Bu pandemi bitend benzemiyor
Eylüle belki dahada artar
Bence sen adamı zorla ameliyata
Bende bir an önce bu stresten kurtulmak istiyorum kabul ettirmeye calısıcam olmadı kendisi kuzenimin tup bebek doktoru doğumunu o yaptırdı kuzenime söylüyorum o kabul ettirir ben kabul ettiremezsem

Ay bugün aynı şeyi konuştuk eşimle. Gitmeden testi yaptırıp pozitif çıkarmışız dedik bizde

Kızlar size bir şey sorucam,öok özür dilerim bu sorum için.Benim adet yaklaştığında ve düşüklerim olunca vajınada küçük küçük gaz çıkışları oluyor
Aranızda böyle bir şey yaşıyan varmı?
Doktora sordum vajina kasları zayıflamış,ekzersiz yap diyor.ama beni rahatsız eden şey acaba sorunum var rahim bebeğimi düşürüyor bu yüzden diye.
Yoksa bu normal bir şey?
Hatırlatım ki bu cinsi ilişki sonrası olan gaz baloncukları değil.
Vede kenardan duyulmuyor,sadece ben hiss ediyorum

aynen canım herşey allak bullak oldu. benim de canım çok sıkılıyor bu durumlara

zazacım merhaba. aynı seyı bende yasıyorum. adetım yaklasınca oluyor genelde de. ben normal bısey zannedıp cok önemsemedım doktora da sormadım açıkçası. adetimi de ilaçla oluyorum erken menapoz olduğum ıcın. egzersiz nasıl yapıcaz ki acaba?

Kegel egzersizleri var youtube da videoları da var.bu egzersizler vajen etrafındaki pelvik taban kaslarını güçlendirir. Yine rahime destek için alt karın güçlendirilebilir rahime giden kan akışı artar oksijenlenme artar. Günlük yürüyüş bile bunu arttırır. vajen etrafındaki pelvik taban kasların zayıflaması bunun düşükleilgisi olduğunu sanmıyorum ama yine de doktora sormak lazım sadece servikal yetmezlik yNi rahim ağzı yetmezliği 6. Ay gebelikten sonra düşük yada erken doğum yaptırır.

Offffff. İşte bu çok koyuuor insana bende yaşayacağım sanırım aynılarını. Benimde kaynım evlenecek hemde 3 tane .. hepsinin tek tek haberini alicam. İnsAllah daha zor gunler yasamadan anne oluruz..

Bende Ankara'da yaşıyorum. Aynı durumdan muzdaribim. Benimde erken menopoz. 1 yıllık evliyim. Ankarada devletteki doktorlar demez. Ben gaziye gittiğimde doktor yüzüme bile bakmadi. Cikarken ağladığımi gören hemsire yanına çağırıp donasyonu anlatmıştı. Bilmiyomr belkide doktor demiştir anlat diye.. seni cok iyi anlıyorum. Haberleselm , yaz durumunu. Bende donasyona karar verdim önümüzdeki kış düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.

Benim korkumda bu canim ya kapılar kapanirsa ya ekim ayında gidersem kibrista dönemezsem düşününce bile korkuyorum allah korusun belirti vermedende oluyo mu ben dışarı çıkarken bile paranoya oldum çevremdeki insanlara bakıp düşünüyorum ya belirti vermeden bulastirirsa evlerden uzak olsun yaaaaa rabbim herkesi korusun

Allah razı olsun sizden içime su serptiniz
Ekzersizi kalçaları bir sık bir burak öyle şekilde
Ayy iyiki yazdınız
Bende acaba benim bir derdim var ve doktorlar bilmiyor diye düşünüyordum

Amiiin
Bende birine dokunursam veya bana dokunsalar her halde artık bende bir şey var deyerek paranoya oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…