arkadaşlar ukrayna ücretleri ne kadar yazarsanız sevinirim
4900 tekli paket. Ben gittiğim zaman ikili paket 6900 idi. Şu an fiyat farkı var sanırım. 5li garanti paket de 11 bin veya daha fazla diye hatırlıyorum. Ama bu bilgiler güncel değil, muhtemelen farkıdır şimdi.

İlaç parası pakete dahil ise ödemeleri gerçekten daha mantıklı, ödemeleri iyi olmuş. Örneğin: bir aylık yumurta baskılayıcı lucrin Depot 3,75 tek bir iğne 180 euro, bunu üç aylık olarak alsan eminim daha fazladır. Diğer ilaçları da eklersen en azından kliniğe vereceğiniz ücretten 300 euro düşürmüş olursunuz. Ben Almanya'da yaşadığım için buradaki ilaç maliyetine göre söylüyorum.
Arya donör bilgilerinde kaç kere yumurta verdiği yazılı demek. Hamileliğin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsin.

Aynen canim en azindan orda kiz cok bulunur donör icin kibrisda allah bilir kimden yapiolar ve dondurulmus yumurtalari 50 kisiye dagitiolar embrioyu daha saglam dusunuyorum ukraynada... ins guzel haber alirizda icimiz rahat olur

İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz, ben de çok umutluyum

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim En kısa sürede ikizleriniz olsun sizin de ben menopozda olduğum için menopoz iğnesi almamıştım. Ancak merkez daha detaylı bilgi verecektir. Donörler çocukları olup olmadığını söylüyor. Kendileriyle ilgili detaylı bilgi veriyorlar, video çekmişler tüm donörleri. Ben Andreyden rica etmiştim, o söylemişti.

4900 tekli paket. Ben gittiğim zaman ikili paket 6900 idi. Şu an fiyat farkı var sanırım. 5li garanti paket de 11 bin veya daha fazla diye hatırlıyorum. Ama bu bilgiler güncel değil, muhtemelen farkıdır şimdi.
Arya canım ikili pakete zam gelmiş
Tek donör denemesi-4900eu bu pakete konaklama,yeme içme günde 3 defa,tedavide ilaçlar,embriyo glue,ivig serum hepsi dahil
İkili paket iki deneme-7500 eu bu pakete yine her şey dahil ama ilave 3 aylık tedavi ilaçları ve çoğul gebelik olursa reduksiyon ücretsiz
Garanti paketi-9900 eu bu pakete 5 deneme hakı veriyorlar,gebelik olmasa para iade ediliyor
Bu paket gebeliğin 16 haftasına kadar geçerli
Bu paketede her şey dahil
Ama bu paketede doktorlar her kesi almıyor
Ancak emin oldukları kadınları alıyorlar,çünkü olmasa işin içinde para iadesi var

Peki kac hafta durman lazim orda veya 2.kezmi gittiginde transfer olacak
Bakın hiç gitmeden bulunduğunuz yerden doktorun istediklerini atın ve artık tedaviye hazırlanarak transfere 7 gün önce katıla bilirsiniz
Buraya ön görüşmeye ben gelmek istedim,hem gözümle merkezi görüm,hem doktor beni kendisi görsün.iyi oldu,en az 2-3 aylık tedavi olunmam lazım
Ama bu sırada eşimden alınan örnek dondurulacak
Donörü seçicez
Burda embriyolar hazırlanıcak
Bende hazır olurken,sadece transfere gelicem
Ama doktor beni transferden en az 5-6 gün önce istiyor.neden sordum,dedi rahime destek vermek için prp,arjinin serum,iviq serum yapıcam dedi
Bizde öyle yapıcaz

Kızlar bu rahim filmi nedir allah askına bana hic bir tedavımde cekılmedi
Neye bakıyolarr
Onca kist amlelıyatı oldum ne film cektıler nede tüp bebekde film cektıler
Canim almanyada rahim filmi cektirmiolar yok oyle bi sistem bunlarda... ameliyatsiz film cekiolar icinde ne var ne yok rahimde duzeltilmesi gereken bsy varmi rahim normalmi kist polip miyom yara varmu tüplerin acikmi kapalimi ona bakiolar ben turkiyede tup bebek gordugum sira istemislerdi

Kızlar size ilave bilgide verim,şimdi biz burdan cuma gece çıkıcaz memlekete dönmeye,Türkiye 72 saatlik geçerli PCR testi istiyor
Bu testi biotexcom kişi başı 50 euroya yapıyor
Biz burda daha uygun fiyata labaratuvar bulduk Nikolab,yarın eşim klinikte örnek verdikten sonra gidicez PCR testimizi vermeğe Nikolab isimli yerde,Biotexcomun yakınında.bu labaratuar,pcr test 50 dollardı iki kişiye
bunu not alın

O filmi kime cektırcez. Jınekolog mu yönlendırıyor almanyada yoksa hastaneyemi gidilcek

Andre bana 5 li garanti paketini 11900 euro olarak yazmış ?

O filmi kime cektırcez. Jınekolog mu yönlendırıyor almanyada yoksa hastaneyemi gidilcek
Canim almanya yapmiyor eskiden yapiyorlarmis kaldirmislar hsg bild diye geciyor almancasi ama yok oyle bsy almanyada artik.. turkiyede cektirebilirsin
5 dakikada cekiyorlar agri bsy olmuyor 800tl cektirecek olursan yer bilgisi verebilirim bende bi ay sonra gidip cektirecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…