Canimm Kliniferter Yazdıklarını okurken seni burada hissettim. Dilerim en kısa sürede cektiklerin son bulur, kucağın dünya güzeli bir bebisle dolar

Meliiiiisss günaydın canım
Nerdesin kuzum
Gözüm hep seni geziyor burda
Ukrayna yolu açıldı
Naptın?inan tüm kalbimle seninde güzel haberini bekliyorum❤
Tünaydın cnm benim evet yollar acıldı bu adetle başlıyoruz rabbim izin verirse bu pandemi hortlamassa eylül gibi orada olacagım kısmetse hepinize sonraki süreclerimi anlatıcam bende senden güzel haberler bekliyorum cnm arkadaşım kendine iyi bak

Ahh vee yür
Ah be yüreğim paramparça oldu yeniden yeniden yaşadım tüm acılarımı boşverdim onu bunu biz burda birbirimize destek olmaya devam edelim Allah herkesi kendi yolunda mutlu etsin. Bizlere de anne olmayı sağlıkla doğurup onlarla yaşlanmayı nasip etsin yarın kalmaktan hergün tükenmekten çürümekten korusun.

amin bacım amin yaranı deştisem özür dilerim canımsın gerçekten kusura bakma allah kimseye taşıyamicağı yük vermezmiş. bize dert olan kimene şükürmüş allah hakımızda hayırlısını versin. kucaklarımız dolsun bacım benim gerçekten yaranı deşmek istemedım canmısn

Estafirullahh ne özrü yazdıkların yaşadıklarımızın yanında hafif bile kalıyor çok güzel dile getirmişsin. Benim içimdeki yara asla kapanmayacak ama belki Rabbim acır da bana yeniden evlat nasip ederse belki o zaman hafifler. Ben gözüm kapalıyken değil açıkken de her an el kadar yavrumun yüzünü dudaklarını saçlarını burnunu ağzını görüyorum her görüşümde yüzümde hafif bir tebessüm kalbimde ise acının en ağırını hissediyorum. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin bundan başka duam yok bana nasip etmeyecekse de bu sefil ömrümü çok uzatmasın.

Canımsın
Bende senin güzel haberini dört gözle bekliyorum

Hayirlisini dileyip razi geliyoruz ama guclu kadinlariz aci cekilecegini bile bile gogus geriyoruz allahim bunun mukafatiniada vericek insallah

Melek kalplim
Allahım tez zamanda çift evlat sahibi etsin sen
Başını kaşımaya zaman bulamıyasın onları büyütmen için

Ahhh ahhh hepimizin derdi benzer her sabah yürekteki yangın ile uyanıp günü o yangınla bitirmek , bazen hiç uyanmamak istemek ben de 2. Tüp bebek denememde iki tane tutan , kalp atışlarını duyduğum ama birini 8. Haftada birini 10. Haftada kaybettiğim bebeklerimin acısını unutamıyorum ondan sonra 2 tane daha denedim ama yumurtalar hiç büyümedi bile diğer taraftanda yaşadığım pişmanlıklar mahvediyor beni , 2 sene mi boşuna harcadım , yumurta rezervi diye birseyden haberim bile yoktu , bu kadar ciddiye almadım daha dogrusu.. ahh şimdi o yıllarada nasıl içim yanıyor ... şimdi donasyonu düşünmeye başladım ama emin de olamıyorum , Allah ım ne zor , Allah ım yardım et , Allah ım bundan daha acısını gösterme sizinde kaybınız mı oldu ? Neden kaybettiniz ? Donasyona nasıl ikna ettiniz kendinizi ? Nolur söylediklerimi yanlış anlamayın , tek derdim sizlerden fikir almak... Allah ım çocuk isteyen bütün kadınların kucağını tez zamanda doldursun sevgiler

Sizede geçmiş olsun canım
Kısmetimizde varsa anne olmak olucaz inşallah
Ben kendi adıma konuşum
11 defa kendi yumurtamla denedim.ne ağrılar,ne acılar,ne ameliyatlar geçirdim.2 gebelik yakaladım kendi yumurtamla ve sonuç düşük.dediler artık yaşın var,yumurtan çıksada kalitesi kötü.eşiminde spermi çokta iyi değil.dediler genç yumurta tamir eder spermi.zar zor kabul etim.şimdide bu donasyon yolunda cebelleşiyorum anne olmayı.donasyonlada 4 gebelik ve hepsi hüsran

Çok geçmiş olsun. Benimki sperm donasyonu. Eşim doğuştan şanssız olanlardan maalesef. Donasyonu kabullenmek bir erkek için çok daha zor emin olabilirsiniz. Ama işte bi şekilde insanoğlu kabulleniyor. Üstelik bizim ailemiz herşeyi biliyor en büyük pişmanlığımız da bu tavsiyem bu durumu herkesten saklamanız olur. Biz zaten 32 yaşında evlendik 8 ay öyle bekledik olur diye ben dojtora gittim bir sorun yoktu eşimde olabileceği aklıma dahi gelmedi. Geçen 1 yıldan sonra 5 yılda 4 deneme. 4.denemede mutlu son. 5.haftada bebeklerim den birini kaybettim üzüldüm ama Rabbimin bildiği var dedim öteki için sağlık diledim. 24 haftalık zor geçen bir gebelik herşey normal derken erken doğum. doktor hatası ihmali. 2 gün dayandı kuzum. Beni ateşlere attı gitti. Şimdi avutmaya çalışıyorum kendimi ya da inandırmaya çalışıyorum bu dünyada anne olamayacaksam da öteki tarafta o bana şefaat edecek diyorum ve sonsuza kadar bebeğimle yaşayacağım diyorum. Ama aklımı üşütmemek için yeniden denemek de istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah. İçinde bulunduğumuz durum gerçekten çok zor.

bende bu sabah oturdum çok agladım eltim daha yeni evlendiler 3 ay oldu evleneli biladerim geldi müjdeyi verdi eşi hamile imiş inanın onlar için çok mutlu oldum ama kendim içinde kalbimde korkunç bir acı hissetmedim desem yalan olur ne olur ALLLAHIM artık bize de benim gibi içi yananlarada ver diye hem dua ettim hemde gözyaşlarım sanki sel oldu aktı bizi bizden kimse anlamıyacagımı için sizlere içimi döktüm hepinizi bu yolda bıkmadan usanmadan çile çeken tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum

Noname canım bu defa tedaviyi sakla her kesten
Gebe kal doğur inşallah ve kendiliyinden oldu de

Melisim okadar içten seni hiss etim inanamazsın
inşallah bu defa sen anne olucaksın
Hemde ilk denemende

Kızlar eşimin sperm sonuçları. Spermden hiç anlamıyorum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi bir sorun var mı? Bari bunda sorun çıkmasın

Eklentiler

• 8CD9D87A-CB32-4A34-990F-F9F6EA951CB6.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 95
Allah yardımcımız olsun sizin yaşınız kaç ? Donasyon da garanti değil yani ( yumurtadan dolayı hamile kalamadıgımız için yumurta donasyonu yapılırsa hamile kalmak sorun olmaz diye düşünüyordum ama pekde öyle değil galiba tutmama sebebi ne peki ? Başka sıkıntı var mı ? Allah ım kucağınızı tez zamanda doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…