- 11 Eylül 2020
- 21
- 3
- 1
- 48
Bende takipediyorum.face de instagramda var. Sorularıma cevap vermişti canlıda gruplardan watsapıda vardı profilinde ordan aradım bende konuşunca Lefkoşa tüp bebekte çalışıyomuş ama orada özel kendi tedavisni yapıyo o sebepden bulamıyo olabilirsin canm.Vedat hoca nn canlı yayınlarını takip ediyorum. Fakat şu aklıma takıldı internetten kliniği arastırınca yorumlar çıkmıyo drtır hakkında. Referans acısından. Bende dusunuyorum m Vedat hocayı. Bı girişimde bulunamadım hala.
Hastanede özel doktor şayet orda olmasa benim kuzenim nasıl gittide onda tedavi oldu ben verdim kararımı zaten ilgili birisi başka yerdende iletisime gecmisti eşim bize en güvenilir doktor Vedat hoca geldi çünkü kendisiyle irtibattayiz akrabam gitti bide grup yoneticisi ablada ona gidiyormuş o ablada araştırıyordu sürekli oda hocayı tercih ettiyse demkki gayet iyi bir drVedat hoca nn canlı yayınlarını takip ediyorum. Fakat şu aklıma takıldı internetten kliniği arastırınca yorumlar çıkmıyo drtır hakkında. Referans acısından. Bende dusunuyorum m Vedat hocayı. Bı girişimde bulunamadım hala.
Evet bende duydum ama biz fiyatta anlaştığımız için zam bize geçerli olmayacakmış uçuş olsa gidecektik bizim elimizden gelmiyoki bisyEylül sonunda tüp bebeğe kıbrısta zam gelecekmiş duyan var mı
Bende zam gelmeden anlaşayım artık biryerlerle.Evet bende duydum ama biz fiyatta anlaştığımız için zam bize geçerli olmayacakmış uçuş olsa gidecektik bizim elimizden gelmiyoki bisy
Hakkımızda hayırlısı ama hocamı tavsiye ederimBende zam gelmeden anlaşayım artık biryerlerle.
Ben okurken yoruldum inşallah ikizlerin ı severken bu günleri unutacaksın:)Canım tamaram okadar iyi geliyorki bana böyle yazılarınız.iki gündür transferim olmuş dünden yeni planlar çiziyorum olmasa ne yapayım diye.nolursun azarlama beni.hakikatan bıktım diye bilirim bu defa.etime batırdığım iğne kalbime giriyor gibi sonra boğazıma düyün veriyor ve boğuyor beni,oysa ne acılara katlandım bu yolda inanamazsın.
Yaş 46
Saysız tüp bebek tedavileri
Saysız ameliyatlar
Sayısını bile unutupum donasyonlar.hamilelikler ve düşükler.
Vay be ben nakadar dayanıklı kadınmışım
İlk defadır kendime acıyorum
Bazen burda yazılanları okuyunca,küçük bir baryer görende yollarında sabırsız davranmalarını,kızmıyorum desem yalan derim
Bunları yazarken göz yaşlarımı siliyorum
Artık o gözlerde umutsuz bakıyor bu işlere
Keşke farklı olsada farklı şekilde içimi döksem
Ama inan bu benim kalbimin sesidir parmaklarımda sesi dinliyerek yazıyor
Büyüdük teyzesi 19 aylık olduk.Benim güzel geraniyim❤❤❤❤
gizli takip ediyorsun beni
Biliyorum güzel sonucumu dört gözle bekleyenlerden biride sensin kuzum
Bebiş nasıl?
Büyümüş inşallah
İnşallah canımBen okurken yoruldum inşallah ikizlerin ı severken bu günleri unutacaksın:)
Canım tamaram okadar iyi geliyorki bana böyle yazılarınız.iki gündür transferim olmuş dünden yeni planlar çiziyorum olmasa ne yapayım diye.nolursun azarlama beni.hakikatan bıktım diye bilirim bu defa.etime batırdığım iğne kalbime giriyor gibi sonra boğazıma düyün veriyor ve boğuyor beni,oysa ne acılara katlandım bu yolda inanamazsın.
Yaş 46
Saysız tüp bebek tedavileri
Saysız ameliyatlar
Sayısını bile unutupum donasyonlar.hamilelikler ve düşükler.
Vay be ben nakadar dayanıklı kadınmışım
İlk defadır kendime acıyorum
Bazen burda yazılanları okuyunca,küçük bir baryer görende yollarında sabırsız davranmalarını,kızmıyorum desem yalan derim
Bunları yazarken göz yaşlarımı siliyorum
Artık o gözlerde umutsuz bakıyor bu işlere
Keşke farklı olsada farklı şekilde içimi döksem
Ama inan bu benim kalbimin sesidir parmaklarımda sesi dinliyerek yazıyor
Zaza Allahim bu sefer sonuna kadar yasatsin ikizlerin olur inşallah isteyen herkese icinde bana da nasip olur duamdasinİnşallah canım
İnşallah tamaracımCanim arkadasim uzme kendini ve bebeklerini. İnan o kadar iyi anliyorum ki seni. Ama sen guclusun kimse senin kadar bu ugurda savasmadi. Aynaya bak gorecegin savasci sensin, kendine haksizlik etme. Bu kez olacak inan olacak. Aglama son ve en cetin mucadeleni ver basaracaksin. Unutma ki burada ve cevrende seni seven ve sana dua eden cok insan var.
valla bildiğim kadarıylan yokCanım vajinusmus problemin var mı? O zaman yapıyolar daha cok transferı uyutarak. Cunku transfer acılı bir işlem değil yapışıklık olunca rahımde o zaman acılı bir işlem oluyormuş
Allah yüzünü güldürsün canım. İnşallah pozıtıf olacak.Hanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?