Ben yarın bunuda sorarımBu fiyatlar nerde yazıyor, özellikle kur sabitleme ve 35.000 TL ben internet sitelerinde göremedim
Canım sen baya yakınsın buralaraUkraynada kievde motanka doll bez bebekleri var orta boy gelenekselkiyafet giydirilmis bebekler o bebekleri alan kisiye uğur getirdigi soylenir. O hedoyelik bebeklerede bak canim. Pampushky mutlaka tadina bakmalisinbide cikolatalari var meshur cesit cesit meyveli cikolatalar onlardanda yiyin canim. ❤❤❤❤❤ kendine iyi bak canim kalbimiz ve dualarimiz seninle
Meslegim bu canim o bolgeleri baya iyi bilirimCanım sen baya yakınsın buralara
O 50 kisi ile sinirliydi öyle yaziyordu . Ama halen dewam ediyorda harikaa olur tabikiBen yarın bunuda sorarım
Keşke kuru sabitleseler bize
Nerede okudunuz indirimi ben göremedim ama. Şimdi andrey yazdım cevap verirse yazarım arkadaşlarO 50 kisi ile sinirliydi öyle yaziyordu . Ama halen dewam ediyorda harikaa olur tabiki
Toplanip kievemi gitsek acaba düşünmüyor değilim vallaO 50 kisi ile sinirliydi öyle yaziyordu . Ama halen dewam ediyorda harikaa olur tabiki
Valla cnm ben yazdim bilgi icinToplanip kievemi gitsek acaba düşünmüyor değilim valla
Rahmetli babamın yüksek lisansı burda geçti benimde çocukluğumMeslegim bu canim o bolgeleri baya iyi bilirim
Üzerine 1000 euro koy burdan garanti paketi çıkıyorKibris bende bugun hessoladim 8350 euro tutuyor tabi extra gelirse üzerine bilmiyom9 bini bulurr
Rahmetli babamın yüksek lisansı burda geçti benimde çocukluğum
Eski sovyetlerin çocuğuyum
Kendimde yüksek lisansı Leningrada (Sank Peterburgs) bitirdim
Üzerine 1000 euro koy burdan garanti paketi çıkıyor
Andrey şak şak dönüyo Kıbrıs’taki 4 merkez 5 gün oldu hala mesajıma dönen yokAndrey den bilgi istedim o 1 yaziyor ben 100 yaziyombenden bikti adam
Offf o bende büyük sorunAndrey şak şak dönüyo Kıbrıs’taki 4 merkez 5 gün oldu hala mesajıma dönen yok
İyi sabırlısın, ben olsam dünya laf eder keserim, bir sürü alternatif var elbet yoğun olabilirler hemen anında dönsünler demiyorum ama 4 gün olmuş dönen yok bu saatten sonrada olmasınOfff o bende büyük sorun
Maille mi iletişime geçiyorsunuz ?Andrey şak şak dönüyo Kıbrıs’taki 4 merkez 5 gün oldu hala mesajıma dönen yok
Ben bin euro odedim ya bunlara bir hesapladim ucakti konaklamaydi pcr falandi ordanda ucret alicaklar kesin benim tekrardan ilk tedavide odedigim 4500 euroya denk geliyor ben ne anladim bu isten bin euro guya indirim adi altinda butun masraflari ciktiolcagi o zaten
Arkadaşlar andrey şimdi şöyle yazmış aynısını kopyalıyorumNerede okudunuz indirimi ben göremedim ama. Şimdi andrey yazdım cevap verirse yazarım arkadaşlar
Bana 1 hafta donmemislerdi ilk tedavimde ucaga binegim gun döndüler. Esim geliyoruz zaten aramasanizda olurdu deyip telefonu suratina kapattigini bilirimİyi sabırlısın, ben olsam dünya laf eder keserim, bir sürü alternatif var elbet yoğun olabilirler hemen anında dönsünler demiyorum ama 4 gün olmuş dönen yok bu saatten sonrada olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?