Bende takipediyorum.face de instagramda var. Sorularıma cevap vermişti canlıda gruplardan watsapıda vardı profilinde ordan aradım bende konuşunca Lefkoşa tüp bebekte çalışıyomuş ama orada özel kendi tedavisni yapıyo o sebepden bulamıyo olabilirsin canm.

Yok yanlış anlattım. Şimdi drtor yerı ayarladı. Ucaktan indik karantına odalarına da ödıcez aynı anda ayarlanan yeremi ödeme yapıcaz. Yanı ıkı yere ödemem olacak. Ozamn çok kulfetli olur

Tedavı olan hastalar hiç yorum yazmamış. Azcık yazsalar fıkır olurdu. Gercı olacak olsa en kötü yerdede olur. Allah izin vermeyince olmaz işte. Ol derse olur. Aslında gozumuzu kapatıp gıdıcez

Hastanede özel doktor şayet orda olmasa benim kuzenim nasıl gittide onda tedavi oldu ben verdim kararımı zaten ilgili birisi başka yerdende iletisime gecmisti eşim bize en güvenilir doktor Vedat hoca geldi çünkü kendisiyle irtibattayiz akrabam gitti bide grup yoneticisi ablada ona gidiyormuş o ablada araştırıyordu sürekli oda hocayı tercih ettiyse demkki gayet iyi bir dr

Google dan baktım bulamadım estofrem adet yapıyormu yapıyorsa kac gün içinde olunur arkadaşlar

Ben okurken yoruldum inşallah ikizlerin ı severken bu günleri unutacaksın:)

Benim güzel geraniyim❤❤❤❤
gizli takip ediyorsun beni
Biliyorum güzel sonucumu dört gözle bekleyenlerden biride sensin kuzum
Bebiş nasıl?
Büyümüş inşallah
Büyüdük teyzesi 19 aylık olduk.
Tedavin hayırlı ve bebişli olsun . Dua ediyorum.
Allahım isteyen herkesin kucağın bebeklerle doldursun. Bizim gibi uykusuz geceleri tatsınlar.

Canim arkadasim uzme kendini ve bebeklerini. İnan o kadar iyi anliyorum ki seni. Ama sen guclusun kimse senin kadar bu ugurda savasmadi. Aynaya bak gorecegin savasci sensin, kendine haksizlik etme. Bu kez olacak inan olacak. Aglama son ve en cetin mucadeleni ver basaracaksin. Unutma ki burada ve cevrende seni seven ve sana dua eden cok insan var.

İnşallah tamaracım

Elbette iyidır. Ben kötü demiyorum. Tanımıyorum çünki. Gıden hastalar yorum yazsa Bı bilgimiz olurdu en azından. Herseyın hayırlısı kul yapıcak Allah ol dıcek. Birazda nasıp kısmet ş a ns işi.

Ben zaten kıbrusa zırt pırt gidemem bıraz butçeye baglı. Esim bır kez gıderım dedı tek atışlık canım var dedı. Haklı adam. Ev kira tek maas masraflı tedavı Kıbrıs. Yanı arkada donmuş bıraksam gıdıp transfer olacak para yok. Allah be derse o olur. Evlat edınme sırasında yım. Seneye inş çıkar. Kıbrıs da aklımda kalmaz gıtmedım demem olacaksa en kotusuylede olur. Allah herkese nasip etsin. Çok zor surec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…