- 16 Ocak 2017
- 229
- 1.133
- 63
Sagol canimHastaneye gitmene bile gerek yol herhangi bir görüntüleme merkezinde de çektirwbikirsin, hastaneye gidersen kadın doğum veya cerrahi kliniğinde bir doktora gidip istem yaptırıp radyoloji bölümünde çekiyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canimHastaneye gitmene bile gerek yol herhangi bir görüntüleme merkezinde de çektirwbikirsin, hastaneye gidersen kadın doğum veya cerrahi kliniğinde bir doktora gidip istem yaptırıp radyoloji bölümünde çekiyorlar
Rahim filmini bende eskiden doktoruma söylemiştim ama yok dedi. Onun yerine histeroskopi yaptırdık. Foll narkoz ile rahim içine kamerayla bakıyorlar, yapışıklık varsa açıyorlar temizliyorlar. Uygulama şekli öyle açıp biçme değil, küretaj gibi yada jinekolojik muayene gibi deyim. Ben bide garanti olsun diye atın sıra laporoskopi de oldum. Kendi yumurtalarını artık kullanamıyacağıma göre bari tüplerimi de aldırim dedim.bizim burda her yer acık restoranlar magzalar. Aksam yasakta yok. Yandık ozamannn
Cnm rahim filmini nasıl cektırcem ben burda?
Ben en son laparotomıe oldum orda tüplerimi aldırdımRahim filmini bende eskiden doktoruma söylemiştim ama yok dedi. Onun yerine histeroskopi yaptırdık. Foll narkoz ile rahim içine kamerayla bakıyorlar, yapışıklık varsa açıyorlar temizliyorlar. Uygulama şekli öyle açıp biçme değil, küretaj gibi yada jinekolojik muayene gibi deyim. Ben bide garanti olsun diye atın sıra laporoskopi de oldum. Kendi yumurtalarını artık kullanamıyacağıma göre bari tüplerimi de aldırim dedim.
Benimde hoşuma gidiyor bizi bu kadar önemsemeleriDüşününce meme ultrasonu isteyerek ne kadar doğru bir işleyiş olduğunu anladım, kızlar allah korusun memede hafif değişimli bir kitle olup bunu farketmeden yüksek doz östrojen alırsak o kitleyi çok güzel besleyip başımıza iş alırız, o yüzden istenmesi bizim sağlığımız açısından önemli aslında
Kuzum ukrayna havalimanında türkiyede yaptığımızı gösterdikZaza ukrayna giriste havalimanindan aldilar ya sizi covid test yaptilar iki kisiye 100 euro mu vermistiniz
Sonrdada donus icin uygun yer buldunuz ya orayada iki kisi 50 dolar mi
Malesef oluyor. Orda test yaptirmadan zaten Almanyaya giremiyorsun. Ancak Almanya o testi saymiyor ve 10 veya 14 gun seni karantinaya sokuyor negatif testin olsa bile. Biz Pragda 24 icinde gecmemize ragmen ve negatif tesyimiz olmasina ragmen bizi 14 gun eve mahkum biraktilarBelki hastane extta tedavi icin gittigimıze dair kagıt verırse karantına olmayabılır. Sormak gerekıyor
Sen anlattıkça daha da içime siniyor, en azından herşeyi yapıyorlar gerisi Allah’ın takdiri diyebilicem, ben Kıbrıs’a gittiğimde 1 testim eksikmiş haberim yok kan aldılar 50 TL yuh dedim o kadar para bu da sizden olsun maalesef dediler, son gittiğim de sizi alandan bizim araç karşılayıp kalacağınız otele bırakacaklar dediler sevindim, adam beni otele bıraktı 150 TL dönüşte alanda yine 150 TL istediler, madem paralı söyleyin dedim, ben 3050 TL yatırdım devletin otobüsü ile giderdim otele niye para veriyorum, devlet öyle istiyormuş taksiciler bizden para kazansın onlar bile bizden faydalanıyor anlayacağınız, ha bir de odaya her gün 1,5 lt su bırakıyorlar ben en az 3 lt içerim oda paralı, her gün 1 öğün mutlaka tavuk ya ben 2 yıldır hormonlu diye ağzıma tavuk sürmemişim her gün ekstra otelden yemek siparişi verdim, 3050 TL karşılığı muamele bu, gidicek arkadaşlar bunlara hazırlıklı olun yanınızda mutlaka nakit paranız olsun orada zorda kalmayın diye paylaşıyorum.Benimde hoşuma gidiyor bizi bu kadar önemsemeleri
Ayrıca bir sürü Andreye sonuçlarımızı atmama rağmen,buraya varınca yine ilave testlerimizi yaptılar
Andreye gönderdiyim bir sonuç bile boşa gitmemiş,burada bizimle gezerken elinde dosye edinmiş bir sürü evraklar ukrayna diline tercuman edilmiş,baktım hepsi benim gönderdiklerim
Yani bildiğiniz 5-6 ay önce gönderdiklerim
Nakadar işlerinde ciddi olduklarını gözümle gördüm
Kızlar Vallah abartmıyorum
İnşallah sonumuzda güzel olsun inşallah
Kızlar kıbrısta eşim sperm veriyordu 3-5 saat bekledikten sonra cevap geliyordu durumuyla ilgili ve direk döllenmeye gidiyordu sperm
Burda pazartesi sperm verdi,sonucunu alınca doktor ilaçlar verdi,dedi damarlarını açıcak ve testisteki saklanmış spermlerinide aktıracak
Çarşamba yine sperm verdi,iki güne sperm sayısı ikiye çıktı,doktor sonucu baş embriyologla müzakire etti,sonra bize cevap geldi,tamam bu sperm dondurula bilir işlem için,cuma yani yarın bir daha sperm verilicek dondurulucak
Eşim doktora dedi eğer bu benim sperm sayısını artırıyorsa burdan alalım ben içim bunları
Doktor dedi bu sadece 5-7 gün etkiler sonra etkisi durur
Ben böyle bir özel davranış görmedim hiç bir yerde.türkiyede bile çeşitli yerlerde tüp bebek yaptırdık hiç bir yer böyle davranmadı,2 gün arayla ilaçla besliyip sperm toplama
Övdükce bitmiyecek
İnşallah sonucuda iyi olsun
Kız acaba türkiyede mi öyle yaparMalesef oluyor. Orda test yaptirmadan zaten Almanyaya giremiyorsun. Ancak Almanya o testi saymiyor ve 10 veya 14 gun seni karantinaya sokuyor negatif testin olsa bile. Biz Pragda 24 icinde gecmemize ragmen ve negatif tesyimiz olmasina ragmen bizi 14 gun eve mahkum biraktilar![]()
Artık yapcak bısey yok kapanmasında karantına bı sekılde hallolurMalesef oluyor. Orda test yaptirmadan zaten Almanyaya giremiyorsun. Ancak Almanya o testi saymiyor ve 10 veya 14 gun seni karantinaya sokuyor negatif testin olsa bile. Biz Pragda 24 icinde gecmemize ragmen ve negatif tesyimiz olmasina ragmen bizi 14 gun eve mahkum biraktilar![]()
Benım bu dr da benım nerdeyse 15 seneyı gececek kendı doktorum ama cok uyuz bırısıValla benimki pandemi öncesiydi , jinekolog doktorumun 10 yıldır hastasıyım. Donasyon yaptırcağımıda biliyordu. Kanser tedavim esnasında ilaç kullanım dan kaynaklı rahim duvarı kalınlaşması vardı beni normal sigortalı hastaneye sevk etti. Ama şimdi şu dönemde hastanelerde ki yoğunluktan kaynaklı gönderirlermi bilmiyorum. Benim olduğum dönem 2018.
Ama tüp bebek merkezlerine de sorabilirsin , daha lokal bir uygulama olabilir. En iyisi bence kendi doktoruna sor , daha iyi seni yönlendirir.
Burda Kievde ben gördüğümü çekiyorumya bana görgüsüz demeyimSen anlattıkça daha da içime siniyor, en azından herşeyi yapıyorlar gerisi Allah’ın takdiri diyebilicem, ben Kıbrıs’a gittiğimde 1 testim eksikmiş haberim yok kan aldılar 50 TL yuh dedim o kadar para bu da sizden olsun maalesef dediler, son gittiğim de sizi alandan bizim araç karşılayıp kalacağınız otele bırakacaklar dediler sevindim, adam beni otele bıraktı 150 TL dönüşte alanda yine 150 TL istediler, madem paralı söyleyin dedim, ben 3050 TL yatırdım devletin otobüsü ile giderdim otele niye para veriyorum, devlet öyle istiyormuş taksiciler bizden para kazansın onlar bile bizden faydalanıyor anlayacağınız, ha bir de odaya her gün 1,5 lt su bırakıyorlar ben en az 3 lt içerim oda paralı, her gün 1 öğün mutlaka tavuk ya ben 2 yıldır hormonlu diye ağzıma tavuk sürmemişim her gün ekstra otelden yemek siparişi verdim, 3050 TL karşılığı muamele bu, gidicek arkadaşlar bunlara hazırlıklı olun yanınızda mutlaka nakit paranız olsun orada zorda kalmayın diye paylaşıyorum.
AminnnnnnKızlar bu bizim otelin bahçesi,bayılıyorum kievin havasına,mevsimi doya doya yaşıyor burası
Bir yağmur yağıyor bir güneş çıkıyor
Kızlar inşallah bu mübarek ay hürmeti Rabbim hepimizin hayatına bu leyleklerin gagasındakını versin
Eki Görüntüle 2831944
Gercekten fenaliklar geliyor evdeKız acaba türkiyede mi öyle yapar
Benim iki haftaya kalbim durur evde![]()
Canım İstanbul’daki doktorun donasyon yapacagını biliyor mu bende istanbuldayım transfer için doktor arıyorum nereye gittiğini söyleye bilir misin yada bana yardımcı olabilecek doktor tavsiye edebilecek varsa yazabilir miGynolife’da başlayacağız. Tr deki takiplerimi istanbulda olacağım.. Eşim tese olacağı zaman benim yumurta takibimi yapan doktoruma gideceğim yine..
Burda Kievde ben gördüğümü çekiyorumya bana görgüsüz demeyim
İşte farkı görün diye
Her gün menüde dana eti,tavuk,hindi,balık,domuz eti.tabii domuz eti ve domuz türevi şeyler yemiyoruz,hatta eşim bakmaya korkuyor
Birde bayılıyorum ukraynalıların bize olan saygısına,her şeyi usanmadan anlatıyorlar
Bu size yasak diyorlar,domuz eti var içerisinde![]()
Pztesi belli olurGercekten fenaliklar geliyor evdeturkiye yapmaz
![]()
Hazırladılar canım yaşım 29 yumurtalarda sıkıntı yoktu 16 tane. Yumurta toplandı 9 tanesine sperm bulunamadığı için spermatit yuvarlak hücre ile rosi denendi embriyo oluşmadı benim 2018 de ki rahim filminde sağ tüpde tıkanıklık vardı bir Kis var ama kis küçük sorun degil dediler hiç bir işlem yapılmadı ama doktor yeniden rahşm filmi istemişti Kıbrıs gerek yok dedi ama korkumdan iki gün önce tekrar rahim filmi çektirdim tüplerin ikisi de açık çıktıS
Eşiniz tese olacağı zaman sizi hiç hazırladılar mı? Yumurta durumunuz nasıl? Yaşınız kaç?
Massallah tatil köyü gibiKızlar bu bizim otelin bahçesi,bayılıyorum kievin havasına,mevsimi doya doya yaşıyor burası
Bir yağmur yağıyor bir güneş çıkıyor
Kızlar inşallah bu mübarek ay hürmeti Rabbim hepimizin hayatına bu leyleklerin gagasındakını versin
Eki Görüntüle 2831944