B Bluemoon78 Canım arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki; süreç içinde yaşadığımız kaygılar endişeler ortak. Neticesinde takdir hiiç şüphesiz YaradanınKızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederimTebrik ederimmçok sevindim.. Sizlerin güzel haberleri burdaki herkese umut oluyor
Canımsın benimmmMuthis güzel bir haber
Cok ama cok sevindim sibram
Allahim saglikla kucagina aldirsin
Canım ben özel yerde pcr testi veriyorum yurt dışı çıkışı için ingilizcede çıktı istiyoruz QR kodluMerhaba bir sorum olacak sizlere. Cuma günü kiev’e gideceğiz ama öncesinde bu pcr testini yaptırmak gerekiyor ya bunun için yurt dışı çıkış olduğunu belirtmek mi gerekiyor? Normal yapılan pcr testi de e-nabızda görünmez mi? Yatdımcı olursanız çok sevinirim güzel haber alan arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum
inşaallahİdrar testi kesin olmasa da gene de sonuç veriyor canım benim hayırlı olsun inş kanda da güzel bir değer çıkar da içimiz rahat eder
Çok teşekkür ederim, darısı size olsun inşaallahÇok tebrik ederim sanırım ikizler geliyor hayırlı olsun canım
Merhaba cnm bizde cuma gnü geldik yurt disi icin pcr testi diyerek yaptrablrsnz Qr kodlu ciktisini almaniz gerekli sadece e nabizdan kod yetersz ucaga bindrmiyorlar habrnz olsn ayrica hava limanina inince tekrar pcr testi weryrsnzMerhaba bir sorum olacak sizlere. Cuma günü kiev’e gideceğiz ama öncesinde bu pcr testini yaptırmak gerekiyor ya bunun için yurt dışı çıkış olduğunu belirtmek mi gerekiyor? Normal yapılan pcr testi de e-nabızda görünmez mi? Yatdımcı olursanız çok sevinirim güzel haber alan arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum
Tamam canım sağol ben de özelde bir yerle görüştüm orda yaptıracağız o zaman Qr kodu da isterim onlardan. ama inan o kadar tüp bebek tedavisi gördüm bu pcr testi kadar korkmadımCanım ben özel yerde pcr testi veriyorum yurt dışı çıkışı için ingilizcede çıktı istiyoruz QR kodlu
Çok teşekkür ederim, amin inşaallah Rabbim hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun inşaallahÖok sevindimmmmm hayırlı uğurlu olsunnn Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm
Ay demee bir daha mıı ben korktukça bu test geliyor sankiiMerhaba cnm bizde cuma gnü geldik yurt disi icin pcr testi diyerek yaptrablrsnz Qr kodlu ciktisini almaniz gerekli sadece e nabizdan kod yetersz ucaga bindrmiyorlar habrnz olsn ayrica hava limanina inince tekrar pcr testi weryrsnz
Sormayin malesefAy demee bir daha mıı ben korktukça bu test geliyor sankii
Aşım 2 oldu ama daha üzerinden 14 gün geçmedi maalesef o yüzden zaten bu testler ah bir covidimiz eksiktiSormayin malesefhatta aşi dozu 1se turkiyeye giderkende werilckmiş buda yine bana denk geldi
Amin inşaallahhh CanımSibram idrar testi gebeleri yanıltmaz
Hamilesin bu net
Çok şükür
İnşallah çarşamba test sonucunlada bayram devam edecek
ne güzel dualar, böyleYaaa nasil güzel haberler bunlar peşi sıra..... insana umut oluyorsunuz resmen. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebelerinizi.....
Sizdemi kievdesinizMerhaba cnm bizde cuma gnü geldik yurt disi icin pcr testi diyerek yaptrablrsnz Qr kodlu ciktisini almaniz gerekli sadece e nabizdan kod yetersz ucaga bindrmiyorlar habrnz olsn ayrica hava limanina inince tekrar pcr testi weryrsnz
Havalanına yakın biotexcomun ofisleri var orda şipşak alıyorlarAy demee bir daha mıı ben korktukça bu test geliyor sankii
ahh insallah canım,okadar cok korkuyorum kiiCanımsın yaaaçok teşekkür ederim, inşaallah Senin de güzel haberlerini kısa sürede alacağız, yürekten inanıyorum
Kievde nikolabda en uygun fiyatAşım 2 oldu ama daha üzerinden 14 gün geçmedi maalesef o yüzden zaten bu testler ah bir covidimiz eksiktiandrei eşime giderken de yaptıracağımızdan bahsetmiş yaa çok acıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?