güzel ve hayırlı haberleriniz alırız inşaallahKızlar havaalanındayım gidiyorum
Bugün bir ukraynalı arkadaşımla konuştum,onun arkadaşının eşininde ukraynada tüp bebek merkezi varmış
Sormuş ona biotexcomu,çok sorumlu ve cidi bir merkez demiş
İçim ferahladı
Dua edin kızlat
sabırsızlıkla sizden gelecek bilgileri ve güzel haberleri bekliyoruz, hayırlısıyla inşaallah.Aramıza hoş geldin kardeşim
Beni takip ediyorsan ne ağır yollardan geçtiğimide biliyorsun
11 defa kendi yumurtamla denedim olmayınca donasyonla kesin olur dedim
Donasyon dedikse direk aklımızda kıbrı
2016 seneden kıbrısda çeşitli kliniklerde denedim ve kıbrısın tüm tedavilerine hakimim
13 donasyon denedim kıbrısta
Bu 13 donasyon denemelerden 5 gebelik yakaladım ama hiç birinin kalp atışlarını bile duymadım
İnanılmaz kadar testler yaptım sorun çıkmadı
Çok şükür bunada sağlıkloyım diye
Sorun ya sperm dediler yada rahim dediler
Ama inanın hiç bir tedavimde yenilikler görmedim
Hep ay ,hep aynı tedaviler
Şimdi yolumu kieve tutuyorum
Nedeni doktorlar beni görmek istiyor
Çok ilgimi çektiker.çok detaylı incelemek istiyorlar beni ve eşimi.
Şimdi pazartesinden biotexcomun doktorlarının eline geçicem.bakalım ne yapacaklar,hangi yöntemle tedaviye başlanacak,hepsi banada belli değil.sizlere söz veriyorum tüm kıbrıs ve kiev farklarını yazıcam
Tüm detaylarımı sizinle paylaşıcam
Ama çok özel konular olursa açık yazamasamda özelden isteyenlerle paylaşmaya hazırım
İnşallah bu yolda Rabbim beni sevindirir
Allah kalbimi biliyor
Kalbime görede versin diliyorum
Cok heycanlandım okurkenKızlar öğlen ve akşam yemeğide var ve şu ana kadar cebimden bir kuruş çıkmadı,her şey tedavi paketinin içinde
Az önce Andrey aradı ve yarın saat 8.30 kliniklerinin arabası bizi kliniğe alacağını söyledi,hazır olmamızı istedi
kiev havası yağmurlu,ama acayıp temiz havası var,her yer taze toprak kokuyor
Burdada pandemi nedeniyle çok yer kapalı,ama istediğinizi sipariş ede bilirsiniz adres teslimi
Şimdilik bu kadar
İlave ne olursa yazıcam
Vallah biliyorsun benim eşimde razı değildi buraya,ama ikna oldu,şimdide hiç sıkıntı çekmiyorCok heycanlandım okurkenmaşşallah vallahı hayranımm cesaretıne canımmm
Kıbrısda havalani transfer otel derken su saate benim 1500 euro gitmistibide sabah klinik ordada ilactir tedavinin yari ücretidir 2500 euro +ilac parasi dagitcak paramiz cok ya ilk günden baslicak
Benim adami kandiramiyom zazam ne eddiysem ne dediysem yoookk
Bana diyorki bilmedigimiz ülke dilini bile bilmiyoz. Kaziklarlar bizi diyo resmennn
Kazigi kibrista görcekkk tedavim oteldir sudur budur 9bin euroyu bulcakkk pess yaaa o paraya ben 5garantili paketi alirdimm of icim sizliyo yaaa
Sen yazdikca ona söluyom hayirli haberlerini bekliyorummm belki bizimde gitmemize vesile olacaksin
Hayırlı olsun şimdiden. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.. Çok dahil olamasamda konuyu takip ediyorum..Vallah biliyorsun benim eşimde razı değildi buraya,ama ikna oldu,şimdide hiç sıkıntı çekmiyor
Sonucuda bizi mutlu etsinde başka bir şey istemiyorum
Birde Beyzacım siz almanyada yaşiyorsunuz,ee orasıda yabancı ülke size
Birde unutum söylemeyi kahvaltıya inerken acayip çok yabancılar var(italyan,alman,japon)
Dünyanın her yerinden milletler var burda
Zaza74 sen buradaki herkesi bilgilendiriyor sevindiriyorsun eminim bu tedavinde sen de sevineceksin dualarım seninleKızlar öğlen ve akşam yemeğide var ve şu ana kadar cebimden bir kuruş çıkmadı,her şey tedavi paketinin içinde
Az önce Andrey aradı ve yarın saat 8.30 kliniklerinin arabası bizi kliniğe alacağını söyledi,hazır olmamızı istedi
kiev havası yağmurlu,ama acayıp temiz havası var,her yer taze toprak kokuyor
Burdada pandemi nedeniyle çok yer kapalı,ama istediğinizi sipariş ede bilirsiniz adres teslimi
Şimdilik bu kadar
İlave ne olursa yazıcam
Başlangıç çok güzel,ama önemli olan klinikHayırlı olsun şimdiden. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.. Çok dahil olamasamda konuyu takip ediyorum..
Orda ne oluyor ne bitiyor yaz bize lütfenİnşallah bu sefer Allah nasip etsin kucağına almayı.
Basladigi gibi gitsin,burasi son olsun, hepimiz seni sabirsizlikla takip ediyoruz. Dualarimiz ve kalbimiz seninleBaşlangıç çok güzel,ama önemli olan klinik
Bakalım yarın neler görücem ve neler duyucam
Hayırlı olsun zaza, ben de Kıbrıs’ta 2 transfer sonucu negatifi alınca andreyle iletişime geçtim, ha bu arada Kıbrıs’taki farklı 5 kliniğe de msj gönderdim sadece biri geri döndü, maşallah Kıbrıs doymuş hastaya cvp verme tenezzülünde bile bulunmadılar,2 transfere 7000 eu artı 2 kez karantina 10.000 TL, artı uçak biletleri, covid testleri ilaç paraları bu liste uzuyor, eşim ok dedi geçen hafta mail attım biotexe kafamıza yattı bu ay bizde ön görüşme için gitmeyi planlıyoruz, senden gelicek bilgiler bana da yol gösterecek şimdiden teşekkürlerBaşlangıç çok güzel,ama önemli olan klinik
Bakalım yarın neler görücem ve neler duyucam
Kuzum 2 haftadır bakmamıştım foruma neler olmuş sen gitmişsin yolun açık Rabbim yar ve yardımcın olsun hergün göbeğine iğne yaparken adını söyleyerek duamı ediyorum inşallah bu sefer çok safa güzel olacak herşey kalbimiz dualarınız seninle.Kızlar havaalanındayım gidiyorum
Bugün bir ukraynalı arkadaşımla konuştum,onun arkadaşının eşininde ukraynada tüp bebek merkezi varmış
Sormuş ona biotexcomu,çok sorumlu ve cidi bir merkez demiş
İçim ferahladı
Dua edin kızlat
Çok geçmiş olsun canım arkadaşımHayırlı olsun zaza, ben de Kıbrıs’ta 2 transfer sonucu negatifi alınca andreyle iletişime geçtim, ha bu arada Kıbrıs’taki farklı 5 kliniğe de msj gönderdim sadece biri geri döndü, maşallah Kıbrıs doymuş hastaya cvp verme tenezzülünde bile bulunmadılar,2 transfere 7000 eu artı 2 kez karantina 10.000 TL, artı uçak biletleri, covid testleri ilaç paraları bu liste uzuyor, eşim ok dedi geçen hafta mail attım biotexe kafamıza yattı bu ay bizde ön görüşme için gitmeyi planlıyoruz, senden gelicek bilgiler bana da yol gösterecek şimdiden teşekkürler
Zaza’cım yaşadıklarını paylaşman harika. Seninle birlikte Kiev’e gitmiş gibi hissettim. İnşallah herşey çok güzel geçecek ve nihayetinde bebeğini kucağına alacaksın.Kızlar günaydın
Allahın izniyle gece 2.30 kiev borispil havaalanına geldik.pasaport kontroluna gelmeden polisler elinizdeki qr kodlu pcr testini ister,gösterip geçtik,sonra pasaport kontrolda bizden nereye geldiğimizi sordular,Andrey bize kliniğin vizesini ve sağlık sığorta belgesi göndermişti,onların çıktısını gösterdik,tedaviye geldik dedik bizi buraktılar.havaalanından çıkar çıkmaz elinde Biotexcom logosuyla birisini gördük,bizi aldı arabayla yakındakı kendi ofislerine götürüp ve şip şak burundan ekstra kovid testi aldılar,zaten cevabı 2 dakikaya çıkıyor
Ordanda bizi lojmanlarına yerleştirdiler
Saat gece beşi buldu
Sabah 8-10 arası kahvaltı
Saat 9 kahvaltıya indik,açık büfe bildiğiniz her şey var,hata istediğiniz şeyleri odanızada kaldıra bilirsiniz(su,meyve suları,soda,kefir ve s.)
Buda çektiğim fotoraflar
Adamlar şok olmuştu resim çektiğimde
Dedim benim kardeşlerim var,onlara lazım
Yok canım eşimde hiç bir problem yok 37 yaşında doğal bir hamileliğim oldu kimyasala döndü, yaş geçmeden tüpe başlayım dedim ilk transfer sonucu kalp atışı olmadı, 2. Negatif sonra yine doğal hamile kaldım 39 yaşında kalp atışını duyduk sonra düşük, bütün testlerimizi yaptırdık karyotip,Hematoloji, immünoloji hepsi temiz, tüpe devam dediler ama yumurta kalitesi nedeniyle genetik taramalı, yumurtam azaldı tabi 4-5 ilk tedavide 1 tane 5. Güne gitti o da genetik sorunlu çıktı, üstüne 8 kez daha yumurta toplattım ve hiç biri 5. Güne gitmedi toplanan 1 veya 2 oluyordu arada yine kendim hamile kaldım düzensiz beta artışı sonucu yine gitti, donasyona karar verdik 1 yıl önce pandemi, kötü donör yumurtası derken ne 2. Donörde 2 transfer yaptırdım ikisi de sıfırla sonuçlandı, Kıbrıs’taki pandemi kuralları,hem benim için hem de dınörler için sorun olacağını düşündüğüm için(bu arada Kıbrıs’taki donörde oluşan 5. Gün embriyo sayısı sadece 3 ) ve şu an Kıbrıs’ta ödenen ekstra ödenen paralar nedeniyle geçen hafta biotexe karar verdik eşimle, en azından donör bulma sorunları yokCanım noname35 Allah seni evladına kavutursun
Sende çok acı yollardan geçti
İnşallah bu dega al kucağına yavrunu
Sen kendi yumurtanla mutluluğuna kavuştun
Yumurta donasyonu deneyip sonuçları negativ ve ya düşükle sonlanan arkadaşlar lütfen saklanmayın
Probleminizi yazın el ele tutuşalım ve inşallah problemimizi çözelim
Bluemoon canım neden olmadı?senin eşini sorunu varmı?
Ohh ellerine,yüreğine sağlık ne güzel anlatmışınYok canım eşimde hiç bir problem yok 37 yaşında doğal bir hamileliğim oldu kimyasala döndü, yaş geçmeden tüpe başlayım dedim ilk transfer sonucu kalp atışı olmadı, 2. Negatif sonra yine doğal hamile kaldım 39 yaşında kalp atışını duyduk sonra düşük, bütün testlerimizi yaptırdık karyotip,Hematoloji, immünoloji hepsi temiz, tüpe devam dediler ama yumurta kalitesi nedeniyle genetik taramalı, yumurtam azaldı tabi 4-5 ilk tedavide 1 tane 5. Güne gitti o da genetik sorunlu çıktı, üstüne 8 kez daha yumurta toplattım ve hiç biri 5. Güne gitmedi toplanan 1 veya 2 oluyordu arada yine kendim hamile kaldım düzensiz beta artışı sonucu yine gitti, donasyona karar verdik 1 yıl önce pandemi, kötü donör yumurtası derken ne 2. Donörde 2 transfer yaptırdım ikisi de sıfırla sonuçlandı, Kıbrıs’taki pandemi kuralları,hem benim için hem de dınörler için sorun olacağını düşündüğüm için(bu arada Kıbrıs’taki donörde oluşan 5. Gün embriyo sayısı sadece 3 ) ve şu an Kıbrıs’ta ödenen ekstra ödenen paralar nedeniyle geçen hafta biotexe karar verdik eşimle, en azından donör bulma sorunları yokmail attım şimdilik andrey ile yazışma aşamasındayım, reglimden sonra hsg çektirip ilk görüşmeye gitmeyi planlıyoruz. Benim hikayem de baya uzun ve zorlu anlıycan inşallah biotex bizlere uğurlu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?