Hayirli olsun tedaviniz Zaza hanim rabbim emeğinizin karşılığını verir insallah şu mübarek aylarda

İnşallah hakkında hayırlısı olur belki de kısmet oradadır ve oradan pozitif değerlerle dönersin ve evlatlarını kucağına alırsın

Öncelikle tedavin hayırlı olsun, ikizlerin olur da buradaki arkadaşlarımıza da umut olursun, gönülden diliyorum Ben de Ukrayna biotexcom da yumurta donasyon yaptırdım, 6 aylık hamileyim, kızım olacak Tedavinin en başından beri tüm aşamaları, ilaçları, yapılan işlemleri vs not aldım, herkes ile paylaşmak, yardımcı olmak için ancak reklamcı vs etiketi korkusuyla paylaşamadım. Belki ileride paylaşırım. Çünkü insan tedaviye başlayacağı zaman sudan çıkmış balığa dönüyor, en ufak bir sorun da endişeleniyor, herhangi bir bilgi arıyor. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım

İnşallah güzel haberle d

canımmm çok sevindim senin adına, umarım buradan evladını kucağına alır muradına erersin. bu kadar çabanın emeğin karşılığını Rabbim inşallah nasip eder. Mevlana'nın dediği gibi "Her nasip vaktine esirdir" seninde vaktin geldi ve güzel haberler gelmeye başladı. Dualarımız ve sevgimiz seninle canım

Annelik işte böyle kalpli kadınlara yakışır
Rabbim tez bir zaman muradını versin

Hadi hayırlısı inş iki kişi git üç kişi gel çok uğraşmışsın kısmetin orasıdır belki bebeğin seni orada bekliyordur. Rabbim inş herkesin yüzünü güldürsün
Canim allah gonlunr göre versin insallah. 15 kez denedin ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ben ilk denemem haftaya test yaptircaz ama sanki oldu gibi olmadi gibi garip şeyler hissediyorum

Canim kiev de ücret ne kadar mis kibrista indirimli haliylr 4500 euro

4500 eur tedavi ucreti icin indirim yapilmis hali sanirim bu
375 tl disinda otel merkez alan arasi transfere ucret odediniz mi?
Donus pcr testini yaptirdiniz mi?
Evet canim 4500 euro sadece tedavi icin 350 tl yol ucreti verdik 200 tl kan testi almislardi e2 ve progesteron onun ucretini verdik , dönüş yapmadan iki gun oncesinde otelde tekrardan pcr testi yapiyorlar ekip geliyor odaya onun icinde kişi başi 200 tl veriyosun . Giriste havaalaninda yapilan pcr testi ücretsiz

Canim kiev de ücret ne kadar mis kibrista indirimli haliylr 4500 euro
Sen inşallah hamilesin hiç gerek kalmaz başka yerlerin fiyatına
Ama kıbrıs 4500 euro indirim yapsada ne ilaç ne konut nede yemek vermez
Biotexcomun en ucuz paketi 4900 euro,ama içinde ilaçlar,testler,transfer öncesi embriyo glue ve ivig serum,yeme içme,otel,pcr testle,hepsi içine dahil

Bak yol ücreti bile alıyorlar,nakadar haksızlık
4500 euro merkez indirim yaptı diyoruz,ama üstünede karantin ücreti,testler,taksi paraları bindirim oluyor

Insallah canim yaa dun hemsireme msj atmistim pazartesi kan versem yukselis olurmu eger pozitif ise diye olur verebilirsin pazartesi test demis 9 gun oluyor pazartesi . Sabah sabah aglama krizine girdim ya olmadiysa diye cunku kac yildir planini yapiyorduk herkesin emegi var üzerimde benim ailem esimin ailesi maddi olarak yardim ettiler esim elinden geleni yapiyo insan ister istemez herkese mutlu haberi vermekle kendini borclu hissediyor

Canim allah gonlunr göre versin insallah. 15 kez denedin ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum ben ilk denemem haftaya test yaptircaz ama sanki oldu gibi olmadi gibi garip şeyler hissediyorum
Eğer bu mesajı bana atmak istedinse ben 13 defa kıbrısta donasyon denedim
Ondan öncede 11 defa türkiyede kendi yumurtalarımla tüp bebek
Bunun nakadar madi ve manevi kalpte yaralar buraktığını anlatsam bitmez
Napalım buda bizim kaderimize yazılandır
Allah beterinden korusun deyelim
Eşimin sperm sayısı düşük(1-3 mln)
Morfolojısı sıfır
Dediler genç kız yumurtası bu spermi tolere eder
Ama bakın kaliteli genç kız yumurtası
Çünkü her zaman dedim ve diyecem dondurulmuş genç kız yumurtası ancak çok iyi bir spermle tolere edilir
Eşinde sorun olan kadınlar donasyon kararında biraz daha fazla araştırma yapsın
13 donasyon denemesinden 5 defa gebelik sevincini yaşadım,ama kalp duymadan düşükle sonlandı.dünyada ne testleri var imunolojı,patolojı,radiyolojı,histilijı,hepsini yaptırdım,çok şükür hiç bir sorunum çıkmadı
Bazı doktorlar rahim dedi bazıları sperm problemli dedi.şimdi yol tutuyorum kieve.
Bakalım bu arkadaşlar ne söyliyecek
Eğer bunlardanda rahim sorun duysam bu işin peşini burakıcam
Ama çok filmlerin bitişi gibi bende çok isterdim benim bu yolum mutlu sonla bitsin
Artık nasibimizde ne var görücez
Sizinle her şeyimi paylaştım
Belki benim gibi yorulan kızlar varsa,onlara umut olum diye
İnşallah sonum güzel bitsin onlarada umut olum dilerim
yine yaralı içimi döktüm
Bazen içimi dökerim,bazen kabuğuma saklanırım
Ama inanın iyiki bura var ve içimi döke biliyorum azda olsa(çok şeyleri yazsmam)
Çok umut ediyorum bir gün bura girip evladımın nakadar tatlı olduğunu ve bu acıları çekmeye değdiyini yazım
Çok yormayım sizi
İnşallah dualarınızla yeni yol,yeni umut

Ayyy içim sızladı canım arkadaşım
İnşallah Rabbim bu kadar kişinin emeğini çöp etmesin
İşallah hamilesin,nolursun üzülme ve yavrularınıda üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…