Ahhh canım benim... Allah en kısa zamanda güldürsün yüzümüzüÇok geçmiş olsun. Benimki sperm donasyonu. Eşim doğuştan şanssız olanlardan maalesef. Donasyonu kabullenmek bir erkek için çok daha zor emin olabilirsiniz. Ama işte bi şekilde insanoğlu kabulleniyor. Üstelik bizim ailemiz herşeyi biliyor en büyük pişmanlığımız da bu tavsiyem bu durumu herkesten saklamanız olur. Biz zaten 32 yaşında evlendik 8 ay öyle bekledik olur diye ben dojtora gittim bir sorun yoktu eşimde olabileceği aklıma dahi gelmedi. Geçen 1 yıldan sonra 5 yılda 4 deneme. 4.denemede mutlu son. 5.haftada bebeklerim den birini kaybettim üzüldüm ama Rabbimin bildiği var dedim öteki için sağlık diledim. 24 haftalık zor geçen bir gebelik herşey normal derken erken doğum. doktor hatası ihmali. 2 gün dayandı kuzum. Beni ateşlere attı gitti. Şimdi avutmaya çalışıyorum kendimi ya da inandırmaya çalışıyorum bu dünyada anne olamayacaksam da öteki tarafta o bana şefaat edecek diyorum ve sonsuza kadar bebeğimle yaşayacağım diyorum. Ama aklımı üşütmemek için yeniden denemek de istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah. İçinde bulunduğumuz durum gerçekten çok zor.
Maşallah süperKızlar eşimin sperm sonuçları. Spermden hiç anlamıyorum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi bir sorun var mı? Bari bunda sorun çıkmasın
Çok sağol canımAllah yardımcımız olsunsizin yaşınız kaç ? Donasyon da garanti değil yani ( yumurtadan dolayı hamile kalamadıgımız için yumurta donasyonu yapılırsa hamile kalmak sorun olmaz diye düşünüyordum ama pekde öyle değil galiba tutmama sebebi ne peki ? Başka sıkıntı var mı ? Allah ım kucağınızı tez zamanda doldursun
Spermiyogram + morfolojiBana Bi yardım eder mısınız? Eşime test yaptırmak istiyorum riske atmayayım diyorum. Dna hasarı, sperm fish, kartıyop yazmışım notlar arasına başka ne yaptırabilirim?
Allah razı olsunSpermiyogram + morfoloji
Sperm dna hasarı
Kariyotip
Teşekkür ederim zazacım cevabın için. Çok şükür En azından bundan yana yüzümüz güldü. Allahım sana da yardım etsin inşallahh bu seferki tedavin bebekle sonuçlansınMaşallah süper
Hepimize inşallahTeşekkür ederim zazacım cevabın için. Çok şükür En azından bundan yana yüzümüz güldü. Allahım sana da yardım etsin inşallahh bu seferki tedavin bebekle sonuçlansın
Canım benim rahimde sorun varmış 3.denemeden sonra histereskopi yaptırdım öyle çıktı hep rahmime iyi demişlerdi doktorlar. Ben nedense işini iyi bilen bir doktora denk gelmedim ve çok zaman kaybettim. Bir de Allah ın dediği olur kimi ilk denemede kimi de çok 15 kez deneyip oluyor. Sen iyi bir şekilde hazırlan dua et ve stres yapmadan geçirmeye çalış bu dönemi canım.Ahhh canım benim... Allah en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü4 deneme dediğin donasyon mu hepsi ? Donasyon da bile tutmama ihtimali yüksek yani ben de donasyon ile bu kadar uğraşılmaz diye düşünüyordum... eğer donasyona karar verirsek kimse bilmeyecek kesinlikle , sadece eşim ve ben ... en yakınım annem babamın bile bilmesinin Dogru olmadığını düşünüyorum .. eşim ile aramızda sır kalacak eğer yaparsak ve olursa tabii
Tatlım çok geçmiş olsun öncelikle. Burada Kıbrısta ya da başka yerlerde donasyon yaptıran pek çok arkadaşımız var biz genel olarak kimseye illa şu kliniğe git buna gitme demiyoruz reklama girmesini istemediğimiz için. Ancak herkesin bi tecrübesi var onu paylaşıyor.örneğin ben gynolife a gittim ve merkezden memnunum. Üyelerin merkezler ve doktorlar hakkındaki görüşlerini eski sayfaları okuyarak daha sağlıklı bir şekilde görebilirsin. Eğer vaktin varsa önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim. Bu şekilde pek çok soruna cevap alabileceğini düşünüyorum.Kızlar merhaba. Ben daha öncesinde 1 tüp bebek denemesi geçirdim. Tek yumurtam vardı ve embriyo oluşmadı. Tüp bebek tedavim bırakıldı. 24 yaşında, 2 yıllık evliyim.Erken menepoz rahatsızlığım var. Ekim ayında Kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.ama hangi hastaneye gidelim.? Hangi doktor iyi.? Bilemedik. Bize Ankara içinde Kıbrısı önerebilecek bir doktor var mı.? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım histeroskopi için doktor buldunmuRabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık hep dualarimdasiniz.bir gün hepimiz er yada geç bu mücadeleyi kazanacağız bu sınavdan geçip mis kokulu yavrularımıza kavuşup bu günlerimizi mücadelelerimizi tebessümle hatırlayacağız buna yürekten inanıyorum sevgiyle ve sağlıcakla kalın güzel yürekli kader arkadaşlarım ❤❤❤❤❤❤
Sizede çok geçmiş olsunKızlar merhaba. Ben daha öncesinde 1 tüp bebek denemesi geçirdim. Tek yumurtam vardı ve embriyo oluşmadı. Tüp bebek tedavim bırakıldı. 24 yaşında, 2 yıllık evliyim.Erken menepoz rahatsızlığım var. Ekim ayında Kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.ama hangi hastaneye gidelim.? Hangi doktor iyi.? Bilemedik. Bize Ankara içinde Kıbrısı önerebilecek bir doktor var mı.? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kıbrısta merkez tavsiye edemem kendin üşenme lütfen 2016-17 senelerden yazılanları incele oku not al kararını kendin verKızlar merhaba. Ben daha öncesinde 1 tüp bebek denemesi geçirdim. Tek yumurtam vardı ve embriyo oluşmadı. Tüp bebek tedavim bırakıldı. 24 yaşında, 2 yıllık evliyim.Erken menepoz rahatsızlığım var. Ekim ayında Kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.ama hangi hastaneye gidelim.? Hangi doktor iyi.? Bilemedik. Bize Ankara içinde Kıbrısı önerebilecek bir doktor var mı.? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Kimisi çok beğeniyor kimisi hiç memnun değil. O yüzden çok kararsız kalıyorumTatlım çok geçmiş olsun öncelikle. Burada Kıbrısta ya da başka yerlerde donasyon yaptıran pek çok arkadaşımız var biz genel olarak kimseye illa şu kliniğe git buna gitme demiyoruz reklama girmesini istemediğimiz için. Ancak herkesin bi tecrübesi var onu paylaşıyor.örneğin ben gynolife a gittim ve merkezden memnunum. Üyelerin merkezler ve doktorlar hakkındaki görüşlerini eski sayfaları okuyarak daha sağlıklı bir şekilde görebilirsin. Eğer vaktin varsa önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim. Bu şekilde pek çok soruna cevap alabileceğini düşünüyorum.
Özelde bir defa tedaviye başladım. Kıbrıs zaten iyi para alıyo. Tekrar özele para verme durumum yok. Gülhane hastanesinde devam edicem eğer gebelik durumum olursa inşallahSizede çok geçmiş olsun
Bende ankaradayım.Rahim histeroskopi,hsg filmi için tavsiyem özel ankara tüp bebek merkezinde dr Cem Akarsu.Ama donasyona hazırlarmı bilmem.
Beni hazırlıyor
Ne alaka üşenmek ya. Baktık herhalde. Kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş. O yüzden sordum. Cevap vermek zorunda değilsinKıbrısta merkez tavsiye edemem kendin üşenme lütfen 2016-17 senelerden yazılanları incele oku not al kararını kendin ver
Cem bey çok iyi bir rahim inceleyici
Hata ultrasonu bile sulu ultrason yapıyor
Tabii karar sizinÖzelde bir defa tedaviye başladım. Kıbrıs zaten iyi para alıyo. Tekrar özele para verme durumum yok. Gülhane hastanesinde devam edicem eğer gebelik durumum olursa inşallah
Gecmisten okudum ama kararimi veremedim yazmaniz yeterli teslemenize gerek yok sadece yardimci olacagini dusundugu icin yazdi zaza hakinda hayirlisi umarim hic tedaviye ihtiyac duymadan kalirisn yada ilkinde tutar canimNe alaka üşenmek ya. Baktık herhalde. Kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş. O yüzden sordum. Cevap vermek zorunda değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?