- 30 Ocak 2020
- 38
- 200
- 43
- 45
Sizin kararınızı çok mutlulukla karşıladım. Biz de gynolife da çok kötü tecrübeler yaşadık, stresi hala devam ediyor. Bu kötü olaylar yaşanırken yüzüme bakmaktan imtina etti doktor bey ve sonrasında ne aramalarımıza ne maillerimize dönüş yaptılar. Garanti vermeyi, para ödemesini geçtik, insanlık göremedik. Kıbrıs genelinde de durum aynı sanırım, o yüzden bu denemenizde güzel sonuç alacağınıza tüm kalbimle inanıyorum, dualarım sizinle.Güvendiyim merkez kıbrısta british dr hasan bey
Ama son zamanlar virüs nedeniyle artık kıbrıs kendiside zor durumda,bizleride zora soktu
Ne yaşadım cnm yaSizin kararınızı çok mutlulukla karşıladım. Biz de gynolife da çok kötü tecrübeler yaşadık, stresi hala devam ediyor. Bu kötü olaylar yaşanırken yüzüme bakmaktan imtina etti doktor bey ve sonrasında ne aramalarımıza ne maillerimize dönüş yaptılar. Garanti vermeyi, para ödemesini geçtik, insanlık göremedik. Kıbrıs genelinde de durum aynı sanırım, o yüzden bu denemenizde güzel sonuç alacağınıza tüm kalbimle inanıyorum, dualarım sizinle.
Hayırlı olsun tedavin canımBen dr halil ibrahim tekin’de karar kıldım çok araştırmadım çok düşünmedim zaten 3 aşa 5 yukarı hepsi aynı Hit bana güven verdi bende nasipse olur dedim oraya gidicem ... sizde merkezleri araştırın arayın ön görüşmelerinizi yapın size en güven verenle devam edin ...
Sizin adınıza çok üzüldümSizin kararınızı çok mutlulukla karşıladım. Biz de gynolife da çok kötü tecrübeler yaşadık, stresi hala devam ediyor. Bu kötü olaylar yaşanırken yüzüme bakmaktan imtina etti doktor bey ve sonrasında ne aramalarımıza ne maillerimize dönüş yaptılar. Garanti vermeyi, para ödemesini geçtik, insanlık göremedik. Kıbrıs genelinde de durum aynı sanırım, o yüzden bu denemenizde güzel sonuç alacağınıza tüm kalbimle inanıyorum, dualarım sizinle.
Amin cümlemize bana da inşallahHayırlı olsun tedavin canımRabbim gönlündekını hayırlı etsin inşallah.
Gynolife’ta Enis bey kim? Görevi nedir? Ben sorularımla ilgili hep Nevin hanım diye biriyle iletişime geçiyodum..Gynolife hemşiresi beni whatsuptan silmiş . Allahtan enis bey aradı.
Halkla ilşkiler müdürü enis bey canim eskiden beri onunla iletişime geçiyorum benim hemşire vardı sorularıma zar zor cevap veriyodu zaten silmiş beni whatsuptan zaten silmeden öncede sadece enis beye soruyodumGynolife’ta Enis bey kim? Görevi nedir? Ben sorularımla ilgili hep Nevin hanım diye biriyle iletişime geçiyodum..
Yinemi aramadılar bugünde mi unuttularmi yoksaBenle bu ara kimsenın iletişime gectıgı yok
Sen yine meltem hanım ve nevin hanımla konuşmuşsun ben ikisinide tanımıyorum benide arayan hemşire yokNevın hanımla birkez konusdum. Sonra meltem hanım sonra enis bey şimdi kimse yok
Bugünde murat bey arayacaktı bakalım bekliyorumYinemi aramadılar bugünde mi unuttularmi yoksa
Yok cnm aramadılar. Pazartesı doktora gıdıcem son tahlil sonuclarımı almaya . Sonra kendım ararım konusurum artık.Yinemi aramadılar bugünde mi unuttularmi yoksa
Aradılar onlar he cok şanslıyımSen yine meltem hanım ve nevin hanımla konuşmuşsun ben ikisinide tanımıyorum benide arayan hemşire yok
İnşallah cnm konus bakalım ne dıycekBugünde murat bey arayacaktı bakalım bekliyorum
Yinemi aramadılar bugünde mi unuttularmi yoksa
Bende 3 dakika önce enis beye mesaj attım yine bakalım bu sefer doncekmiAradılar onlar he cok şanslıyımaradıklarıyla kaldılar
Sizi arayacagım dedıgı günün ardından benım 7.günümBende 3 dakika önce enis beye mesaj attım yine bakalım bu sefer doncekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?