Erfat , uzun süredir görünmüyorsun nerlerdesin arkadaşım..
Moonrose, doğum ne zaman .Allahım gayret kuvvet versin .. sağlıkla bebişlerini kucaklarsın inşallah
sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. allah kurtarsın kavuşun sağlıkla birbirinize sevgimlecnm benim bebişim 1 tane ve erkek... hayırlısıyla 29 kasımda sezeryan olacağım.. dualarınızı bekliyorum
Arkadaşlar bişey sorucam aranızda yumurta+sperm donasyonu yaptıran varmı sanırım PAPATYA 40 yaptırmıştı kaç euro? bilenler cevaplarsa sevinirim Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu uğurda emek harcayanların yardımcısı olsun.
Tress ben firdevs hanımdaydım ve çok memnun kaldım ama berk beyin hastalarından da memnun olmayanını pek görmedim. Yani ikisi de çok iyi. Seçimi sen yapacaksın. Kalbinin sesini dinle. Hangisine kendini daha yakın hissettiysen onu seç bence.Arkadaslar Kafam merkez konusunda cok karisik .....biliyorum nasip olacaksa her yerde rabbim nasip eder AMA iste genede bazi gel gitler yasiyoruz berk beyde deniycem AMA fridevs hanimda aklimi karistiriyor offf
Merhaba efsune
İzlenimlerinin iyi olmasına sevindim , Dr Ramon gercekten çok ilgili ve sıcak kanlı , açıkçası benimde İspanyalılara kanım ısındı galiba bize benzedikleri için. Herseyi çok ince ayrıntısına kadar anlatmışsın ne güzel bunları not alıp giden biri yolunu hiç kaybetmeyecek. Benimde yarın test günüm inşallah o 4. Kata tekrar gitmem gerekmez ...
Merhaba Anisha,
Sanıyorum test sonucunu bekliyorsunuz, hayırlısı olsun, inşallah olumlu haber alırsınız, çok mutlu olacağım sizin için.
Ben bugünlerde yine ağır depresyondayım. Sabah kalktığımda öyle bir his geliyorki benim asla çocuğum olmayacakmış gibi. O kadar kuvvetli geliyorki bu his, allah bana mesaj mı iletiyor, boşuna uğraşmayayım diye düşünüyorum
evetttt kızlarr sonunda bugün kan tahlil yapıldı ve P O Z İ Tİ F:)))
arkadaşlar
cnm benim bebişim 1 tane ve erkek... hayırlısıyla 29 kasımda sezeryan olacağım.. dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?