Caaanbalım ne yaptın varddın mı kıbrısa
Aslına kalırsa adaya ğç günlük ziyaret edenlere karantina yokkızlar bu 7 gün olayı 20 eylüle kadarmış sonra tekrar bakacaklarmış demkki bana deymiyor
Merhaba canm cok sükür sag saglım varmıssın anlatırmısn bıraz ucaga bındın bırsey sordular mı yanı kac gun kalıcakan ne zaman donuceksn dıye bızde malesef 12 eylul gece 23:35 ucagına bıletımız vardı donuste 21 eylul sabah 10:40 ardılar merkezden esınız tek sprm vermeye gelsn ıptal etmeyn bıletlerı gıdıs gelıs zaten aldnz sımdı 14 eylul ıcın donus bıletı alın ve trasfer 19 cumartesı gunu 18 ne bılet gelmek ıcın alın dedıler 3 gun dolmayacak sekıldeAslına kalırsa adaya ğç günlük ziyaret edenlere karantina yok
Sadece yumurta donasyonunda eşker gelip sperm vericek ve embriyo transferine sonradan eşler gelicek
Sperm donasyonundada gelip yumurtaları verip sonra embriyo oluşumunu bekliyip döne bilirsiniz
Yani oluşan embriyoları dondurup sonra istediğiniz zaman transfere gelip alıp gide nilirsiniz
Masraf artı
Uçaklarla git gel
Uçakta forum veriyorlar ve orda kaç gün ve nerede kaldığına dayir bazı boşlukları doldurdukMerhaba canm cok sükür sag saglım varmıssın anlatırmısn bıraz ucaga bındın bırsey sordular mı yanı kac gun kalıcakan ne zaman donuceksn dıye bızde malesef 12 eylul gece 23:35 ucagına bıletımız vardı donuste 21 eylul sabah 10:40 ardılar merkezden esınız tek sprm vermeye gelsn ıptal etmeyn bıletlerı gıdıs gelıs zaten aldnz sımdı 14 eylul ıcın donus bıletı alın ve trasfer 19 cumartesı gunu 18 ne bılet gelmek ıcın alın dedıler 3 gun dolmayacak sekılde
Anladm canm sagol bılgı verdıgın ıcın turkıyede yaptıgın pcr testı sonucunu cıktı olarak elıne mı aldın yoksa e devlet sostemıne dusuyormus ordan mı okuttun dokuUçakta forum veriyorlar ve orda kaç gün ve nerede kaldığına dayir bazı boşlukları doldurduk
Sonra pasaport kontrolde bu form ve pcr testi qr kodlu onu okutuyorlar
Sonra yeniden pcr testi alıyorlar ve kalıcağın otele geliyorsun
Beklemelik bir oda veriyorlar
Yedirip içiriyorlar
Ama sonuç 4 saat oldu hala bekliyoruz
Ben synlabda verdim sonucunu alıncada qr karekodu bastırdılar verdilerAnladm canm sagol bılgı verdıgın ıcın turkıyede yaptıgın pcr testı sonucunu cıktı olarak elıne mı aldın yoksa e devlet sostemıne dusuyormus ordan mı okuttun doku
Teşekkürler canm sagolBen synlabda verdim sonucunu alıncada qr karekodu bastırdılar verdiler
Ama eşim e nabızdanda pdf den çıkarmıştı
Sanırım su an 3 gunluk degıl herkes karantınaya gircekmiş 1 gunluk bile gitsen karantınadasınAma bak yarından artık kıbrısa 3 günden fazla kalanlar 7 günlük karantinada kalıcaklar
Hayır kuzum 3 gün gelene karantina yokSanırım su an 3 gunluk degıl herkes karantınaya gircekmiş 1 gunluk bile gitsen karantınadasın
Ne diyorsun????Maalesef arkadaşlar 3 günden az kalınsa dahi karantina varmış Yeni alınan karar bu şekilde tekrar düzenlenmiş
Merkezler yarın sağlık Bakanlığı ile görüşüp bizler için özel izin isteyeceklermiş, özel izinle gelenler için 3 gün hala geçerli, bakalım bakanlık ne cvp vericekNe diyorsun????
Ayyy bu ne yaaaa
Artık bu kıbrıs kanun değişmeleri bıktırdı
Hayır canım o eski karar yeni karar 1saat önce alındı, herkes 7 günKızlar az önce baktım kıbrıs haberlerine
Çiftli pcr testi olanlar 3 gün adada kala bilirler
Hergun degiştirme olur mu ya ne sacma bır ülke bu kıbrısMaalesef arkadaşlar 3 günden az kalınsa dahi karantina varmış Yeni alınan karar bu şekilde tekrar düzenlenmiş
Yaa kafayı yemişler yaHayır canım o eski karar yeni karar 1saat önce alındı, herkes 7 gün
Aynen öyle çocuk oyuncağı gibi, bakalım yarın ne karar çıkacak , bizler için izin alınsa da bakalım uçak olucak mı bu uygulama uçak biletlerinide iptal ettirir, bizim uçuş perşembe olucaktıYaa kafayı yemişler ya
İkide bir karar değişiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?