Bu aralar gerçekten karışık. Ben zaten bu nasıl kısıtlama onu bile anlamadim ınsallah olmaz kızlar insallah tedavileriniz olurMerhaba arkadaşlar aralık ayında kıbrısta tüp bebek planlaması yapıyor musunuz. Ben düşünüyorum ama seyahat kısıtlamaları uçuşların iptal edilmesi durumu nasıl etkiler çekiniyorum doğrusu
Doktorun kendısı yazdıEvet ne güzel benimkiler cevap vermiyor. Nasıl etkilemiyor ki bizi ya. Hit paylaşmazdı etkilemese
Sen ne zaman gidicektin peki?Doktorun kendısı yazdı
Sanırsam hafta sonu tam kısıtlama hafta ici akşam sekiz sabah 10 olarak belirlenecekmisYa sokağa cıkma yasakları kesin gelecek bu haftaiçi acıklayacaklar o belli bişey. Hadi ondan bir şekilde yırtarız tüp bebek için gidiyoruz ve denir. Ama uçuşların kapanmasıyla herşey iptal olur. Benimde 4 aralık uçusum var cok korkuyor ve endişe duyuyorum bakalım kısmet.
4 ünde onun. İçin yazdım sanaSen ne zaman gidicektin peki?
Yeterki bitsin artık asi gelinceye kadar bu hersey insana bazen gina geliyor bu durumlar2 Aralık Çarşamba Açıklanacak Bildirge:
-Aralık ayı boyunca Ctesi Pazar Full Sokağa Çıkma Yasağı
-Hafta İçi Akşam 20 ile Sabah 5 Arası sokağa Çıkma Yasağı
-Mekanların Tamamı Kapanıyor
Oteller Berberler paket dahil Restoran Her Yer
-16 Aralıkta Büyükşehirlerde Ulaşım Yasağı
-26 Aralıkta Uluslar Arası Uçuşlar Kapanıyor
Yeterki bitsin artık asi gelinceye kadar bu hersey insana bazen gina geliyor bu durumlar
Bu korona yüzünden hayat durdu ya ne doktora kontrole gidebiliyoruz nede tedavilere bu hafta ev taşıdım 1hafta surekli dışarıdaydım ama nasıl korka korka herşey kaldı ya rabbim korusun hepimizi bu günlerde geçer geçecek hepimiz ınsallah sağlıkla umutla bakacağız yarınlara derin bir off çekip kaldığımız yerden devam edeceğiz hepimiz anne olacağız ınsallah rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizinDur hele benımde var. Ama bu önümüzdeki haftada yırtarız sonraları riskli
Keskee bitse ama biticek mi inaniyormusunuzYeterki bitsin artık asi gelinceye kadar bu hersey insana bazen gina geliyor bu durumlar
Ayyy ben çok üzülüyorum işini kapatan ev geçindirip işsiz kalan bu korona yüzünden. Allah hepimize saglık sıhhat versin. Kurban oldugum kımseyi evlatsızlıkla sınamasın. Herkes evlat sahibi olsun. AmınBu korona yüzünden hayat durdu ya ne doktora kontrole gidebiliyoruz nede tedavilere bu hafta ev taşıdım 1hafta surekli dışarıdaydım ama nasıl korka korka herşey kaldı ya rabbim korusun hepimizi bu günlerde geçer geçecek hepimiz ınsallah sağlıkla umutla bakacağız yarınlara derin bir off çekip kaldığımız yerden devam edeceğiz hepimiz anne olacağız ınsallah rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
İnşallah canım çok riskli bir süreçBu aralar gerçekten karışık. Ben zaten bu nasıl kısıtlama onu bile anlamadim ınsallah olmaz kızlar insallah tedavileriniz olur
Sahteymış bu2 Aralık Çarşamba Açıklanacak Bildirge:
-Aralık ayı boyunca Ctesi Pazar Full Sokağa Çıkma Yasağı
-Hafta İçi Akşam 20 ile Sabah 5 Arası sokağa Çıkma Yasağı
-Mekanların Tamamı Kapanıyor
Oteller Berberler paket dahil Restoran Her Yer
-16 Aralıkta Büyükşehirlerde Ulaşım Yasağı
-26 Aralıkta Uluslar Arası Uçuşlar Kapanıyor
Bu yazıyı bende gördüm keşke gercek olsaydı da kıbrısı kapatmasaylardı cok üzgünüm çookSahteymış bu
Rahat ol. Allah büyükBu yazıyı bende gördüm keşke gercek olsaydı da kıbrısı kapatmasaylardı cok üzgünüm çook
Korkma kuzum progesteron yükselmesi için yumurtan çatlamalıKızlar selamlar bizde biletlerimizi aldık kısmetse 4 aralık uçuşumuz var ve 5 aralık transfer. Buhün rahim ölçümü yaptım 2 estrofem kullanıyordum. 8 mm cıktı. Merkezime bildirdim güzel dediler. Pazartesi de progesteron tahlili yaptırıcam eğer yüksek cıkarsa transferim iptal olucakmış. Yüksek cıkma ihtimali var mı acaba beni cok korkutuyor. Kasımdaki tedavime başlamadan lucrin vurulmuştum ama eşim corona olduğu için tedavim iptal olmuştu. Bu ay ki tedavimde de keşke vurulsa mıydım? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi iptal olucak diye cok endişeliyim
Ayy canım melis unutuluyor her şey zaman geçtikce.iyiki yazdınzaza ben her ikisinide yaptırmıştım daha öncede paylaşmıştım hatırlarsan çizik de prpde benimde kalışlaşma sorunum vardı hatırlarsan kaç sefer tedavi iptal olmuştu hep 6.5 da kalıyordu yalnız prp den sonra ilk defa 8 zi gören yerler oldu rahimde bende 7. ile 8 arası arası girdim tranfere gerçi yine olmadı ama bu rahım kalınlıgı önemli imiş emriyo tutunsa bile düşükle sonuçlanıyor ukraynaki dr. rahimin her yeri en az 8 olmadan tarnfer olmayacak dedi geçmiş yazılarımı okursan prp ile bayagı yazı paylaşmıştım
Melis inan hiç bilmiyorum gördüklerimi yazıyorumzazacım sen öyle diyorsunda 4,5 mm ile kalan oldu ama yüzde 1 inde birde herkesin bünyesi çok farklı benim hep rahimde kalışmaya bağladılar çünkü benim rahimde hiç bir sıkıntıda yok ama kalınlaşmıyor taabiki bu benim nacizane fikrim cnm
Donusunde de etkilenmemis olunuyor degil mi sizin ucuslar?4 ünde onun. İçin yazdım sana
Hiçbirinde etkılenmoyorsun dedi doktorDonusunde de etkilenmemis olunuyor degil mi sizin ucuslar?
Cok guzel, sans hic pesinizi birakmasin, bebeler sikica tutusunlar size..Hiçbirinde etkılenmoyorsun dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?