İnşallah kavuşursun bebeklerine hayırlısı ile tabiki tekrar tekrar sorular cevaplamak insanı yorar diyorum ya ben iki mesaj önce cevapladığım mesajı yine cevapladım ama bana direkt otur 6 bin sayfayı oku denildi ayıp yani neyse herkes kalbinin ekmeğini yer dediğim gibi tavır bana çok çirkin geldiği için ben aynı şeyi yapmadım hele pandemi sürecinde insanların kafası yeterince karışık olduğu için tecrübelerimi sabırla aktarmaya çalıştım umarım birilerine faydam dokunmuştur

6 bin sayfayı oku demeleri buraya daha önce kayıt olup sonra çıkanlar var bazılarının foyasını ortaya koyanlar var mutlu sonucu aldıktan sora guruptan çıkanlar var bebeğim. maksat üç kişinin memnun ayrıldığı yerde bir kişi kötü ayrılmış olsa ve sen o memnun olmayanın yazısını okusan daha mı iyi. maksatları senin iyiliğin için. ben 2013 ten okumaya başlamıştım hesap et. gerçekten de kimler kimler ne yöntemler ne fiyatlar ne umuttan beslenenler kimler kimler üç kişi kötü sonuç alır merkeze güvenmediğini yazar bir kişi şanslıdır tutmuştur ona denk gelirsin maksat hepsinden bilgi al. eskiden kayıtlı olanları oku merkezlerin gün gün gelişimini bunlar senin için bir fırsat. ben sprem için girdim sayfaya fakat kendi kistim için kulandığım ilaçlardan tut eşim için uygun olan merkeze onay verene kadar buradan çok şey öğrendim. arı sütü yazmış biri biri rahim kalınlığı yapışıklığı hipereskopi bunları hep eski msjlarda görüp netten araştırıp ona göre gittim doktora. emin ol pişman olmicağın okadar yazı varki geçmişte. tabii sen bilirsin. fakat bu kadar kişi geçmişten oku diyorsa fırsat bulursan eger şöyle bir bin iki bin sayfa geriden oku hatta ilk zamanlar kiliğik ve gebe kalanlar doktorlar olumsuz olanlar filan hep listelemişlerdi. ben oradan hep kilinik doktor isimlerini bulup harekt etmiştim. hayırlısı bakım

Teşekkür ederim elbette ki araştırıp okuyacağız bu yola girdikten sonra ama benim kast ettiğim bu değil sonuçta ben şahsım adına buradaki tecrübelere dayanarak klinik seçmeyi düşünmezdim zaten .Ben bu konuda hiç bir fikrim yok işlemler nasıl oluyor diye sorduğumda bu cevabı almıştım iyi niyet göremiyorum malesef iyi niyet tüm kalbinle yardımcı olmaya çalışmaktır. Üstelik buradakiler in yazması ile kesinlikle karar verilmemeli sonuçta her beden her problem farklı ve beklentiler de farklı

Korkutmak amaclı yazmıyorum,ama benimde donasyonla 5-6 haftadan öteye gitmedi ve dört gebeliğin dördüde.her kes yumurtaya vurguluyor,ama spermde çok önemli
hic sperm odakli dusunmedik,hep genc yumurta onarir diye umdum:))
Eger 20 yas yumurtasi da benim kocanin spermine etki edemezse o zaman tam bulmusuz birbirmizi

Zeytinyagli kuruu incir, ari sutu opular oncesinde tikiyordum agzina:))
Yin baslarim o zaman..

Ben mi sordum ayni soruyu
Gercekten sizin mesajlarinizi da atlamamaya calistim, gozumden kactiysa oZur dilerim

Hugul meraba benim embriyomda 4000 tane genetik hastalığa bakıldı demişsin. embriyodan biyopsi alınmadan tüpten bakılarak yapılan yööntemin adı nedir merak ettim bahçecide yeni yapılmaya başlanan yöntem demişsin.tesekkurler şimdiden.

Donor icin yapilmis o testler. Embriyo icin genetik test yapilmamis.ben de gidecegim merkezle donor icin test konusunu soracagim.

Son düzenleme:
yani o doğru canım süreç nasıl işliyorun cevabı oku burdan değil basit zaten ben spremi biliyorum aynı tüp bebek benim yumurtayı güçlendiricekler yumrutalarımı toplayacaklar sonrada rahim kalılığın düzeldiğinde artık kaçıncı gün emriyosuysa trasfer olucak en sonda test yapıcaz pozitiffffffffffffff ne ka kolay anlattım dımı inşallah süreç benim için gerçektende bu kadar kolay işler tabi hepimiz için....

Ben embriyonun değil donör ün 4000 hastalığına bakıldı dedim embriyo için yöntemin adı EMBCF gibi değişik birsey di yanlış hatırlıyorum olabilir

Doğru diyorsunuz nakadar bilgi edinsende her kes kendi kararını vericek
Ben kendi adıma konuşum.ilk donasyon kararı verince araştırmadan direk reklama uyup gitim ve çok hayal kırıklıkları yaşadım
Ama keşke bu forumu baştan okusaydım ve bilgi edinince karar verseydim

hic sperm odakli dusunmedik,hep genc yumurta onarir diye umdum:))
Eger 20 yas yumurtasi da benim kocanin spermine etki edemezse o zaman tam bulmusuz birbirmizi
Ay benimki ne olduğunu hiç bilmedim
Kendi yumurtamla denedim kimyasal oldu
Donasyon dedik yine aynı devam
Ya bende çözülmeyen bir sıkıntı var yada şansım yok

Korkutmak amaclı yazmıyorum,ama benimde donasyonla 5-6 haftadan öteye gitmedi ve dört gebeliğin dördüde.her kes yumurtaya vurguluyor,ama spermde çok önemli
Sizin bagisiklikla ilgili kontrolleriniz de yapilmisti ve bir sorun bulunanadi diye hatirliyorum.
Umarim bu kez son olur ve saglikla bebek gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…