Evet söyledim. Dedigim gibi 3. transferim. Ve doktorum başından beri biliyor.
Bende başlayacaktı biliyorsunuz eylülde bütün herşey hazırdı donör de seçilmişti ama eşim çok tedirgindi sonunda karar verdik 6 ay sonrasına erteledik zaten o stresle başlayamadım pandemi birazdaha azalsın araştırmalara göre 6_7ay sonra durumlar iyi olucak mış çook araştırdık doktor bilim adamları vb. O sebepten herşey de vardır bir hayır diyerek erteledik eşimin de benimde içimiz rahat olduğu bir tarihte bu işin yapılmasına karar verdik.

Hayırlısı olsun canım biz erteledik 6_7ay sonrasına sağlıklı birşekilde bebişlerinle geri dönersin

Senin için hangisi hayirliysa o olsun geç olsun güç olmasın ınsallah

Çok ilginç gerçekten...

Allah korusun covit varsada yıkanıldığı için göstermiyor
Zazacim pozitifsen testi yanıltmak pek dogru birşey değil. Temas edeceğin pek cok insanı bile bile tehlikeye atmış olursun. Ayrıca taşıyacağın embryoyu da tehlikeye atıyorsun. Ben de sandım ki önleyici birşey anlatiyorsun. Sen hiç girme o işe boşver. Allah korusun hem kendini hem de başkalarını tehlikeye atmış olursun.

zazyı pasif yapmışlar yanılma yöntemi yüzünde mi acaba
Haydaa. Ya herkesin aklı fikri var burada. Birşey söyledi diye insanlar etkilenecek değil ya. Dogru bulmadığım birşey yazmış ama o da birşey yazdı diye engellenmemeli. Hiç demokratik olmuyor. Herkes kendi fikrini paylasabilmeli. Bu sebeple engellendiyse gereksiz olmuş. Sonuçta buradaki kadınlar o olgunlukta diye görüyorum. Katilmayanlar da tatlilikla fikrini yazdı. Gerek yok engellemeye. Kızcağız transfere hazırlanıyor bir de.

Ben herkesin o olgunlukta olduğunu düşünmüyorum denemek isteyenler olabilir ki zaza için olgun olmadığını söyleyebilir misin ama yapmak istediği yapılmasını tavsiye ettiği şey gerçekten nahoş .inanamadım defalarca okudum bir de bildiğim kadarıyla sağlık sektöründe çalışıyor insanların hayatını bu şekilde hiçe sayması.....

uzak kalıcaz ne zaman kadar sürecek bu

Bende okudum pcr testı QR kodlu olcakmıs kıbrıs ıstıyormus acaba almanyadan gelenlerdende ıstıorlarmı ne bu ben anlamadım pek

Canım bu ne yaa bende okudum kıbrıs pcr testını QR kodlu istıyormus ınternette okudum türkıye cumhurıyetınden gelenlere sartmıs bu almanyadan gelenlerdemı aynı acaba

Toplum sağlığını ciddi olarak etkileyecek, hatta buranın okunması durumunda ülkeler arası ciddi sonuçlar doğurabilecek hiç bir önerme insanların aklı var fikri var diye saçma bir şekilde savunulamaz.

Burada ki yazılanı bir kişi gidip Kıbrıs gümrük kapılarına bildirse donasyon gelişlerini bu sahtekarlık sebebi ile durdursalar bunun vebali nasıl ödersiniz?

Bu konuya girmiyeceğim girmiyeceğim diye çok direndim ama yazılanlar ve savunulanlar akıl alır gibi değil.

Kadınlar Kulübü yayıncı ve sorumlukları var. Suç işlenirken buna ceza veriyorsam kimseye hesap verecek, adaletten, demokrasiden bahsettirecek halim yok. Lütfen zorlamayın beni lütfen rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…