• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok geçmiş olsun. Benimki sperm donasyonu. Eşim doğuştan şanssız olanlardan maalesef. Donasyonu kabullenmek bir erkek için çok daha zor emin olabilirsiniz. Ama işte bi şekilde insanoğlu kabulleniyor. Üstelik bizim ailemiz herşeyi biliyor en büyük pişmanlığımız da bu tavsiyem bu durumu herkesten saklamanız olur. Biz zaten 32 yaşında evlendik 8 ay öyle bekledik olur diye ben dojtora gittim bir sorun yoktu eşimde olabileceği aklıma dahi gelmedi. Geçen 1 yıldan sonra 5 yılda 4 deneme. 4.denemede mutlu son. 5.haftada bebeklerim den birini kaybettim üzüldüm ama Rabbimin bildiği var dedim öteki için sağlık diledim. 24 haftalık zor geçen bir gebelik herşey normal derken erken doğum. doktor hatası ihmali. 2 gün dayandı kuzum. Beni ateşlere attı gitti. Şimdi avutmaya çalışıyorum kendimi ya da inandırmaya çalışıyorum bu dünyada anne olamayacaksam da öteki tarafta o bana şefaat edecek diyorum ve sonsuza kadar bebeğimle yaşayacağım diyorum. Ama aklımı üşütmemek için yeniden denemek de istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah. İçinde bulunduğumuz durum gerçekten çok zor.
Ahhh canım benim... Allah en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü🙏🙏🙏 4 deneme dediğin donasyon mu hepsi ? Donasyon da bile tutmama ihtimali yüksek yani 😔 ben de donasyon ile bu kadar uğraşılmaz diye düşünüyordum... eğer donasyona karar verirsek kimse bilmeyecek kesinlikle , sadece eşim ve ben ... en yakınım annem babamın bile bilmesinin Dogru olmadığını düşünüyorum .. eşim ile aramızda sır kalacak eğer yaparsak ve olursa tabii

Allah yardımcımız olsun🙏🙏 sizin yaşınız kaç ? Donasyon da garanti değil yani :KK43:( yumurtadan dolayı hamile kalamadıgımız için yumurta donasyonu yapılırsa hamile kalmak sorun olmaz diye düşünüyordum ama pekde öyle değil galiba 😔😔😔 tutmama sebebi ne peki ? Başka sıkıntı var mı ? Allah ım kucağınızı tez zamanda doldursun🙏
Çok sağol canım
Benim derdimi bulan yoktur
İnşallah sizde çabuk olur bu iş
Nasi deyelim

Ahhh canım benim... Allah en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü🙏🙏🙏 4 deneme dediğin donasyon mu hepsi ? Donasyon da bile tutmama ihtimali yüksek yani 😔 ben de donasyon ile bu kadar uğraşılmaz diye düşünüyordum... eğer donasyona karar verirsek kimse bilmeyecek kesinlikle , sadece eşim ve ben ... en yakınım annem babamın bile bilmesinin Dogru olmadığını düşünüyorum .. eşim ile aramızda sır kalacak eğer yaparsak ve olursa tabii
Canım benim rahimde sorun varmış 3.denemeden sonra histereskopi yaptırdım öyle çıktı hep rahmime iyi demişlerdi doktorlar. Ben nedense işini iyi bilen bir doktora denk gelmedim ve çok zaman kaybettim. Bir de Allah ın dediği olur kimi ilk denemede kimi de çok 15 kez deneyip oluyor. Sen iyi bir şekilde hazırlan dua et ve stres yapmadan geçirmeye çalış bu dönemi canım.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık hep dualarimdasiniz.bir gün hepimiz er yada geç bu mücadeleyi kazanacağız bu sınavdan geçip mis kokulu yavrularımıza kavuşup bu günlerimizi mücadelelerimizi tebessümle hatırlayacağız buna yürekten inanıyorum sevgiyle ve sağlıcakla kalın güzel yürekli kader arkadaşlarım ❤❤❤❤❤❤🤲🤲🤲🤲🤲

Kızlar merhaba. Ben daha öncesinde 1 tüp bebek denemesi geçirdim. Tek yumurtam vardı ve embriyo oluşmadı. Tüp bebek tedavim bırakıldı. 24 yaşında, 2 yıllık evliyim.Erken menepoz rahatsızlığım var. Ekim ayında Kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.ama hangi hastaneye gidelim.? Hangi doktor iyi.? Bilemedik. Bize Ankara içinde Kıbrısı önerebilecek bir doktor var mı.? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🌼

Kızlar merhaba. Ben daha öncesinde 1 tüp bebek denemesi geçirdim. Tek yumurtam vardı ve embriyo oluşmadı. Tüp bebek tedavim bırakıldı. 24 yaşında, 2 yıllık evliyim.Erken menepoz rahatsızlığım var. Ekim ayında Kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.ama hangi hastaneye gidelim.? Hangi doktor iyi.? Bilemedik. Bize Ankara içinde Kıbrısı önerebilecek bir doktor var mı.? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🌼
Tatlım çok geçmiş olsun öncelikle. Burada Kıbrısta ya da başka yerlerde donasyon yaptıran pek çok arkadaşımız var biz genel olarak kimseye illa şu kliniğe git buna gitme demiyoruz reklama girmesini istemediğimiz için. Ancak herkesin bi tecrübesi var onu paylaşıyor.örneğin ben gynolife a gittim ve merkezden memnunum. Üyelerin merkezler ve doktorlar hakkındaki görüşlerini eski sayfaları okuyarak daha sağlıklı bir şekilde görebilirsin. Eğer vaktin varsa önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim. Bu şekilde pek çok soruna cevap alabileceğini düşünüyorum.

Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün artık hep dualarimdasiniz.bir gün hepimiz er yada geç bu mücadeleyi kazanacağız bu sınavdan geçip mis kokulu yavrularımıza kavuşup bu günlerimizi mücadelelerimizi tebessümle hatırlayacağız buna yürekten inanıyorum sevgiyle ve sağlıcakla kalın güzel yürekli kader arkadaşlarım ❤❤❤❤❤❤🤲🤲🤲🤲🤲
Canım histeroskopi için doktor buldunmu
Nolur iyi araştır
Bu işi her kes bilmiyor

Sizede çok geçmiş olsun
Bende ankaradayım.Rahim histeroskopi,hsg filmi için tavsiyem özel ankara tüp bebek merkezinde dr Cem Akarsu.Ama donasyona hazırlarmı bilmem.
Beni hazırlıyor

Kıbrısta merkez tavsiye edemem kendin üşenme lütfen 2016-17 senelerden yazılanları incele oku not al kararını kendin ver
Cem bey çok iyi bir rahim inceleyici
Hata ultrasonu bile sulu ultrason yapıyor

Tatlım çok geçmiş olsun öncelikle. Burada Kıbrısta ya da başka yerlerde donasyon yaptıran pek çok arkadaşımız var biz genel olarak kimseye illa şu kliniğe git buna gitme demiyoruz reklama girmesini istemediğimiz için. Ancak herkesin bi tecrübesi var onu paylaşıyor.örneğin ben gynolife a gittim ve merkezden memnunum. Üyelerin merkezler ve doktorlar hakkındaki görüşlerini eski sayfaları okuyarak daha sağlıklı bir şekilde görebilirsin. Eğer vaktin varsa önceki sayfaları okumanı tavsiye ederim. Bu şekilde pek çok soruna cevap alabileceğini düşünüyorum.
Kimisi çok beğeniyor kimisi hiç memnun değil. O yüzden çok kararsız kalıyorum

Sizede çok geçmiş olsun
Bende ankaradayım.Rahim histeroskopi,hsg filmi için tavsiyem özel ankara tüp bebek merkezinde dr Cem Akarsu.Ama donasyona hazırlarmı bilmem.
Beni hazırlıyor
Özelde bir defa tedaviye başladım. Kıbrıs zaten iyi para alıyo. Tekrar özele para verme durumum yok. Gülhane hastanesinde devam edicem eğer gebelik durumum olursa inşallah

Kıbrısta merkez tavsiye edemem kendin üşenme lütfen 2016-17 senelerden yazılanları incele oku not al kararını kendin ver
Cem bey çok iyi bir rahim inceleyici
Hata ultrasonu bile sulu ultrason yapıyor
Ne alaka üşenmek ya. Baktık herhalde. Kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş. O yüzden sordum. Cevap vermek zorunda değilsin

Özelde bir defa tedaviye başladım. Kıbrıs zaten iyi para alıyo. Tekrar özele para verme durumum yok. Gülhane hastanesinde devam edicem eğer gebelik durumum olursa inşallah
Tabii karar sizin
Eğer rahimde sorun yoksa ve sperm iyiyse
İnşallah hamileliğinizde rahat olur ve devlete takip etdirirsiniz

Ne alaka üşenmek ya. Baktık herhalde. Kimisi beğenmiş kimisi beğenmemiş. O yüzden sordum. Cevap vermek zorunda değilsin
Gecmisten okudum ama kararimi veremedim yazmaniz yeterli teslemenize gerek yok sadece yardimci olacagini dusundugu icin yazdi zaza hakinda hayirlisi umarim hic tedaviye ihtiyac duymadan kalirisn yada ilkinde tutar canim

Back
X