Aşım 2 oldu ama daha üzerinden 14 gün geçmedi maalesef o yüzden zaten bu testler ah bir covidimiz eksikti andrei eşime giderken de yaptıracağımızdan bahsetmiş yaa çok acıyor mu
Yok cnm ya turkiyede biraz cubugu derine dogru yapyrlar ama burda sürtüp geciyorlar merak etme

canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum gercekten..senin icin dileyebileceğim tek sey suan icin; Allah ım sana güç versin ve tedavine başlayıp bebeklerine biran önce kavuş

bunları sorup seni bunaltmak istemiyorum ama,var miydi bir sorun rahimde.öyleyse bile eminimki cözdükten sonra tekrar transfer yapılacak ve bebeğini kucagina alicaksin

selamlar,
bizde pazartesi orda olucaz öngörüsme icin insallahne zaman dönüşünüz?

Benim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim

selamlar,
bizde pazartesi orda olucaz öngörüsme icin insallahne zaman dönüşünüz?
Biz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler için

Benim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim
Yalnız olmadığımı bilmek güzel çevremde hemen herkes bu testi yaptırdı hem de kaç defa ama ben bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim sanırım duyduklarımız biraz etkiliyor

Yalnız olmadığımı bilmek güzel çevremde hemen herkes bu testi yaptırdı hem de kaç defa ama ben bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim sanırım duyduklarımız biraz etkiliyor
Bende ayniyim yalniz deilsin canim kabus gibi çöktü üstüme bu pcr kacista yok

karşılaşamıcaz yanii dedim bi ücüncü bulduk.birde Aigle var cunku 12 sinde ordayiz nasipse.
vallaa nezaman baslar nezaman transfer olur bilmiyorum ki,doktor a bagli biraxda.bize kalsa hemen baslar,en kisa surede de transfer oluruz.
umarim sizinde hersey su gibi akar,istediginiz gibi olur isleriniz
yumurta donasyonu mu sizinde

hiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlar iki saniyede bitio zaten.birde sürüntü alan kisiyi uyar ben etkileniyorum die,biraz daha hassas davranir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…