Aa Zazam süperBenim 710 güne adetim başlıyacak ve bende başlıyorum tedaviye inşallah
Hasan Bankeroğlundan haber geldi bugün
Onay verdi transferime
Muhtamelen eylül başı bende kıbrısta olurum
Daha o aşamalara var tatlim. Bakalım rahim güzel olup transfere cagirilacak miyiz? Önce regli olayım, sonra rahim uygun görülsün ondan sonra plan yaparim ben. 2 kere gidemeden iptal oldu daha önce.Cok sevindim. Hazirliklar baslasin. Donor cabuk bulunmus..
Eylul sonu hamilelik haberinizi alalim
Siz toplama gunu mu gitmis olacaksiniz?
Orda transfere kadar kalacakmjsiniz
İnşallah canımAa Zazam süper ❤ Denk gelirmisiz oradaikimizin ki de tutacak bu sefer kuzum
Benım ultrasonda gözüktü yapışıklıkCanım yapisikligi histereskopi dışında goremiyorlar diye biliyorum. O doktorun da kabahati olmayabilirAma evet haklısın keske hemen histereskopi isteselermis.
Nekadar dogru ve icten yazmissin canim benimMurakami Zaza74 Cewlik arkadaşlar, canlar yapmayın üzmeyin kendinizi biz burada kader ortaklığı yapıyoruz aynı dikenli yolda ayaklarımızın kanamasına aldırmadan yürümeye ve en çok istediğimiz bebeklere kavuşmaya çalışıyoruz bizi bizden başkası anlamaz. Sizleri bilen biliyor bilmeyen de ötede dursun. Ben Zaza dışında ikinizle de özelde hiç görüşmedim ama kalbimden çok iyi insanlar olduğunuza inanıyorum hatta biliyorum. Murakami canım hiç düşünme artık kendine odaklan pozitif ol zaten çok güçlü bir kadınsın. Hepinizi seviyorum kızlar iyi olun olun ki umut dağıtmaya devam edin.
Murakamicim tedavin hayirli olsun insallah
sende insallah bukez bebislerinle dönceksin zazammmBende bugün Damla hanımla konuştum,Hasan beyden onay alınca başlıyacam tedaviye
Ay inşallah artık bu defa kucağıma ala bilim yavrumu
Cewlikcim saolMurakamicim tedavin hayirli olsun insallahGüzel haberlerini almak dilagiyle
Aa öyle mi. Ben ultrasonda gozukebildigini bilmiyordum. Aslında hakikaten burası ve Kıbrıs iyi koordine olmalı. Doktorlar karşılıklı konuşsa mesela keşke. Daha önceki hazirliklarimda öyle bir koordinasyon olmamıştı.Benım ultrasonda gözüktü yapışıklık
Kan sonucu gebelik kesesi ile ilgili bilgi vermez bazen tek ve güçlü bebekler de hızlı artış yaparlar hekimler öyle yorumlamayı doğru bulmuyor. Kan sonuçlarımı paylaşmamayı tercih ediyorum teşekkür ederim:)Hugul arkadaşın sonuçlarını yazmadın
Sonuçlara göre acaba ikizmi
Kaç embriyo transfer olundu
Teşekkür ederim darısı başına inşallah:)Ayy 40 gün oldu mu yaa ne güzelZaman su gibi aksin, gebeligin kolay ve güzel geçsin
Benim 710 güne adetim başlıyacak ve bende başlıyorum tedaviye inşallah
Hasan Bankeroğlundan haber geldi bugün
Onay verdi transferime
Muhtamelen eylül başı bende kıbrısta olurum
Mutlu haberlerinizi alalim insallah..Daha o aşamalara var tatlim. Bakalım rahim güzel olup transfere cagirilacak miyiz? Önce regli olayım, sonra rahim uygun görülsün ondan sonra plan yaparim ben. 2 kere gidemeden iptal oldu daha önce.
Ben garanti olsun diye toplama gününden 2 gün önce gibi giderim herhalde. Evet transfer gününe kadar kaliriz. Git gel yapmaya gerek yok bence. Bosuna yorulurum.
Yoo Donor normal sürede bulundu bence. 5 agustosda karar verdim Gynolife a. Herşeyim hazır zaten. Tahlilleri yolladım. Donor kriterlerim de hazırdı. Onları da yolladım. 8 agustosta reglime yakın istedigim kriterde donorleri yolladilar. Zaten databaseleri belli. Kriterleri girince database den aratiyorlar. O gün içinde de bulabilirlerdi. Ya da sonra ki gün. Herhalde regli eşleme durumu yüzünden bir tık daha uzun sürdü.
Hadi inşallah bu benim son gidişim olur kızlar. Yesilada'nin gidisi geldi aklıma. Onun bebislerinin tuttugunu ilk okudugum zaman geldi aklıma. Kendim hamile kalmış gibi sevinmiştimO da Gynolife da transfer olmuştu. Bana da uğurlu gelir inşallah.
çok şükür inanın kendim hamile kalmış kadar seviniyorum mutlu oluyorum sizin adınıza rabbim sağlıklı ilerlemeler yaşatsınTeşekkür ederim çok şükür bir problem yok kaldı 8 ay:)
Teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah evet her şey yolunda Çok şükür:)çok şükür inanın kendim hamile kalmış kadar seviniyorum mutlu oluyorum sizin adınıza rabbim sağlıklı ilerlemeler yaşatsınmaşallah keseyi gördünüz mü kusura bakmayın çok sık giremiyorum yogunluktan kaçırmışda olabilriim
Genetikten saglikli gelen embriyolardi degil mi?Teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallah evet her şey yolunda Çok şükür:)
öncelikle herşey gönlünce olsun güzelce transferin hamileliğin geçsin kucağın dolsun bebişinle, muradına hemen bu transferde er. benim sormak istediğim birşey var. donor kriterler olarak neler soruluyor yada istiyorsunuz foto gösteriyorlar mı siz secebiliyormusunuz nasıl emin oluyorsunuz yani çekik gözlü esmer üniversite mezunu diyorsunuz da onlar tamam he he diyip sarışın birinin yumurtasını almadıklarından nasıl emin oluyoruz.Daha o aşamalara var tatlim. Bakalım rahim güzel olup transfere cagirilacak miyiz? Önce regli olayım, sonra rahim uygun görülsün ondan sonra plan yaparim ben. 2 kere gidemeden iptal oldu daha önce.
Ben garanti olsun diye toplama gününden 2 gün önce gibi giderim herhalde. Evet transfer gününe kadar kaliriz. Git gel yapmaya gerek yok bence. Bosuna yorulurum.
Yoo Donor normal sürede bulundu bence. 5 agustosda karar verdim Gynolife a. Herşeyim hazır zaten. Tahlilleri yolladım. Donor kriterlerim de hazırdı. Onları da yolladım. 8 agustosta reglime yakın istedigim kriterde donorleri yolladilar. Zaten databaseleri belli. Kriterleri girince database den aratiyorlar. O gün içinde de bulabilirlerdi. Ya da sonra ki gün. Herhalde regli eşleme durumu yüzünden bir tık daha uzun sürdü.
Hadi inşallah bu benim son gidişim olur kızlar. Yesilada'nin gidisi geldi aklıma. Onun bebislerinin tuttugunu ilk okudugum zaman geldi aklıma. Kendim hamile kalmış gibi sevinmiştimO da Gynolife da transfer olmuştu. Bana da uğurlu gelir inşallah.
Her guzel ve mutlu son ile biten tecrube arkadan gelen icin de ayni sekilde sonuclanir umarim..Ben embriyoya genetik test yaptırmadım embroyodan hücre koparmak strese neden oluyor ve gelişimini kötü etkiliyor ayrıca bazen embriyo çok iyi kopardığıniź hücre kötü ise yanlış yönlendirme yapabiliyor veya tam tersi durum da olabilir. Yani kliniğin laboratuvar ı iyiyse embriyoya tüpünde kontrol yapar ki bu rutin işlemleridir hatta türkiye de bu yönteme daha yeni bahçecide başlandı. Bana iki embriyo kondu ikisi de iyiydi hangisi sağlıklı kese oluşturacak önümüzdeki haftalarda göreceğiz daha 16. Gün bugün çok erken :) ben size herhangi bir konuda şunu öneririm diyemem çünkü çok hassas bir konu ben bu foruma ilk girdiğimde burda 6 bin küsür sayfa vardı arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok bana biraz anlatır mısınız diye yazdığımda o kadar sayfayı oku denildi bana kimse bir bilgi vermedi tavrı çok yanlış bulduğum için ben sürecimi sabırla ve her sorana detaylı bir şekilde anlattım bırak binlerce sayfayı okumak bir önceki mesajı okumadan bana soru soran öyle çok oldu ki ama hiç sorun değil elimden geldiğince cevaplarım lakin gerek klinik için gerek yöntemler için tavsiyedir diyemem sadece kendi adıma memnun kaldım ama benim vesilem ile gidip kötü bişey yaşarsanız da üzülürüm umarım her şey sizin için iyi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?