Amin zazacım bu yolda mücadele veren herkesin kucağı dolsun inşallah yaşadıklarımız çok zor şeyler bizi bizden başkası anlayamaz, yumurta konusunda sana katılıyorum 40 yaşımdaki dandik yumurtalarımla hamile kaldım, sözde gencecik sağlıklı yumurtalarla çıkan test sonucu koca bir sıfır, çıkan sonuç neticesinde merkezin açıklaması yok, ya kardeşim insan hiç mi bir sorumluluk hissetmez hiç mi bir yönlendirme bir test bir araştırma istemez valla şaşırdım

Acaba hakikatan mı yumurtalar sorunlu ve altın yumurta kime denk geliyorsa o anne oluyor
Lütfen susmayın yazı kızlar
Zaza canım bu geride kalan dondurulmuş embriyo konusunu merak ediyorum. 1 li yada 2 li paket alsak da bu tedavilerde transfer dışında geride embriyomuz kalırsa nasıl bir prosedür uygulanıyor.
1. Freş kaç embriyo transfer ediliyor, geride kalanlar ne oluyor ? Tedavinin içindemi? Değilse fiyatı ne?
2. 45 yaş üstü kişilerden dahiliye kardiyoloji rapor isteniyormu? Almanya'da biz bu raporları alamıyoruz orada gerekli raporları tedavi zamanında alabiliyormuyuz?
3. Ukrayna denilince aklıma hep sarışın mavi gözlü kızlar geliyor. Benim gibi esmer siyah saçlı kahverengi gözlü biri için donör sorunu olurmiki :)

Hangi merkez sizinki

Tedaviniz hayırlı yolunuz açık olsun inşallah göbüşde ikizlerle dönün ordan. Ben yeni takibe başladım burayı ama kafama çok yattı inşallah siz yolları pozitiflerle açan olursunuz. Ben açıkcası detayların hepsini öğrenmek istiyorum sizi takipdeyim dualarım sizinle

Bugun hic klinige gitmeyeceksin degil mi?peki pcr test sonucu ciktiysa otel disina cikabiliyormusun? Yoksa bugunu hep otede mi gecirilecek?

Neyi araştırıcaklar ki
Biliyorlar zaten yumurta sorunlu

Canım pablocum tabii ukraynadada esmer çok
Yarın olsun bir kliniğe gidim bakalım ne diyecekler

Bugun hic klinige gitmeyeceksin degil mi?peki pcr test sonucu ciktiysa otel disina cikabiliyormusun? Yoksa bugunu hep otede mi gecirilecek?
Otel dışına çıkmak serbest
Biz gitik tur atık
Tam karşıda büyük market var,eşim buranın sütlü lor penirli tatlısı var(sırok) çok sever.çeşit çeşit meyvelilerini aldık
Votka çeşitleri,bira çeşitleri bedava türkiye ile kıyaslarken
Rus şampuanları ve saç yağları var çok iyi dökülen saçlar için (zelenaya apteçka) bitkisel
Avmler kapalı
Sokağa çıkma yasağı yok
Metro otöbüse binemezsiniz izin lazım
Ancak taksiyle geze bilirsiniz

Yazdıkların o kadar tanıdık geliyor ki sevgili Zaza hepsini biz de yaşamıştık ve tedavi psikolojisinden ve stresinden uzak rahat bir dönem geçirmiştik eşimle ama biz covid testi sonucu için 1 gün beklemiştik, sizin o kdr beklememeniz çok iyi Tüm kalbimle istiyorum ki bu son tedavin olur ve ikizlerine kavuşursun. Mavi gözlü bir kadındı benim doktorum adını unuttum ama gerçekten ilgili biriydi, o doktora düşersen deneyimli ve anlayışlı biri :) biz de bal almıştık, çarşıda köylü kadınlar satıyordu ve çok lezzetliydi. Ukrayna havası serin oluyor insanları da sanıldığı gibi soğuk değil, herkes sıcak davranmıştı bize de. Maceranı takip ediyoruz. Kıbrıs, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan neresi olursa deneyimleri paylaşınca okuyan arkadaşlar için çok faydalı oluyor

haydi bismillah herşey güzel olacak inşallah aileni alıp geleceksin bu sefer çok yüksek enerji hissediyorum. çoğumuza da ön ayak olacaksın hepimiz için pazarlık yap sayende çoğumuz oraya gideceğiz. sana sorum şu olacak ben internet sitesinde 2 farklı fiyat görüyorum biri 4900eu.. diğeri türklere euroyu belli bir kurda sabitlemiş.. 35bintlye Aralıka kadar bir kampanya.. bu ikisi aynı kampanyamı yoksa bu 35bin tllik tek embryo mu farkı nedir bi sorar mısın ordakilere.. bir de Ukrayna rusya abd arasında ciddi gerginlik var savaş gemileri geliyor gidiyor rusya türkiyeye turist yasağı falan koydu. önümüzdeki süreçte tedavilerimizi ertelemeye sebep olacak bir sorun bekliyorlardı mı. yada covid yüzünden havayolu kapama bekliyorlar mı malum türkiyede vaka çok arttı

ama arada 400 500eu fark var bu fark o masrafları karşılar ukrayna da euro değerli türkiye gibi parası çok değerli değil o yüzden en az 400euro fark o masraflara denk geliyorum ha biz kafa yoröuypruz aman yer ayarla araç ayarla v. s bir de sonsurulmuş değil taze yumurta olsun en önemlisi o

Supeerrrrrr❤❤❤❤

Kibrista maşşallah gercekten paraya doymuslar buna emin oldum bende canim.

Ukraynada kievde motanka doll bez bebekleri var orta boy gelenekselkiyafet giydirilmis bebekler o bebekleri alan kisiye uğur getirdigi soylenir. O hedoyelik bebeklerede bak canim. Pampushky mutlaka tadina bakmalisinbide cikolatalari var meshur cesit cesit meyveli cikolatalar onlardanda yiyin canim. ❤❤❤❤❤ kendine iyi bak canim kalbimiz ve dualarimiz seninle

Bu fiyatlar nerde yazıyor, özellikle kur sabitleme ve 35.000 TL ben internet sitelerinde göremedim

Aynen tevekilim inan son çarem burası,yumurtaların freş olmasına inanıyorum,çok arkadaşım giti ordan evlatlarına kavuştu
Ben eşimi ikna edene kadar hem malım hem canım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…