Ben de Gynolife a karar verdim bu arada. Cekya'nin kapıları açacağı yok. Gerçi Süper kampanya yapmışlar aklım orada kaldı ama. Açıkçası daha az para vermeyi tercih ederdim tabi ki. Reklam olarak anlasilmasin bu. Her merkezin parası ortada. Onun üzerinden konuşuyorum. E bir merkeze de icimin ısınması normal. Birine icim isinacak ki ona göre karar verecegim.
Noname eylulun ikinci haftasina denk gelebilir benim transfer. Belki denk geliriz

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah belki bunda da bir hayır vardır belki de burada mutlu sona ulaşacaksın.
Karşılaşmayız sanıyorum çünkü ilk haftası gibi tedaviye başlayacağım zaten en az 10 gün falan sürüyor. Ama keşke burdaki kadınlar bir araya gelebilsek. Ben sizlerden güç alıyorum ve hepimizi görmeden çok seviyorum. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

İnsallah cnm. Hepimizi güldürsün

Yanlis hatirlamiyorsam yumurta donasyonuydu degil mi?
Nasil olacak surec? Donor hemen buluyorlar mi?
Eylulun ikinci haftasi transfer olacaksa taze transfer mi olacak?
Donorle sizin dongu es zamanli ilerleyebilecek mi?
Yoksa Bu ay icinde donorun toplamasi yapilip dollenip dondurulacak mi embriyo?
Siz yuz yuze gorustunuz mu gynolife? Tlf ile mi ilerliyor surec?

Donör e genetik tarama istedim normalde rutin testlerde belli başlı hastalıklara bakıyorlar ben 4000 hastalığa kadar baktırdım temiz sayılır :)
Embriyoya genetik test yapilsa ayni sekilde sonuc alinabilir mi?
Rica etsem donor icin istediginiz teStleri paylasabilir misiniz?

Es zamanli dongusu olan bir donor ayarlamasi olcak sekilde tamam anladim:)
Cook soru sormusum , bu kadar hizli ilerlemesine sevindim surecin.

Bugün transferimin sekizinci günü testim pozitif inşallah değerim artar çok dua edin kızlar
ayyy çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın darısı hepimizin başına

evet yaaa cidden yine mi siz hiç çok ama çok istediğiniz halde çocuğunuzun olmayacağını bile bile umutsuzca hayal kurdunuz mu ?? etrafınızdaki hamileleri çocuklu kadınları gördüğünüzde yüreğiniz sızladı mı ?? eşiniz sırf siz üzülmeyın diye çocuk istemiyorum gezeriz eğleniriz yeriz içeriz deyip çocuk görüğü zaman başını başka tarafa çevirdiğini gördünüz mü ??? rabbim yardımıcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın başkasının bebişlerine imrenerek baktırtmasın... vallahi dini konular lütfen bizim bu konumuzun dışında kalsın burada tartışılacak bı konu değil arzu ederseniz diyanet ilerine sorun ve bilginiz sizde kalsın...

Dinimizin boyutunu arastirdiniz mi bu donor olayinda falan anladığım kadarıyla başkasinin yumurtası ile eşinizin spermi birleşiyo yanlış mı anliyorum
siz hiç çok ama çok istediğiniz halde çocuğunuzun olmayacağını bile bile umutsuzca hayal kurdunuz mu ?? etrafınızdaki hamileleri çocuklu kadınları gördüğünüzde yüreğiniz sızladı mı ?? eşiniz sırf siz üzülmeyın diye çocuk istemiyorum gezeriz eğleniriz yeriz içeriz deyip çocuk görüğü zaman başını başka tarafa çevirdiğini gördünüz mü ??? rabbim yardımıcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın başkasının bebişlerine imrenerek baktırtmasın... vallahi dini konular lütfen bizim bu konumuzun dışında kalsın burada tartışılacak bı konu değil arzu ederseniz diyanet ilerine sorun ve bilginiz sizde kalsın...

Embriyoya genetik test yapilsa ayni sekilde sonuc alinabilir mi?
Rica etsem donor icin istediginiz teStleri paylasabilir misiniz?
Genetik test yapiyorlar zaten donore. Eshre kuralları geregi donorlere genetik test yapmak zorunda her klinik. Biz ekstra bir test istemedik donor için. İstemeye de gerek yok bence. Eshre kriterleri donor testleri diye belki internette aratsaniz bulursunuz bilemiyorum. Ya da konustugunuz merkeze sorun o testleri. Benim aklimda degil.
Embryoya genetik test yapilsa ayni sonucu alir miyiz derken sorunuzu anlamadım. Pozitif sonuc mu ayni sonuc dediginiz? Embryoya genetik test yaptirirsaniz embryonuz saglikli degil mi onu ogreniyorsunuz. Sagliksizsa boşuna ttansfer yaptirmiyorsunuz. Embryoya test yapılırken cok düşük de olsa embryoya zarar gelme olasılığı var ama. Bunu da degerlendirin.

Es zamanli dongusu olan bir donor ayarlamasi olcak sekilde tamam anladim:)
Cook soru sormusum , bu kadar hizli ilerlemesine sevindim surecin.
Süreç hep böyle. Donor bulunuca regli senkronize ediliyor. Ben 2 hafta önce başlamış oldum ilaca. Çek'e gidecegim diye hesap ettigim için. Ama toyelde fonor bulununca 1,5 ay gibi birşey.

Sorumu tam soramamisim:)
Donorle ilgili yapilan 2000 eur tutarindaki testler icin genetik hastaliklari ile ilgili testler mi?
Mesela kanda karyotip analizi, faktor v leiden, protrombin, mthr , mthfr,pai testleri gibi seyleri mi kapsiyor yoksa daha ileri testler gibi mi?
Embriyoya genetik test ngs ya da pgt icerigininbiliyorum. Trizomi incelenmesi seklinde oldugu icin saglikli embriyo bulundugu taktirde o hastaliklar elimine edilmis oluyor, tabi ki dediginiz gibi biyopsi alinirken risk olabiliyor..
Benim tam olarak sormak
Istedigim 2000 eur ekstra olarak donor hangi testlere tabi , cunku sagliksiz embriyonun tutup gelisimi devam etmeyip kurtaj ve dusuk gibi risklerini ortadan kaldirmak istiyorum .
O yuzden donore yapilan testler bu konuda bir katki saglayabilor mi o yuzden sormak istedim

Süreç hep böyle. Donor bulunuca regli senkronize ediliyor. Ben 2 hafta önce başlamış oldum ilaca. Çek'e gidecegim diye hesap ettigim için. Ama toyelde fonor bulununca 1,5 ay gibi birşey.
Butun merkezlerde taze transfer mi oluyor?
Benim endo inceligi problemim oldugu icin taze transfer sanirim zor gorunuyor.
Genelde de transferim reglnin 27-28.gunu oluyor ve yuksek doz ostrojen kullaniyorum.

2500
herkese aynı fiyat vermiyorlar ki :) sana 3000 der bana 3500-2500 o... karşılaştırmak için sordum canım. tutturabildiklerine yani. canın sağolsun.
2500 diyen yer neresi peki bacim ben dilim yandi die solemiyorum senin ole bi derdin olmaz neresi

Arkadaşım sorunu en iyi merkezler cvplar. Ama donorle ilgili yapilan uyum recombine testini diyorsun sen galiba. Onu degil diger genetik testleri yaptirmak zorunda merkezler. Kurtaj, dusuk riskini ortadan kaldirmak istiyorsa embryoya genetik test yaptir. Donore degil. Cunku sperm faktoru de var. Embryoya yaptir garanti olsun.

Reactions: 2be
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…