İnşallah kavuşursun bebeklerine hayırlısı ile tabiki tekrar tekrar sorular cevaplamak insanı yorar diyorum ya ben iki mesaj önce cevapladığım mesajı yine cevapladım ama bana direkt otur 6 bin sayfayı oku denildi ayıp yani neyse herkes kalbinin ekmeğini yer dediğim gibi tavır bana çok çirkin geldiği için ben aynı şeyi yapmadım hele pandemi sürecinde insanların kafası yeterince karışık olduğu için tecrübelerimi sabırla aktarmaya çalıştım umarım birilerine faydam dokunmuşturÇok güzel yazmışın embriyoların genetik testi bende gereksiz olduğunu düşünüyorum
Tabii bunu yapmak zorunda olanlarda var (40 yaş üstü kendi yumurtasını kullanan ve ya eşlerde translokasyon olması kromozomda)
Ama hugul 4 seneden fazladır bu sayfadayım (inşallah son senem olsun),ve aynı sorulara defalarca cevap yazmakta insanı yoruyor.
6 bin sayfayı oku demeleri buraya daha önce kayıt olup sonra çıkanlar var bazılarının foyasını ortaya koyanlar var mutlu sonucu aldıktan sora guruptan çıkanlar var bebeğim. maksat üç kişinin memnun ayrıldığı yerde bir kişi kötü ayrılmış olsa ve sen o memnun olmayanın yazısını okusan daha mı iyi. maksatları senin iyiliğin için. ben 2013 ten okumaya başlamıştım hesap et. gerçekten de kimler kimler ne yöntemler ne fiyatlar ne umuttan beslenenler kimler kimler üç kişi kötü sonuç alır merkeze güvenmediğini yazar bir kişi şanslıdır tutmuştur ona denk gelirsin maksat hepsinden bilgi al. eskiden kayıtlı olanları oku merkezlerin gün gün gelişimini bunlar senin için bir fırsat. ben sprem için girdim sayfaya fakat kendi kistim için kulandığım ilaçlardan tut eşim için uygun olan merkeze onay verene kadar buradan çok şey öğrendim. arı sütü yazmış biri biri rahim kalınlığı yapışıklığı hipereskopi bunları hep eski msjlarda görüp netten araştırıp ona göre gittim doktora. emin ol pişman olmicağın okadar yazı varki geçmişte. tabii sen bilirsin. fakat bu kadar kişi geçmişten oku diyorsa fırsat bulursan eger şöyle bir bin iki bin sayfa geriden oku hatta ilk zamanlar kiliğik ve gebe kalanlar doktorlar olumsuz olanlar filan hep listelemişlerdi. ben oradan hep kilinik doktor isimlerini bulup harekt etmiştim. hayırlısı bakımİnşallah kavuşursun bebeklerine hayırlısı ile tabiki tekrar tekrar sorular cevaplamak insanı yorar diyorum ya ben iki mesaj önce cevapladığım mesajı yine cevapladım ama bana direkt otur 6 bin sayfayı oku denildi ayıp yani neyse herkes kalbinin ekmeğini yer dediğim gibi tavır bana çok çirkin geldiği için ben aynı şeyi yapmadım hele pandemi sürecinde insanların kafası yeterince karışık olduğu için tecrübelerimi sabırla aktarmaya çalıştım umarım birilerine faydam dokunmuştur
Teşekkür ederim elbette ki araştırıp okuyacağız bu yola girdikten sonra ama benim kast ettiğim bu değil sonuçta ben şahsım adına buradaki tecrübelere dayanarak klinik seçmeyi düşünmezdim zaten .Ben bu konuda hiç bir fikrim yok işlemler nasıl oluyor diye sorduğumda bu cevabı almıştım iyi niyet göremiyorum malesef iyi niyet tüm kalbinle yardımcı olmaya çalışmaktır. Üstelik buradakiler in yazması ile kesinlikle karar verilmemeli sonuçta her beden her problem farklı ve beklentiler de farklı6 bin sayfayı oku demeleri buraya daha önce kayıt olup sonra çıkanlar var bazılarının foyasını ortaya koyanlar var mutlu sonucu aldıktan sora guruptan çıkanlar var bebeğim. maksat üç kişinin memnun ayrıldığı yerde bir kişi kötü ayrılmış olsa ve sen o memnun olmayanın yazısını okusan daha mı iyi. maksatları senin iyiliğin için. ben 2013 ten okumaya başlamıştım hesap et. gerçekten de kimler kimler ne yöntemler ne fiyatlar ne umuttan beslenenler kimler kimler üç kişi kötü sonuç alır merkeze güvenmediğini yazar bir kişi şanslıdır tutmuştur ona denk gelirsin maksat hepsinden bilgi al. eskiden kayıtlı olanları oku merkezlerin gün gün gelişimini bunlar senin için bir fırsat. ben sprem için girdim sayfaya fakat kendi kistim için kulandığım ilaçlardan tut eşim için uygun olan merkeze onay verene kadar buradan çok şey öğrendim. arı sütü yazmış biri biri rahim kalınlığı yapışıklığı hipereskopi bunları hep eski msjlarda görüp netten araştırıp ona göre gittim doktora. emin ol pişman olmicağın okadar yazı varki geçmişte. tabii sen bilirsin. fakat bu kadar kişi geçmişten oku diyorsa fırsat bulursan eger şöyle bir bin iki bin sayfa geriden oku hatta ilk zamanlar kiliğik ve gebe kalanlar doktorlar olumsuz olanlar filan hep listelemişlerdi. ben oradan hep kilinik doktor isimlerini bulup harekt etmiştim. hayırlısı bakım
Umarim mutlu son ile bitsin.Hikayelerimiz benziyor
hic sperm odakli dusunmedik,hep genc yumurta onarir diye umdum:))Korkutmak amaclı yazmıyorum,ama benimde donasyonla 5-6 haftadan öteye gitmedi ve dört gebeliğin dördüde.her kes yumurtaya vurguluyor,ama spermde çok önemli
Zeytinyagli kuruu incir, ari sutu opular oncesinde tikiyordum agzina:))canım kuru incir ful kuru incir yedir allahın mucizesi işte sadece oranın çalışmasında o kadar büyük faydası varki bilmezsin. yaz internete görürsün. her markette aktada bakkallarda al en fazla kilosu 20 30 lira bir aydan fazla gider benden tavsiye yediği zaman eşindeki farklılığıda göreceksin inşallah. ama google amcaya sor bak neler neler yazıyor canım allah hayırlısyla nasip etsin yavrunu inşşlah.
Ben mi sordum ayni soruyuİnşallah kavuşursun bebeklerine hayırlısı ile tabiki tekrar tekrar sorular cevaplamak insanı yorar diyorum ya ben iki mesaj önce cevapladığım mesajı yine cevapladım ama bana direkt otur 6 bin sayfayı oku denildi ayıp yani neyse herkes kalbinin ekmeğini yer dediğim gibi tavır bana çok çirkin geldiği için ben aynı şeyi yapmadım hele pandemi sürecinde insanların kafası yeterince karışık olduğu için tecrübelerimi sabırla aktarmaya çalıştım umarım birilerine faydam dokunmuştur
Hugul meraba benim embriyomda 4000 tane genetik hastalığa bakıldı demişsin. embriyodan biyopsi alınmadan tüpten bakılarak yapılan yööntemin adı nedir merak ettim bahçecide yeni yapılmaya başlanan yöntem demişsin.tesekkurler şimdiden.Ben embriyoya genetik test yaptırmadım embroyodan hücre koparmak strese neden oluyor ve gelişimini kötü etkiliyor ayrıca bazen embriyo çok iyi kopardığıniź hücre kötü ise yanlış yönlendirme yapabiliyor veya tam tersi durum da olabilir. Yani kliniğin laboratuvar ı iyiyse embriyoya tüpünde kontrol yapar ki bu rutin işlemleridir hatta türkiye de bu yönteme daha yeni bahçecide başlandı. Bana iki embriyo kondu ikisi de iyiydi hangisi sağlıklı kese oluşturacak önümüzdeki haftalarda göreceğiz daha 16. Gün bugün çok erken :) ben size herhangi bir konuda şunu öneririm diyemem çünkü çok hassas bir konu ben bu foruma ilk girdiğimde burda 6 bin küsür sayfa vardı arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok bana biraz anlatır mısınız diye yazdığımda o kadar sayfayı oku denildi bana kimse bir bilgi vermedi tavrı çok yanlış bulduğum için ben sürecimi sabırla ve her sorana detaylı bir şekilde anlattım bırak binlerce sayfayı okumak bir önceki mesajı okumadan bana soru soran öyle çok oldu ki ama hiç sorun değil elimden geldiğince cevaplarım lakin gerek klinik için gerek yöntemler için tavsiyedir diyemem sadece kendi adıma memnun kaldım ama benim vesilem ile gidip kötü bişey yaşarsanız da üzülürüm umarım her şey sizin için iyi olur:)
Donor icin yapilmis o testler. Embriyo icin genetik test yapilmamis.ben de gidecegim merkezle donor icin test konusunu soracagim.Hugul meraba benim embriyomda 4000 tane genetik hastalığa bakıldı demişsin. embriyodan biyopsi alınmadan tüpten bakılarak yapılan yööntemin adı nedir merak ettim bahçecide yeni yapılmaya başlanan yöntem demişsin.tesekkurler şimdiden.
Acaba embriyoskop dedikleri kamera ile kontrol edilen sistem mi?Ben aslında tüpe bakılarak yapılyo dediği testin adını merak ettim arkadaşımızın bahçecide yeni yapılmaya başlanmış diye ifade ettiği.
yani o doğru canım süreç nasıl işliyorun cevabı oku burdan değil basit zaten ben spremi biliyorum aynı tüp bebek benim yumurtayı güçlendiricekler yumrutalarımı toplayacaklar sonrada rahim kalılığın düzeldiğinde artık kaçıncı gün emriyosuysa trasfer olucak en sonda test yapıcaz pozitiffffffffffffff ne ka kolay anlattım dımı inşallah süreç benim için gerçektende bu kadar kolay işler tabi hepimiz için....Teşekkür ederim elbette ki araştırıp okuyacağız bu yola girdikten sonra ama benim kast ettiğim bu değil sonuçta ben şahsım adına buradaki tecrübelere dayanarak klinik seçmeyi düşünmezdim zaten .Ben bu konuda hiç bir fikrim yok işlemler nasıl oluyor diye sorduğumda bu cevabı almıştım iyi niyet göremiyorum malesef iyi niyet tüm kalbinle yardımcı olmaya çalışmaktır. Üstelik buradakiler in yazması ile kesinlikle karar verilmemeli sonuçta her beden her problem farklı ve beklentiler de farklı
aynen öle yesin yesin dursun enişte allah yardımcımız olsunZeytinyagli kuruu incir, ari sutu opular oncesinde tikiyordum agzina:))
Yin baslarim o zaman..
Ben embriyonun değil donör ün 4000 hastalığına bakıldı dedim embriyo için yöntemin adı EMBCF gibi değişik birsey di yanlış hatırlıyorum olabilirHugul meraba benim embriyomda 4000 tane genetik hastalığa bakıldı demişsin. embriyodan biyopsi alınmadan tüpten bakılarak yapılan yööntemin adı nedir merak ettim bahçecide yeni yapılmaya başlanan yöntem demişsin.tesekkurler şimdiden.
TesekkurlerBen embriyonun değil donör ün 4000 hastalığına bakıldı dedim embriyo için yöntemin adı EMBCF gibi değişik birsey di yanlış hatırlıyorum olabilir
Yok rica ederim ben genel olarak örnek olarak söyledim:)Ben mi sordum ayni soruyu
Gercekten sizin mesajlarinizi da atlamamaya calistim, gozumden kactiysa oZur dilerim
Doğru diyorsunuz nakadar bilgi edinsende her kes kendi kararını vericekTeşekkür ederim elbette ki araştırıp okuyacağız bu yola girdikten sonra ama benim kast ettiğim bu değil sonuçta ben şahsım adına buradaki tecrübelere dayanarak klinik seçmeyi düşünmezdim zaten .Ben bu konuda hiç bir fikrim yok işlemler nasıl oluyor diye sorduğumda bu cevabı almıştım iyi niyet göremiyorum malesef iyi niyet tüm kalbinle yardımcı olmaya çalışmaktır. Üstelik buradakiler in yazması ile kesinlikle karar verilmemeli sonuçta her beden her problem farklı ve beklentiler de farklı
Ay benimki ne olduğunu hiç bilmedimhic sperm odakli dusunmedik,hep genc yumurta onarir diye umdum:))
Eger 20 yas yumurtasi da benim kocanin spermine etki edemezse o zaman tam bulmusuz birbirmizi
Sizin bagisiklikla ilgili kontrolleriniz de yapilmisti ve bir sorun bulunanadi diye hatirliyorum.Korkutmak amaclı yazmıyorum,ama benimde donasyonla 5-6 haftadan öteye gitmedi ve dört gebeliğin dördüde.her kes yumurtaya vurguluyor,ama spermde çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?