- 26 Mayıs 2021
- 125
- 529
- 33
Yok cnm ya turkiyede biraz cubugu derine dogru yapyrlar ama burda sürtüp geciyorlar merak etmeAşım 2 oldu ama daha üzerinden 14 gün geçmedi maalesef o yüzden zaten bu testler ah bir covidimiz eksiktiandrei eşime giderken de yaptıracağımızdan bahsetmiş yaa çok acıyor mu
Saol canimSizdemi kievdesiniz
hayırlı olsun tedaviniz
canım çok üzgünümKızlar merhaba, uzun zamandır yazmıyordum, biliyorum merak ediyorsunuz o yüzden haber vereyim dedim, zazayla aynı gün transferimiz olmuştu benim sonucum malesef negatif, büyük olasılıkla kimyasal gebelik oldu , transferin 5. Günü idrar testinde pozitifi görmüştüm 3 gün koyulaştı fakat sonra açılmaya başladı, gidip kan testi verdim 10. Gün değerim 8 çıktı bugün ise sıfırlanmış maalesef. evet kötüyüm sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı, sadece hayırlısı diyebiliyorum diyecek başla bir şeyim yok çünkü, ikili paket aldığım için 2. Transfere hazırlanacam, pozitifi gören tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucaklarınıza alın, transfere, tedaviye hazırlanan ve sonuç bekleyenlere ise bol şans diliyorum
selamlar,Merhaba bir sorum olacak sizlere. Cuma günü kiev’e gideceğiz ama öncesinde bu pcr testini yaptırmak gerekiyor ya bunun için yurt dışı çıkış olduğunu belirtmek mi gerekiyor? Normal yapılan pcr testi de e-nabızda görünmez mi? Yatdımcı olursanız çok sevinirim güzel haber alan arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum
Bende yemin ederim en cok buna seviniyorumBen embriyo donasyonuna en çok bu ihtimal olmayacak diye seviniyorum
Canim sende hamileliğin tadini cikar darisi hepimizin başınaÇok teşekkür ederimsizlerden de güzel müjdeli haberler almak dileğiylee
Burnun derininemi yapiyorlar pcr de benim burnum cok hassas ufak dokunmayla kaniyor tek korkum buYok cnm ya turkiyede biraz cubugu derine dogru yapyrlar ama burda sürtüp geciyorlar merak etme
Hayirli transferin olsun insallah hersey sorunsuz olsunSaol canimdr hitdeyz
Merhaba transfer oldunuz mu?Saol canimdr hitdeyz
Biz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler içinselamlar,
bizde pazartesi orda olucaz öngörüsme icin insallahne zaman dönüşünüz?
Yalnız olmadığımı bilmek güzelBenim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim
Aynisi bnmde aklima gelmisti ama yok sürtüyor sadece 2saniye hmn bitiyorBurnun derininemi yapiyorlar pcr de benim burnum cok hassas ufak dokunmayla kaniyor tek korkum bu
Bende ayniyim yalniz deilsin canim kabus gibi çöktü üstüme bu pcr kacista yokYalnız olmadığımı bilmek güzelçevremde hemen herkes bu testi yaptırdı hem de kaç defa ama ben bu kadar korkacağımı hiç düşünmemiştim sanırım duyduklarımız biraz etkiliyor
InsHayirli transferin olsun insallah hersey sorunsuz olsun
Aciyormu canim benim agri esigim cok düşük burnum acirsa kiyameti kopartirim diye korkuyorum sadeceAynisi bnmde aklima gelmisti ama yok sürtüyor sadece 2saniye hmn bitiyor
❤❤❤❤❤❤❤ hersey istedigin gibi olsunInstesekkurler
karşılaşamıcaz yaniiBiz de perşembe sabah orda olup pazar dönüyoruz tekrar önümüzdeki ay da kısmetse tedaviye başlayacağız siz ne zaman başlayacaksınız? Gerçi giden çok oldu bahsettiler hep ama elimden geldiğince yazarım ben merak edenler için
hiic korkmaayın.öylee cok kurcalamıyorlarBenim bu pcr testinden gozum korktu kabus gibi herhalde yaa yaptirmasak bu sefer tedaviye gidemeyiz asi olduk ne pcr istiyorlar hala anlamis deilim bizim icin onemli dedi murat bey bana hicbisey anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?