kızlar sıze süper haberlerim var.. merkezim ile konuştum şimdi. tüp bebek hastalarına karantina yokmuş. bugün onaylanmıış. aynı eskı sıstem gıbı pcr testı cıkana kadar kalıcak kıbrısta. esım mesela sperm verip dönebilirmiş. merkezler sağlık bakanlığına isim bildiriyorlarmış kendileri hava alanında alıyorlarmıs hastaları. ayy cok sevındım. uçuşlar açılır açılmaz eşimi göndericem kızlar. benım merkezim bu sekılde söyledi. sizlerde bir konuşun isterseniz gittiğiniz merkezlerle onlarda aynı seyı soyleyecekmi. Allahım cok mutluyum hemen sizinle paylaşmak istedim.

Dileklerniz için çok çok teşekkür ederim canlarım
Zoryol kuzum inşallah öyle olsun
Bende hala klinikteyim
Burdanda bilgi aldım sizlere.kıbrısta 15 tüp bebek merkezleri toplanmış ve sağlık bakanlığına dilekçeyle müracat etmişler
3 gün öncede bir onay gelmiş,ama resmi evrakla onay vermeden bir şey deyemeyiz dediler
Yarım saat önce genel müdürleri sağlık bakanlığına gitmiş
Her halde bu haberle ilgili

AYY Hadi inşallahh zazacım. bana kesin onaylandı dediler ama.

Zaza sana inanmıyorum yaaaa olmuş bitmiş transferin ve o kadar stres içinde hala buradaki arkadaslarını düşünüyosun Allah iyiliklerinin karşılığını kalbindekiyle versin

Zaza sana inanmıyorum yaaaa olmuş bitmiş transferin ve o kadar stres içinde hala buradaki arkadaslarını düşünüyosun Allah iyiliklerinin karşılığını kalbindekiyle versin❤
Yeni bir haberde aldım Damla hanımdan
Sağlık bakanlığı tüp bebek kliniklerinin hastalarının 3 günlük karantina yapmadan onayı vermiş ama bazı detaylı prosedürleri yarın sabah toplantıda konuşulucakmış
Bundan iki gün öncede onay vermişlerdi ve hastalar madur durumda havalimanında kalmışlar
Damla hanım bu konu resmileşmeden hiç kimseye bir şey söyleyemeyiz
Ama bence çözüm bulunucak inşallah

Merkezın hangisiydı canım?

Zazacım ben hıc transfer olmadım zor oluyor u. Ne kadar su içtin. Çokmu sıkışık olunuyor. Kaç dakika suruyo. Acı oluyormu

Ne kadar su içtin mesela. Normal idrarın geldıgı gıbımı bi sıkışıklık olacak. Ben hiç sıkışık olamıyom.regl olmak için içtigim ilaç bana çok dokunuyo. Kaç bardak mesela.

Odaya su getiriliyor içiyorsun 2 bartak yeterli
Sonra odada mesaneyi aletle kontrol ediyorlar ve transfer odasına kaldırıyorlar

bize nasıl fsh dusurdugunu ve bebek sahıbı oldgunu anlatırmısın( cok merak edıyorum morlaım bozuk

Canim benim çok teşekkür ederim rabbim seni ve yavrunu korusun mis kokulu op bizim için ınsallah canim herşey yoluna girecek ınsallah.

Kocaman öp yavrunu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…