incitmektir bu kazen arkadas? Bu sarfettiginiz kelimeleri kendinize yakistirdinizmi? Yada yazarken costunuzmu? Inanin ben okurken cok üzüldüm. Beni cok üzdün kalbimi kazen arkadas kirdi. Ama olsun ben ve benim gibi kadinlar yillardir bu yolda hep kirik kalple yasiyoruz biz hak ediyoruz demi kazen arkadas? Yazdiklerinizi sakin bi kafayla oku kazen arkadas

Hepimiz icin insallah guzel sonuclar alalim.
Ben merkezlerle belirttiginiz donor genetik testi sorarim, bunu bilmiyordum. Cok tesekkurler..

Sana katılıyorum arkadaşım.
Ne zaza 'nın ne murakami nin reklam amacıyla para kazandıklarına asla inanmıyorum.
Ve senin gariban_eziklenecek vs olduğunu düşünmüyorum.Bu donasyon zorluğunuyla başedebilen diğer kadınlar gibi aslan yürekli bir kadınsın. Kazen beyin üslubunu çok sert ve bazende alaycı buluyorum.Dün bunun sebebinin bu formun kurucusu olduğunu bu sebeple bu kadar rahat yazabildigini öğrendik.
Sayın Kazen bey;
Size yapmadığınız bir şey itham edildiğinde tabiki isyan etmek _sinirlenmek hakkınız tabiki cevap yazacaksınız ama sizin bazen seçtiğiniz kelimeler,sizin yaşinizdaki olgun bir kişiye hiç yakışmıyor.Sanırım 63 yaşındasınız.Buradaki bir çok kişinin babası yada abisi yaşındasınız.Ayrica Sizi tebrik ederim kadınlara yönelik böyle bir form kurmak çok zekice.

Canım gynolife ta benim 2 tedavim olucak ben 1 yillikdondurma 500 euro ödedim doğru benim 2.transferim olucak ama benden para istemediler hatta eğer 3. denemede sıfırdan başlama için indirimle tekrar ilk 4500 olur dedi ben daha ikinciyi olmadım üçüncüyü kabul etmedim.

Pazarliga tabi desenize her sey:))
Sizin donmuslarinizla 2.transfer mi olacak? 2.tedaviye mi basliyorsunuz yoksa?

Benim aklima takilan belirttigniz 3000 eur ulasim, konaklama, karisilama gibi masrafi nasil aza indirebilirim?
Airbnb kullanan oldu mu acaba?

Transfer parası alıcaklar
İnşallah anne olda kurtul
Ama olmasa yeni donörle 2500 eu indirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…