Güvendiyim merkez kıbrısta british dr hasan bey
Ama son zamanlar virüs nedeniyle artık kıbrıs kendiside zor durumda,bizleride zora soktu
Sizin kararınızı çok mutlulukla karşıladım. Biz de gynolife da çok kötü tecrübeler yaşadık, stresi hala devam ediyor. Bu kötü olaylar yaşanırken yüzüme bakmaktan imtina etti doktor bey ve sonrasında ne aramalarımıza ne maillerimize dönüş yaptılar. Garanti vermeyi, para ödemesini geçtik, insanlık göremedik. Kıbrıs genelinde de durum aynı sanırım, o yüzden bu denemenizde güzel sonuç alacağınıza tüm kalbimle inanıyorum, dualarım sizinle.

Ne yaşadım cnm ya ne olcak bu halimiz kıme neye güvencegımızı sasırdık.Kendı paramızla eziyet cekıyoz resmen .Rabbim yardımcımız olsun

Hayırlı olsun tedavin canım Rabbim gönlündekını hayırlı etsin inşallah.

Sizin adınıza çok üzüldüm
Ama lütfen yılmayın
Bakın merkez o zaman iyi olur ki olumsuz olunca hırs yapıb sonucu güzel yapmaya çalışır ve bununla hem kendisi kazanır hem bizleri mutlu eder
Ben donasyona başlarken çok şey bilmiyordum ve yaşarken tecrübe edindim
Lütfen yeni katılanlar benim eski mesajlarımı okuyarak,neyinki benim,burda çok arkadaşlarımızın başına gelenleri okuyun not alın kendinize.biz size çok iyi tecrübeyiz
Bakın merkezde pozitif görüp yavrusunu kucağına alan merkezi yere göke sığdıramıyor
Ama bizim gibilerde çok
Hem para gidiyor,hem can,hem moral dibe çöküyor
Benim kıbrısta iki merkezde deneyimim oldu
İkisi arasında yerle gök kadar fark var
Bana şimdi sorular sormayın yaşadıklarımı nolursunuz
Bir şey diyeceğim aklınızda kalsı 13 donasyon denemem oldu,5 defa pozitif sonuç ama sonu hüsran
O beş gebeliğin 1 tanesi ilk merkezde,4 tanesi ikinci merkezde oldu.
İlk merkezde 7 denemeden bir gebelik
İkinci merkezden 6 denemeden 4 gebelik
Bunun için bile hasan beye teşekkür ederim beni 4 kere mutlu etti(gebelik gördüm)
Bakın yine denerdim kıbrısta,ama son bu pandemi sıkıntıları,karantinalar,konumlamalar artık bıktım stres yaşamaktan ve onun için kieve yüz tutuyorum
Yoksa ben son merkezimden son derece memnundum,heleki elimi burakmayan doktorumdan
Bakın olumsuz yaşayıp doktordan memnun kalmak çok önemli
Bizlerin kalbi çok yıpranmış,üstünede futbol topu gibi tekmelenmeye dayanamıyoruz
Geçelim kıbrısa,küçük ada,donör kıtlığı,dondurulmuş yumurta kullanımı,bunlar beni korkutuyor,çünkü eşiminde zaten spermi yüzde yüz değil.
Çok yazdım özür
Ama lütfen merkez seçerken ilk denemede gebe kaldım diyene değil,bir kaç kere deneyip zor vakalarıda dinleyin
Bu çok önemli
Sizleri seviyorum
Ve umut ediyorum ki hepinizin ilk ve son denemeniz olsun

Gynolife’ta Enis bey kim? Görevi nedir? Ben sorularımla ilgili hep Nevin hanım diye biriyle iletişime geçiyodum..
Halkla ilşkiler müdürü enis bey canim eskiden beri onunla iletişime geçiyorum benim hemşire vardı sorularıma zar zor cevap veriyodu zaten silmiş beni whatsuptan zaten silmeden öncede sadece enis beye soruyodum

Nevın hanımla birkez konusdum. Sonra meltem hanım sonra enis bey şimdi kimse yok

Arkadaşlar gynolife konuştum 14 gün karantina şartı yokmuş merkeze gelenler özel izinli sayiliyormus tedaviden sonra 1 gün kalabiliyomussunuz ondan sonra gidebiliyomus istediğimiz zaman yalnız sağlık açısından tedaviyi mayıs sonuna ertelediler.

Sevgili zaza birşey soracağım ben burada yorumları okumaya çalışıyorum ön araştırma olarak ama ne zaman Ukrayna yada biotex ile ilgili araştırma yapsam önüme sizin orayı öven tüm yorumlara aşırı kızmanız, sahte üyelik ve reklamla suçlamanız çıkıyordu. Fikriniz mi değişti acaba? Kıbrısta belli donorlerden az sayıda dondurulmuş yumurta verilmesi ihtimali hele pandemi zamanı kesin dondurulmuş kullanıyorlardır diye aklım karışırken sizin yorumlarınız beni ukraynadan da uzaklaştırıyordu. Sizin tecrübelerinize önem veriyorum acaba bakü Batum ve Ukrayna ile ilgili yeni bilgileriniz verileriniz ve yeni yorumlarınız mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…