Zazacim ınsallah güzel haberlerini bekliyoruz ben yürekten inanıyorum olucak. rabbim güzel kalbinin mükafatını versin canim ❤❤❤❤❤❤❤❤British
Amin canim cok sagol öperim tabi, olumlu düşün hep sakin enerjini düşürme her şer de bir hayir vardir dualarim sizinle❤Canim benim çok teşekkür ederim rabbim seni ve yavrunu korusun mis kokulu op bizim için ınsallah canim herşey yoluna girecek ınsallah.
İnsallh ilk ve son transferiniz olur. Saglikla bebginiz olsun..Ooo çok iyi ozaman. Korkulacak bısey yok. Transfer uzun suruyormu. Sonrasında ne kadar yatıyorsun. Hangı ilaçları verdı drtır. Bıde şey ben ilk defa gıdıcem de embrıyo hakkında drtır bılgı verıyırmı. Gebelık getırır felan gıbısınden
Tutunmamasi yıkım ama Redüksiyon da bir yıkım inşallah bu kez anne olursunuzÇok teşekkür ederim canım
İki embriyo transfer ettiler
Katiyen benim dediğimi yapmadılar
Bu büyük bir risk deyip durdular
Hasan bey hayat tecrübesinde yaşadıklarını anlatı
16 defa deneyip düşük negativ alan kadına iki koydu üçe çeverdi(bir embriyo ikiye bölündü)
İkisini reduksiyon yapma zorunda kalmışlar
bu ne kadar gzül bişr yazıdır yarabbi allahım yüzümüze baksın şimdi geride kaldı şu 40 günü bekleme yani o zaman allahım benimde yüzüme bakar inşşlahta ilk denemede gebe kalırımKIZLAR BAKINNN
ozaman belki bunlara ihtiyaç kalmaz inşşlah kıbrıs tamamıyla temzilen miş olur inallahKIZLAR BAKINNN
bacım bu transfere hazırlnırken yumurta toplama işleminde acı çok oluyormu birde ineler çok acıtıyormuTutunmamasi yıkım ama Redüksiyon da bir yıkım inşallah bu kez anne olursunuz
tatlım anestezili yaptır. bende korkuyorum transferımı anestezili isteyecem. bir arkadaşım öyle yaptırdı. çok şükür 8 aylık hamile.bilen yazsın korkuyorum ya acısından tutunmamasından
pardon yumurta toplama demişsin. zaten uyutuyolar anlamıyosun kı korkma hıc. iğnelerde sinek ısırıgı gıbı hıc acıtmıyor diye bılıyorum.bacım bu transfere hazırlnırken yumurta toplama işleminde acı çok oluyormu birde ineler çok acıtıyormu
ALLAHIM çok şükür sanaa. cok mutluyum cok korkuyordum gıdemıcez dıye. çok şükür yüzümüz güldü. bu çift pcr ne demek onu anlamadım ama? bilen varmı ?bu ne kadar gzül bişr yazıdır yarabbi allahım yüzümüze baksın şimdi geride kaldı şu 40 günü bekleme yani o zaman allahım benimde yüzüme bakar inşşlahta ilk denemede gebe kalırım
acım bu burnumdan süprün mü ne alıyorlar yani kono olmadığına dair hem türkiyeden hem kıbrıstan negatif sonuç die bilyorum en azından öyle trasferide mi uyutum kız zaza azıtmıyor dedi ama korkuyorum benişm alt takım güya salam ama bir ay ilaç kulanmim hemen kis çıkıyor mübereklerdeALLAHIM çok şükür sanaa. cok mutluyum cok korkuyordum gıdemıcez dıye. çok şükür yüzümüz güldü. bu çift pcr ne demek onu anlamadım ama? bilen varmı ?
kız baya yakıyor diyorlar. ben herkese eşim tedavi gördü tüp yapıcaz dedim onlarda tüp inleri çok yakıyor filan diyorlar yapardon yumurta toplama demişsin. zaten uyutuyolar anlamıyosun kı korkma hıc. iğnelerde sinek ısırıgı gıbı hıc acıtmıyor diye bılıyorum.
kız durumların nasıllllllllllllllllllllllllllllllOrta sıkışıklık yeterli oluyor
Transfer ağrısız oluyor korkma
Hiç korkma kuzumkız baya yakıyor diyorlar. ben herkese eşim tedavi gördü tüp yapıcaz dedim onlarda tüp inleri çok yakıyor filan diyorlar ya
Kızlar merkezinize uçuş biletlerinizide atıcaksınız(çıkış)Kızlaaaaar çok güzel haberim var sizlere
Kıbrıs sağlık bakanı yazılı onay verdi tüp bebek merkezlerine
Tedaviye gelen hastalar türkiyede testi yapıb 72 saat beklemeklerine gerek yok ve kıbrısa gele bilirler
Kıbrısta havaalanında yeniden pcr testi verip devletin ayarladığı konaklamaya geçib 250 tl para ödüyecekler.test sonucu 4-8 saat sonra çıkınca tüp bebek merkezlerinize atıcaksını
Merkezde sağlık bakanına atıcak ve sizi tedaviye alıcaklar
Çok şükür tedaviye devammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?