Almanlar çok akılı,acaba neden hsg yi kaldırmışlar?acaba zararımı var?

Aynen canim en azindan orda kiz cok bulunur donör icin kibrisda allah bilir kimden yapiolar ve dondurulmus yumurtalari 50 kisiye dagitiolar embrioyu daha saglam dusunuyorum ukraynada... ins guzel haber alirizda icimiz rahat olur
Cok haklisin o konuda

Gecen sene almadık ucuzdu Bu tese de hicbir pakete sıgamamıs dünyanın heryerınde extra

Gecen sene almadık ucuzdu Bu tese de hicbir pakete sıgamamıs dünyanın heryerınde extra
BeyzaNur acaba ön görüşmeye gelseniz burda hem kan tahlilerire baksınlar,rutin smir testi,pap test rahim ağzından ve hsg yaptırsan
Eşininde spermine bakılsa,belki bizim gibi yaparla,2 gün arayla toplarlar ve dondururlar
Başarıyı artırıyormuş
Birde eşime 3 çeşit ilaç verdi,toplam 5 kapsül içiyor,tese gibi bir etkisi varmış
Kan dolaşımını güçlendirerek testisteki spermleri öne itiyormuş
Ne dersin

Bizim sadece tesede cıkıyor cnm
Klinkle anlaşırsam ön görüşmeye gelecegımı söyledim. Haber bellıyorum. Şu teseyide sıkıstırsalar keşke paketın ıcıne süpperr olur

Bu olay super işte seni kendileri gormek istiyor ve herseyi kendileri takip etmek istiyorlar sanirim kibrista boyle bisey yapmiyorlar maalesef

Bu olay super işte seni kendileri gormek istiyor ve herseyi kendileri takip etmek istiyorlar sanirim kibrista boyle bisey yapmiyorlar maalesef
Evet cnm bencede cok güzel. Benım gibi endometrıose olan hastaya benım 2,5 senedır kullandıgıö hap ile tedavıye başlatmıs demek benım ilac işe yarıyor

Su gibi aksin zaman ve hamile haberini alalim..
O zaman merkez transferden 5-6 gun once endometriuma prp, ivig serum ve arjinin

İvig serum türkiyede 10 bin tlyi buluyor
Trdeki bazı doktorlar,mesela Bülent Traş transferde ivig yapıyor ve buna 15-20 bin lira alıyor
Ben bi duydum tup bebek merkezlerinde evet öyle pahali ama kendin eczaneden recetelimi artik nasilsa almaya calistigin zaman cok cok ucuz biri almis bildigi bi devlet hastanesine gidip takdirmis ... veya evlere gelen saglikcilar...

Su gibi aksin zaman ve hamile haberini alalim..
O zaman merkez transferden 5-6 gun once endometriuma prp, ivig serum ve arjinin
Arkadaslar ivig serım herkese yapılmaz ki !!!!!
Bağısıklıkla ilgili sorunu olanlara yapılır, bagıdıklıgı kuvvetli olanlara baskılamak için.. ve bı bagısıklıkla ilgili testler var onlatın sonucuna gore yani.. daha once basarısızlık yasamıs her kadına yapılan bişi değil... kaldı ki covid doneminde riskli ilaclar bunlar.. dusunsenize bagısıklıgınızı kendi elinizle düşürüyorsunuz... o yuzden o konuda dikkatli olun guzel kadınlar !!!!!!

Benim durumumda intralipid serum ve prograf verildi.
Kanda cd56 yuksek cikti, simdi kortizon kullanimi onerildi.benim icin intralipid az gelirmis, ivig uygunmus ama pahali oldugu icin kortizon kullan denildi.
Aynen pandemi donemi oldugu icjn ben de bu surede bagisiklik baskilayici kullanmak istemiyorum.
Hem de kanda cd56 kesin sonuc vermeyebilirmis, th1 th2 dengesi testini yaptirmak daha dogru belki ama o da fiyat olarak yuksek maalesef

arkadaşlar ivig ile intralipid farklı şeyler intralipid eczanelerde 25tl idi 2 yıldır gümrükten yurtdışından gelmiyor yok ben zamanında eczaneden kendim 25tlye alıp doktorun söylediği süre ve mililitreye uygun bi hastanede ucuza taktırmıştım ama tüp bebek merkezleri o 25tllik serum için 1000tl falan alıyorlardı. intralipid yerine benzer içerikte başka lipid serumlar var onların eczane fiyatları 350 yada 500tl civarı... ivig ise başka bir şey. aynı işi gören, ama aslen organ naklinde, vücut o organı reddetmesin diye kullanılan çok kuvvetli ve çok çok pahalı bir serum. ben ukraynada intralipid serum takıldığını düşünüyorum. Andrey’e sormak lazım. bunlar aslen aşırı yağ içeren serumlar damardan yağ veriyorlar. ben denemelerimin yarısında intralipid taktırdım, bazı diper doktorlarım ise gerek yok dedi. kandan bakılan cd56 bende 12,75di doktorum 12 üstü yüksek kabul edilir sınırdasın takalım dedi. diper doktorlarım cd 56 kandan baktırmak anlamsız boşuna para vermişsin zaten natural killer hücrelerinin rahimde bir görevi var onlara da ihtiyaç ver dedi. rahimden parça alınıp bakılması da zarar verir diye gerek görmedim abd de bir doktor intralipid öneriyor, ama transfer zamanı değil, progestrone başlamadan bir hafta 10gün önce takılması gerektiği söylüyor ondan geç yada erken taktırmak işe yaramaz natural killer hücreleri bastırmaz dedi. birkez progestronedan 10gün önce 1kez de hamilelik testi pozitif çıkarsa taktır yeter her hafta taktırma dedi yanında da düşük doz kortizon dedi.. amerikan hastanesi florance nightıngale brüksel tüp bebek merkezi memorial şişli semra kahraman ise serum tedavisini faydalı kabul etmiyorlar kortizonu ise sadece 5gün veriyorlar. bazı hashimato hastalarında uzun süreli düşük doz kortizon belki veriyorlar yoksa ne serum ne kortizon vermiyorlar. hatta bazı doktorlarım kan sulandırıcıyı gerekli görürken bazıları gerekmez diyor bagzıları tranferle başlatıyorum bagzıları hamile kalınca.. benim lafam iyice karıştı hangisi doğru kan sulandırıcı gerekiyor mu gerekmiyordu mu. 2 hamileliğim de kalp atışını güzel duydultan sonra kanamayla düştü 1kez de kimyasal.. yaşa bağlı embriyo kalitesizliği dendi ama kan sulandırıcı kanamaya neden olur mu her kafadan ayrı bir ses. yaşa bağlı tumurtalar kalitesiz ama tüm m yumurtalarım döllenip a kalite 5. güne geliyor ama farketmez diyorlar yaşa baplı diyorlar birkaç kes ngs yaptırdım bozuk çıktı ama sonra direkt koydurdum 12kez denedim hiç mi sağlam embriyo çıkmaz ya bu nasıl kaderdir geç evlenmek suç mu bizim kadınları niye böyle yaratmış Allah kendimi affedemiyorum erkenden evlenmediğim için

Bahar kuzum ivig-immunglobulin G insan plazmasında olan bir proteindir,etil alkolün 0 derece fraksiyonunda insan plazmasından alınmış
Bazı virüs ve bakterial enfeksiyonlara karşı vicut rezistanlığını(direncini) artırır
Covide nakadar etkiler bilemem,ama vicut direncini artırır

Prednol ve prograf bağışıklığı baskılar

ukrayna gürcistan yada azerbeycanda donasyon denemiş arkadaşlar, benim 44 yaşımda dahi 7 yumurtam oluyor 6tanesi blast embriyo oluyorken. taze dönörlerden güya düşük dozla o kadar az sayıda yumurta olması normal mi yani zaten belli bir dozun altı yani mini ivf falan hikaye şeyler, normal doz verince de genç kızlarda 20 yumurta falan olur hadi ondan da 10 embriyo kalsa 3 ünü transfer etseler kalan 7 taneden hadi 2sini de at. geriye dondurulacak 4, 5 embriyo daha kalması gerekmez mi? yani dondurma yapmıyorlar mı sonra kalan embriyolarla sadece transfer ücreti ödeyerek o embriyoları kullanamıyor muyuz yada 3yıl sonra kardeş istedik aynı embriyolarla gerçek kardeş embriyo transfer ettiremiyor muyuz.. acaba fresh yumurta kullandıklarını bilmemizin bir yolu var mı.. ya da oluşan yumurtaların hepsini bize söylemeyip başka spermlerle dölleyip embriyo donasyonu isteyenlere saklıyor olabilirler mi yani bunları hiç bilemeyeceğiz ultrasonları göremeyeceğimiz için değil mi? bize ukraynada yada gürcistanda o dönörün daha önce kaç kez donör olduğu bilgisi veriliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…