Pablocum senin sorularını unugmadım sordum
Cansın can. Öncelikle tedavin hayırlı olsun Zazacım inşallah bu herşey gönlünce olur bebişinle dönersin. Sen hepimizi heyecanlandırdın hepimiz ayaklandık :) . Bende andrev ile yazıştım. Son nokta hayalkırıklığı oldu. Andereye meme kanseri geçmişimden bahsettim, mamografi kolay zaten her sene çekiliyor temiz çıkıyor Mayıs yine çektirecem mamografi dışında extra doktor raporunu almanyada almak mümkün değil dedim.
Oda tedavide kullanılan hormon ilaçları olduğu için mutlaka sizi tedavi eden doktorun raporu gerekli, rapor olmadan klinik protokolüne alınmıyor dedi.
Bahçecide de aynı sorun olmuştu,
Benim doktor kabul etmemişti, bizde eşimle yazılı imza vermiştik onu zor kabul etmişti bahçeci.
Neyse hayırlısı.
Bir ek bilgi yurtdışında ön tedaviyi bulundukları ülkede yapıp sadece transfer gidenlere ön tedavi için ilaç gönderilmiyormuş.kendin alıyormuşsun transfere gittiğinizde ilaçlarınızı oradan alıyorsunuz

Pablocum ön görüşmede bana eşime ilaç verdiler
Birde burda Secey arkadaşımızada vermişlerdi

Ön tedavi icin kullanılan ignelerı ilacları vermıyorlarmı? Paketlerde ilac yazıyor ama

Pablocum ön görüşmede bana eşime ilaç verdiler
Birde burda Secey arkadaşımızada vermişlerdi
Evet ön görüşme için gidenlere oradan veriliyor. Örneğin ön görüşme için gidemeyenler bulundukları ülkede rahimi hazırlayan sadece transfer döneminde gidince ilaçları orada ancak veriliyormuş. Ön görüşme için gidemeyenler için belki kargo yoluyla gönderirler diye düşünmüştüm değilmiş

İlaç kargosu zor kuzum kendim eczacı olduğum için biliyorum
Yurt içi kolay,ama yurt dışı zor
Birde bizim tedavide en pahalı ilaç ivig serum ve progesterondu,bunlarıda transferde veriyorlar
Transfer önce kullanılan estrofem,folik asit,aspirin
Bunlar ucuz ilaçlardır

Ön tedavi icin kullanılan ignelerı ilacları vermıyorlarmı? Paketlerde ilac yazıyor ama
Eğer zaza gibi ön görüşmye gidersen veriyorlar hepsini. Ama yok ben ön görüşmeye gidemicem sadece bir kere transfer dönemi gidecem diyorsan o zaman almanyada rahim hazırlığı için kullanacağın ilaçları kendin alıyorsun. Onlar transfer sonrası kullanacağın ilaçları veriyorlar.
Birde almanyada anlaşmalı bir doktorunuz varmı rahimi hazırlamak için dedim, yok dedi.

Pablo acaba tedavinin başından gitsen ve uzun süre kalsan yani 17-20 gün
Hem hazırlığın olur hem tedavin hem transfer
Nede olsa konaklama yeme içme sorunu yok

Pablo acaba tedavinin başından gitsen ve uzun süre kalsan yani 17-20 gün
Hem hazırlığın olur hem tedavin hem transfer
Nede olsa konaklama yeme içme sorunu yok
Benim için ön hazırlık sorun değil canım, tüm ilaçlarım elimde var hazır, doktorumda beni hazırlar. Senin dediğin gibi önemli olanda transfer sonrası ilaçlar.
Bu ek bilgiyi sadece bilmeyen arkadaşlar için verdim. Eşim şu pandemi döneminde markete gitmeye bile korkar oldu :) 17, 20 gün kalmaz, 10 günlük kıbrıs seyahatin de gezip dolaştığı halde of laya pof laya öldü :)

Canım bitkisel denesen bende çok korkuyorum tekrar yapışıklık varsa diye bende çok ameliyata girdim Allah'ım bu zaman hürmetine nasip etsin bizlere

Eger öyleyse 2 /3 günlüğüne gidilmesi gerekır. Okadar para verılıyor ilaclara extra verilmesi sacma olur. Ben tedaviye baslayacak doktorun ilk muayneyı yapması taraftarıyım. Yoksa fiyat yükselıyor
İvig serum türkiyede 10 bin tlyi buluyor
Trdeki bazı doktorlar,mesela Bülent Traş transferde ivig yapıyor ve buna 15-20 bin lira alıyor
vay bee bir serum

Almanya yapmasın sonra böyle midemize kadar yapısalım sonra kolaylarına gelıyor kesip bicmek
Turkiyedede ayni canim benim 10 cmlik cikolata kistimi (bende senin gibiydim mide kismina kadar yapismisti ) sorgusuz sualsiz hemen aldilar kontrol diye gittim ameliyata girdim demekki almanyada ayni turkiyedeki gibi
Almanya yapmasın sonra böyle midemize kadar yapısalım sonra kolaylarına gelıyor kesip bicmek

Turkiyedede ayni canim benim 10 cmlik cikolata kistimi (bende senin gibiydim mide kismina kadar yapismisti ) sorgusuz sualsiz hemen aldilar kontrol diye gittim ameliyata girdim demekki almanyada ayni turkiyedeki gibi
Bunların vebalini nasıl ödicekler bilmem benim bunca amelıyatta tedavimde hakkımı yiyen olduysa öteki dünyada vay baslarına

Ben de biotex de ilk tedavimde gitmiştim ön görüşmeye. Ancak İkinci tedavimde korona nedeniyle ön görüşmeye gitmedim. Türkiye’de doktor kontrollerim oldu, ilaçları buradan aldım. Doktor raporlarını da Andrey’e atmıştım. Transfer için Ukrayna’ya gidince benden ilaçların fişini istediler ve Euro olarak ödediler ilaçları. Yani ben ilaç parası vermemiş oldum. Bu arada benim donör daha önce hiç yumurta vermemişti. Burda bir arkadaşım söylemişti, çok yumurta veren donör seçme diye. Onun etkisi oldu mu bilmiyorum. Ama pozitif sonuç verdi. Donörümün kendi çocuğu da vardı. Nacizane önerim; kendi anne olan ve sürekli yumurta vermemiş olan donör yumurtaları genellikle kaliteli oluyor.

Ananasda cok iyi diyor doktorlar
aynen canım sağlıklı beslenme ben bi ara canan karatay diyeti yapmıştım o kadar faydasını gördüm ki anlatamam hem zayıflıyorsun hem de bağışıklığın yükseliyor sabahları falan çok erken kalkıyordum uykumu almış oluyordum mesela ramazanda hiç açlık hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…