Ahhh canım benim... Allah en kısa zamanda güldürsün yüzümüzüÇok geçmiş olsun. Benimki sperm donasyonu. Eşim doğuştan şanssız olanlardan maalesef. Donasyonu kabullenmek bir erkek için çok daha zor emin olabilirsiniz. Ama işte bi şekilde insanoğlu kabulleniyor. Üstelik bizim ailemiz herşeyi biliyor en büyük pişmanlığımız da bu tavsiyem bu durumu herkesten saklamanız olur. Biz zaten 32 yaşında evlendik 8 ay öyle bekledik olur diye ben dojtora gittim bir sorun yoktu eşimde olabileceği aklıma dahi gelmedi. Geçen 1 yıldan sonra 5 yılda 4 deneme. 4.denemede mutlu son. 5.haftada bebeklerim den birini kaybettim üzüldüm ama Rabbimin bildiği var dedim öteki için sağlık diledim. 24 haftalık zor geçen bir gebelik herşey normal derken erken doğum. doktor hatası ihmali. 2 gün dayandı kuzum. Beni ateşlere attı gitti. Şimdi avutmaya çalışıyorum kendimi ya da inandırmaya çalışıyorum bu dünyada anne olamayacaksam da öteki tarafta o bana şefaat edecek diyorum ve sonsuza kadar bebeğimle yaşayacağım diyorum. Ama aklımı üşütmemek için yeniden denemek de istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun inşallah. İçinde bulunduğumuz durum gerçekten çok zor.