Azımli kadın inşallah pozitif alırsın ve sağlıklı bı gebeliğin olur. Her şeyın rast gitsin. Gönlündeki bebek isteği hayırlısıyla olsun.Kızoşşşşlaaaarr
Kovid testim negativ çok şükür
QR kodumuda çıkardım
Yumurtalıklarda ve rahim yolunda
Pazar 6 eylül bende kıbrısa yolcuyum
Perşembe 10 eylül transferim var
Biliyorsunuz 4 tane dondurulmuş embriyolarım var
Hasan beye yalvardım dördünüde koysunlar,ama katiyyen razı olmadı
İkisini transfer edicekler
İnşallah bu defa artık kucağıma alırım evladımı
Canim çok saol yok ilk tedavim olumsuz oldu 5500 eurodan 4500 euro ya indirdiler ikinci tedavi 1500 euro normalde.700 euro ödedim 500 euro donmuşlar için 200 euro tedavi için evet canim donasyon benimdeMerhaba arkadasım hayırlı olsun ilk tedavinde (+) sonuc aldın mı gynolife dn,indirim ne kadar yapıyorlar,donasyon mu yaptırdın sen de?
Cok sevindim buna rabbim insallah yardimcin olsun dualarimiz seninle hadi insallahhhh hayırlı haberlerin olsun insallahhh❤❤❤❤❤❤❤❤Kızoşşşşlaaaarr
QR kodumuda çıkardım
AmiiiiiinnnnnnRabbim beklemekte olan tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
Tedavide olan tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımın yüzünü güldürsün
Hepimiz anne olalım ve musmutlu,sağlıklı hayat yaşayalım
Kovid19 hayatımızdan deff olsun gitsin
Amiiiiiiinnnn
Allahın izniyle bu kez olucak insallah canım kaç tane donmuşun var ben de aradım donasyon için gynolife ı 5000 euro dediler yol ve konaklama buna dahil değilmiş ama ben erteledim hem hastalıktan hem de maddi açıhan hayırlısı bakalım kafama takılan donasyon olumlu olma sansı%85 bir tedavi neden olumsuz sonuç veriyor zaten basarısız defalarca tüp denemelerimiz var bi de oraya gidip te donasyondan da olumsuz sonuç alırım diye de korkuyorumCanim çok saol yok ilk tedavim olumsuz oldu 5500 eurodan 4500 euro ya indirdiler ikinci tedavi 1500 euro normalde.700 euro ödedim 500 euro donmuşlar için 200 euro tedavi için evet canim donasyon benimde
Canım benim 2 tane donmus var 5000 euroda inerler indirim yaparlar sen iste indirimini sans canim rabbim ne yazmissa o oluyor benim ilk denemede olmadi ama orada bizim gibi bulunan ilk gidenlerin cogu hamile 2 tanede benim gibi ilk olumsuz olan var gerisi hamile hatta dogumlarinada gunler var ariyorum arada sirada onlari görüşüyorum benim kide sans iste insan bir suru olumsuzluk yasadigi zaman korkorak ve ya olmazsa diye terettudle yaklasiyor canim haklisin ama sen olacak de bu sefer olacak de ben artik ole bakiyorum insallah rabbim cektigin sikintilari bu sefer unutturur insallah ilk seferde anne olursun insallah canim hepimiz anne oluruz bende erteledim biraz bu pandemi nedeniyle ameliyat olamadim doktora okadar yalvardim biranonce bu yapisikliklardan kurtulmak istiyorum ve tedaviye gitmek istiyorum diye agladimsizladim yapmiyor maalesef her iste bir hayir vardir diye düşünüyorum sende iyi yapmissin ertelemekle gynolife çok yardımcı oldu bu sıkıntı günlerde haklarını yiyemem hergün doktor bey aradı sordu .hiç üzülme vardır bundada bir hayır.sen testlerini rahim filmini tam yaptır sorun yoksa zaten gerisi rabbime kalmış.insallah rabbim gönlüne göre versinAllahın izniyle bu kez olucak insallah canım kaç tane donmuşun var ben de aradım donasyon için gynolife ı 5000 euro dediler yol ve konaklama buna dahil değilmiş ama ben erteledim hem hastalıktan hem de maddi açıhan hayırlısı bakalım kafama takılan donasyon olumlu olma sansı%85 bir tedavi neden olumsuz sonuç veriyor zaten basarısız defalarca tüp denemelerimiz var bi de oraya gidip te donasyondan da olumsuz sonuç alırım diye de korkuyorum
Amin canım Allah'ım hepimizin bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın benimde niyetim gynolife herkesten memnuniyet duyuyorum burdan ne biliym içim oraya ısındı maddi yönden kendimizi hazırladıkmı tekrar arıcam inanıyorum olucak inşallahCanım benim 2 tane donmus var 5000 euroda inerler indirim yaparlar sen iste indirimini sans canim rabbim ne yazmissa o oluyor benim ilk denemede olmadi ama orada bizim gibi bulunan ilk gidenlerin cogu hamile 2 tanede benim gibi ilk olumsuz olan var gerisi hamile hatta dogumlarinada gunler var ariyorum arada sirada onlari görüşüyorum benim kide sans iste insan bir suru olumsuzluk yasadigi zaman korkorak ve ya olmazsa diye terettudle yaklasiyor canim haklisin ama sen olacak de bu sefer olacak de ben artik ole bakiyorum insallah rabbim cektigin sikintilari bu sefer unutturur insallah ilk seferde anne olursun insallah canim hepimiz anne oluruz bende erteledim biraz bu pandemi nedeniyle ameliyat olamadim doktora okadar yalvardim biranonce bu yapisikliklardan kurtulmak istiyorum ve tedaviye gitmek istiyorum diye agladimsizladim yapmiyor maalesef her iste bir hayir vardir diye düşünüyorum sende iyi yapmissin ertelemekle gynolife çok yardımcı oldu bu sıkıntı günlerde haklarını yiyemem hergün doktor bey aradı sordu .hiç üzülme vardır bundada bir hayır.sen testlerini rahim filmini tam yaptır sorun yoksa zaten gerisi rabbime kalmış.insallah rabbim gönlüne göre versin
çok sevindim buna canim içinin ısınması önemli olan zaten.hersey çok güzel olucak insallahhhhAmin canım Allah'ım hepimizin bütün isteyenlerin kucağını boş bırakmasın benimde niyetim gynolife herkesten memnuniyet duyuyorum burdan ne biliym içim oraya ısındı maddi yönden kendimizi hazırladıkmı tekrar arıcam inanıyorum olucak inşallah
inşallah bunu hissedebiliyorum bacım şu an tek yapmam gereken beklemek ihtiyacım olan zaman o gün gelecek inşallah gidicemçok sevindim buna canim içinin ısınması önemli olan zaten.hersey çok güzel olucak insallahhhh
Amin cnm inşallah bu kez mutlu sona ulaşacaksın ikizbebeişlerini sağlıklaalırsın kuçağına bende 17 si gibi gideceğim İnşallahKızoşşşşlaaaarr
QR kodumuda çıkardım
Nasıl yani 7 gun karantına neden getırsın ki test yapıyo o kadar negatifi goruyo. Eger 2 gun kalıncaksa karantina yok mu?Kızlar Kıbrıs 7 eylülden itibaren 3 günden fazla kalışlarda 7 gün karantina uygulaması getirdi gidecek olan arkadaşlar bilginiz olsun
Benim iddiam değil arkadaşım Bakanlığın açıklaması gir bak,Son günlerde yerel vakalarda artış olmuş o yüzden karantina merkezlerinde 7 gün karantinada kalınacakmış, 3 gün kalınacaksa çift pcr yeterliymişNasıl yani 7 gun karantına neden getırsın ki test yapıyo o kadar negatifi goruyo. Eger 2 gun kalıncaksa karantina yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?