B Bluemoon78 Canım arkadaşım seni o kadar iyi anlıyorum ki; süreç içinde yaşadığımız kaygılar endişeler ortak. Neticesinde takdir hiiç şüphesiz Yaradanın demek ki zamanı var ve o zaman inan bana çok yakın
Umutsuzluğa kapılmak yok.. tekrar deneme şansın var, ikili paket seçmiş olmana ayrıca çok sevindim. En kısa sürede güzel bir anne olacağına ve bebişlerine kavuşacaksın, inanıyorum...azıcık daha sabır, arkadaşım.
şansın ve bahtın açık olsunYüreğim seninleee

Merhaba bir sorum olacak sizlere. Cuma günü kiev’e gideceğiz ama öncesinde bu pcr testini yaptırmak gerekiyor ya bunun için yurt dışı çıkış olduğunu belirtmek mi gerekiyor? Normal yapılan pcr testi de e-nabızda görünmez mi? Yatdımcı olursanız çok sevinirim güzel haber alan arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum

Muthis güzel bir haber
Cok ama cok sevindim sibram
Allahim saglikla kucagina aldirsin
Canımsın benimmm çok teşekkür ederim
Umarım seyahatiniz iyi geçmiştir... gözüm kulağım sende ve minnaklardaa müjdeli haberler alacağız sizden de tüm kalbimle inanıyorum

Canım ben özel yerde pcr testi veriyorum yurt dışı çıkışı için ingilizcede çıktı istiyoruz QR kodlu

Merhaba cnm bizde cuma gnü geldik yurt disi icin pcr testi diyerek yaptrablrsnz Qr kodlu ciktisini almaniz gerekli sadece e nabizdan kod yetersz ucaga bindrmiyorlar habrnz olsn ayrica hava limanina inince tekrar pcr testi weryrsnz

Canım ben özel yerde pcr testi veriyorum yurt dışı çıkışı için ingilizcede çıktı istiyoruz QR kodlu
Tamam canım sağol ben de özelde bir yerle görüştüm orda yaptıracağız o zaman Qr kodu da isterim onlardan. ama inan o kadar tüp bebek tedavisi gördüm bu pcr testi kadar korkmadım dünden beri araştırıyorum

Merhaba cnm bizde cuma gnü geldik yurt disi icin pcr testi diyerek yaptrablrsnz Qr kodlu ciktisini almaniz gerekli sadece e nabizdan kod yetersz ucaga bindrmiyorlar habrnz olsn ayrica hava limanina inince tekrar pcr testi weryrsnz
Ay demee bir daha mıı ben korktukça bu test geliyor sankii

Sormayin malesef hatta aşi dozu 1se turkiyeye giderkende werilckmiş buda yine bana denk geldi
Aşım 2 oldu ama daha üzerinden 14 gün geçmedi maalesef o yüzden zaten bu testler ah bir covidimiz eksikti andrei eşime giderken de yaptıracağımızdan bahsetmiş yaa çok acıyor mu

Sizdemi kievdesiniz
hayırlı olsun tedaviniz

Aşım 2 oldu ama daha üzerinden 14 gün geçmedi maalesef o yüzden zaten bu testler ah bir covidimiz eksikti andrei eşime giderken de yaptıracağımızdan bahsetmiş yaa çok acıyor mu
Kievde nikolabda en uygun fiyat
Orda verin pcr testinizi
Ordada acıtmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…