Ben senede bir defa kontrol amaçlı yaptırıyorum mamografi,ultrasyon.normal,ton hormon yutuyorum
Ocak 2021 sonuçlarımı atmıştım Andreye
Ben de yılda 1 meme ultrasonu çektiririm, basit kistlerim var kontrol amaçlı mamografiyi 2 sene önce çektirmiştim doktor ultrason olmadan bununla yorum yapamayınca kızmıştım madem utrason öncelikli niye o kadar radyasyonu aldım diye, en son 2 ay önce çektirmiştim ben de onu gönderdim zazacım

Ben senede bir defa kontrol amaçlı yaptırıyorum mamografi,ultrasyon.normal,ton hormon yutuyorum
Zazam meme ultrason hastanede hangi bolume gidip ne demek gerek

Düşününce meme ultrasonu isteyerek ne kadar doğru bir işleyiş olduğunu anladım, kızlar allah korusun memede hafif değişimli bir kitle olup bunu farketmeden yüksek doz östrojen alırsak o kitleyi çok güzel besleyip başımıza iş alırız, o yüzden istenmesi bizim sağlığımız açısından önemli aslında

Zazam meme ultrason hastanede hangi bolume gidip ne demek gerek
Hastaneye gitmene bile gerek yol herhangi bir görüntüleme merkezinde de çektirwbikirsin, hastaneye gidersen kadın doğum veya cerrahi kliniğinde bir doktora gidip istem yaptırıp radyoloji bölümünde çekiyorlar

Dogru cok haklısım

Zaza ukrayna giriste havalimanindan aldilar ya sizi covid test yaptilar iki kisiye 100 euro mu vermistiniz
Sonrdada donus icin uygun yer buldunuz ya orayada iki kisi 50 dolar mi

Meme ultrasyonunu napcaklar kıbrısta hıcbıse ıstemedıydıler
Bunlar bizim sağlığımızı düşünüyor
Diyor o yutuğunuz hormonlar meme kanserine kadar götürür
Onunçin bir yıl veya 6 ay geçerli meme kontrolu istiyor
Meme kanserli geçmişi olanlarada son bir yıl içinde yapılan raporu istiyor

bizim burda her yer acık restoranlar magzalar. Aksam yasakta yok. Yandık ozamannn
Cnm rahim filmini nasıl cektırcem ben burda?
Rahim filmini bende eskiden doktoruma söylemiştim ama yok dedi. Onun yerine histeroskopi yaptırdık. Foll narkoz ile rahim içine kamerayla bakıyorlar, yapışıklık varsa açıyorlar temizliyorlar. Uygulama şekli öyle açıp biçme değil, küretaj gibi yada jinekolojik muayene gibi deyim. Ben bide garanti olsun diye atın sıra laporoskopi de oldum. Kendi yumurtalarını artık kullanamıyacağıma göre bari tüplerimi de aldırim dedim.

Ben en son laparotomıe oldum orda tüplerimi aldırdım
Histeroskopı normal kadım doktorumamı söylemem gerekıyor? Hastaneye gitmek icin. Adam gerek yok derse ne yapacamBunlarda zorla yapıyor herşeyi yaa

Benimde hoşuma gidiyor bizi bu kadar önemsemeleri
Ayrıca bir sürü Andreye sonuçlarımızı atmama rağmen,buraya varınca yine ilave testlerimizi yaptılar
Andreye gönderdiyim bir sonuç bile boşa gitmemiş,burada bizimle gezerken elinde dosye edinmiş bir sürü evraklar ukrayna diline tercuman edilmiş,baktım hepsi benim gönderdiklerim
Yani bildiğiniz 5-6 ay önce gönderdiklerim
Nakadar işlerinde ciddi olduklarını gözümle gördüm
Kızlar Vallah abartmıyorum
İnşallah sonumuzda güzel olsun inşallah
Kızlar kıbrısta eşim sperm veriyordu 3-5 saat bekledikten sonra cevap geliyordu durumuyla ilgili ve direk döllenmeye gidiyordu sperm
Burda pazartesi sperm verdi,sonucunu alınca doktor ilaçlar verdi,dedi damarlarını açıcak ve testisteki saklanmış spermlerinide aktıracak
Çarşamba yine sperm verdi,iki güne sperm sayısı ikiye çıktı,doktor sonucu baş embriyologla müzakire etti,sonra bize cevap geldi,tamam bu sperm dondurula bilir işlem için,cuma yani yarın bir daha sperm verilicek dondurulucak
Eşim doktora dedi eğer bu benim sperm sayısını artırıyorsa burdan alalım ben içim bunları
Doktor dedi bu sadece 5-7 gün etkiler sonra etkisi durur
Ben böyle bir özel davranış görmedim hiç bir yerde.türkiyede bile çeşitli yerlerde tüp bebek yaptırdık hiç bir yer böyle davranmadı,2 gün arayla ilaçla besliyip sperm toplama
Övdükce bitmiyecek
İnşallah sonucuda iyi olsun

Zaza ukrayna giriste havalimanindan aldilar ya sizi covid test yaptilar iki kisiye 100 euro mu vermistiniz
Sonrdada donus icin uygun yer buldunuz ya orayada iki kisi 50 dolar mi
Kuzum ukrayna havalimanında türkiyede yaptığımızı gösterdik
Kievde yaptığım yeri paylaştım
Eski mesajlarımı incele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…