Allah Allah bugün imzaladım evraklrı,yalnışmı gördümAndre bana 5 li garanti paketini 11900 euro olarak yazmış ?
Almanlar çok akılı,acaba neden hsg yi kaldırmışlar?acaba zararımı var?Canim almanya yapmiyor eskiden yapiyorlarmis kaldirmislar hsg bild diye geciyor almancasi ama yok oyle bsy almanyada artik.. turkiyede cektirebilirsin
5 dakikada cekiyorlar agri bsy olmuyor 800tl cektirecek olursan yer bilgisi verebilirim bende bi ay sonra gidip cektirecem
Cok haklisin o konudaAynen canim en azindan orda kiz cok bulunur donör icin kibrisda allah bilir kimden yapiolar ve dondurulmus yumurtalari 50 kisiye dagitiolar embrioyu daha saglam dusunuyorum ukraynada... ins guzel haber alirizda icimiz rahat olur
11 900 euro 5 li paket miBanada 11900 sölendi
Aynen şimdi konuştum11 900 euro 5 li paket mi
Berlinden ucuşlar ucuza varmıs bizim burdan pahalıAynen şimdi konuştum
Fiyat iki senedir değişmiş
BeyzaNur acaba ön görüşmeye gelseniz burda hem kan tahlilerire baksınlar,rutin smir testi,pap test rahim ağzından ve hsg yaptırsanGecen sene almadık ucuzduBu tese de hicbir pakete sıgamamıs dünyanın heryerınde extra
Bizim sadece tesede cıkıyor cnmBeyzaNur acaba ön görüşmeye gelseniz burda hem kan tahlilerire baksınlar,rutin smir testi,pap test rahim ağzından ve hsg yaptırsan
Eşininde spermine bakılsa,belki bizim gibi yaparla,2 gün arayla toplarlar ve dondururlar
Başarıyı artırıyormuş
Birde eşime 3 çeşit ilaç verdi,toplam 5 kapsül içiyor,tese gibi bir etkisi varmış
Kan dolaşımını güçlendirerek testisteki spermleri öne itiyormuş
Ne dersin
Bu olay super işte seni kendileri gormek istiyor ve herseyi kendileri takip etmek istiyorlar sanirim kibrista boyle bisey yapmiyorlar maalesefBeyzaNur acaba ön görüşmeye gelseniz burda hem kan tahlilerire baksınlar,rutin smir testi,pap test rahim ağzından ve hsg yaptırsan
Eşininde spermine bakılsa,belki bizim gibi yaparla,2 gün arayla toplarlar ve dondururlar
Başarıyı artırıyormuş
Birde eşime 3 çeşit ilaç verdi,toplam 5 kapsül içiyor,tese gibi bir etkisi varmış
Kan dolaşımını güçlendirerek testisteki spermleri öne itiyormuş
Ne dersin
Evet cnm bencede cok güzel. Benım gibi endometrıose olan hastaya benım 2,5 senedır kullandıgıö hap ile tedavıye başlatmısBu olay super işte seni kendileri gormek istiyor ve herseyi kendileri takip etmek istiyorlar sanirim kibrista boyle bisey yapmiyorlar maalesef
Su gibi aksin zaman ve hamile haberini alalim..Bakın hiç gitmeden bulunduğunuz yerden doktorun istediklerini atın ve artık tedaviye hazırlanarak transfere 7 gün önce katıla bilirsiniz
Buraya ön görüşmeye ben gelmek istedim,hem gözümle merkezi görüm,hem doktor beni kendisi görsün.iyi oldu,en az 2-3 aylık tedavi olunmam lazım
Ama bu sırada eşimden alınan örnek dondurulacak
Donörü seçicez
Burda embriyolar hazırlanıcak
Bende hazır olurken,sadece transfere gelicem
Ama doktor beni transferden en az 5-6 gün önce istiyor.neden sordum,dedi rahime destek vermek için prp,arjinin serum,iviq serum yapıcam dedi Bizde öyle yapıcaz
Ben bi duydum tup bebek merkezlerinde evet öyle pahali ama kendin eczaneden recetelimi artik nasilsa almaya calistigin zaman cok cok ucuz biri almis bildigi bi devlet hastanesine gidip takdirmis ... veya evlere gelen saglikcilar...İvig serum türkiyede 10 bin tlyi buluyor
Trdeki bazı doktorlar,mesela Bülent Traş transferde ivig yapıyor ve buna 15-20 bin lira alıyor
Arkadaslar ivig serım herkese yapılmaz ki !!!!!Su gibi aksin zaman ve hamile haberini alalim..
O zaman merkez transferden 5-6 gun once endometriuma prp, ivig serum ve arjinin
Benim durumumda intralipid serum ve prograf verildi.Arkadaslar ivig serım herkese yapılmaz ki !!!!!
Bağısıklıkla ilgili sorunu olanlara yapılır, bagıdıklıgı kuvvetli olanlara baskılamak için.. ve bı bagısıklıkla ilgili testler var onlatın sonucuna gore yani.. daha once basarısızlık yasamıs her kadına yapılan bişi değil... kaldı ki covid doneminde riskli ilaclar bunlar.. dusunsenize bagısıklıgınızı kendi elinizle düşürüyorsunuz... o yuzden o konuda dikkatli olun guzel kadınlar !!!!!!
Malesef gercekten cok zor- basit bir kan testi bileAlmanyada bir arkadaşım var oda çok zorluk çekiyor böyle durumlarda
Çok zor histeroskopiyide kolay kolay yapmazlar,hsg yide çekmezler
Bahar kuzum ivig-immunglobulin G insan plazmasında olan bir proteindir,etil alkolün 0 derece fraksiyonunda insan plazmasından alınmışArkadaslar ivig serım herkese yapılmaz ki !!!!!
Bağısıklıkla ilgili sorunu olanlara yapılır, bagıdıklıgı kuvvetli olanlara baskılamak için.. ve bı bagısıklıkla ilgili testler var onlatın sonucuna gore yani.. daha once basarısızlık yasamıs her kadına yapılan bişi değil... kaldı ki covid doneminde riskli ilaclar bunlar.. dusunsenize bagısıklıgınızı kendi elinizle düşürüyorsunuz... o yuzden o konuda dikkatli olun guzel kadınlar !!!!!!
Prednol ve prograf bağışıklığı baskılarBenim durumumda intralipid serum ve prograf verildi.
Kanda cd56 yuksek cikti, simdi kortizon kullanimi onerildi.benim icin intralipid az gelirmis, ivig uygunmus ama pahali oldugu icin kortizon kullan denildi.
Aynen pandemi donemi oldugu icjn ben de bu surede bagisiklik baskilayici kullanmak istemiyorum.
Hem de kanda cd56 kesin sonuc vermeyebilirmis, th1 th2 dengesi testini yaptirmak daha dogru belki ama o da fiyat olarak yuksek maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?