Benim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim

selamlar,
bizde pazartesi orda olucaz öngörüsme icin insallahne zaman dönüşünüz?
Biz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler için

Benim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim
Yalnız olmadığımı bilmek güzel çevremde hemen herkes bu testi yaptırdı hem de kaç defa ama ben bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim sanırım duyduklarımız biraz etkiliyor

karşılaşamıcaz yanii dedim bi ücüncü bulduk.birde Aigle var cunku 12 sinde ordayiz nasipse.
vallaa nezaman baslar nezaman transfer olur bilmiyorum ki,doktor a bagli biraxda.bize kalsa hemen baslar,en kisa surede de transfer oluruz.
umarim sizinde hersey su gibi akar,istediginiz gibi olur isleriniz
yumurta donasyonu mu sizinde

hiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlar iki saniyede bitio zaten.birde sürüntü alan kisiyi uyar ben etkileniyorum die,biraz daha hassas davranir

Bizim daha ne yaptıracağımız da net değil aslında doktorla görüşüp ona göre karar vereceğiz embriyo mu yoksa yumurta mı olması gerektiğine. Hayırlısı olsun hepimiz için her şey çok güzel geçsin inşallah emeklerimize değsin

hiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlar iki saniyede bitio zaten.birde sürüntü alan kisiyi uyar ben etkileniyorum die,biraz daha hassas davranir
Bütün herkesten taktik aldım zaten Allahım tövbe sanki beyin ameliyatına gireceğim

şöyle bi hikayenize göz gezdirdim.cok cok benzer durumlarimiz.bizimde sorunumuz kaliteli embrio olusturamamak.birsürü yumurta toplaniyor,spermde hic sorun yok,dölleniyor imsi yle(ki birkere serbets atış yaptilar,birtanesi döllendi) ama 5. gune ulaşmiyor
sizden tek farkim bizim 3. gunde de düsük kalitede embriyomuz oluyordu.ve 2. tup bebek icin baska bir doktora gittigimizde adam direk donasyon demisti.cok kizmistik,daha ikigun once git normal cocugun olur dien adam die tabii.buarada cok cook iyi bir doktordur.yani adam harbiii bildi biz ustune bosuna maddi manevi yiprandik.tabii o zmn sarti oydu.insan bukdar sperm yumurta fln varken kabuletmkte zorlaniyor.ve o dr demisti ki; bir embriyonun kalitesini %90 yumurta belirler diye.yanildigini düşünmüyorum.cunku biliyorsun ki insanlar 1 tane spermden aa kalute embrioeldeedip gebe kaliyor.tabii en dogru karari kievdeki dr vericektir.umarim hakkimizda herseyin hayirlisi guzeli olur,bol sans

Sizi merak edenlerden biri de bendim. Diyecek bir şey yok gerçekten üzücü bu durumu daha iyi anlayan bu kadar insanı bir arada hiçbir yerde bulamayız gerçekten. Ama sonu iyi olacak yüzlerimiz gülecek inanıyorum.
İkili paket almak hem sürecin yıpratıcılığını azaltıyor hem de psikolojik olarak toparlanmayı kolaylaştırıyor gibi. Bir sonraki denemenizde kutlama yaparız biz de hep dualarımda olacaksınız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…