Zumron sana bir şey açıklayımı,ben bu tedavimde başladığımda hiç kontrole bile gitmedim türkiyedeZazam ben pazar sabahı döndüm zor ve uzundu birde o gün çalışmam gerekti anlayacağın daha tam kendime gelemedim bile ama zor olan şeyin sonu güzel olsun başka bir şey istemem. Benim doktor kontrolüm bayramın ilk günü olması gerekiyor nereden nasıl bulacağım bilemiyorum o gün özeller bile çalışmaz Andrey orada dedim ama illa ozaman dedi. Hayırlı bakalım artık
Offff süpeeeerListemizde var canım denk gelirse 4-5 kişi olacağız
Hakikaten farklı ülke farklı mutfakZirkam bende asla Kiev 365 istemiyecegim 2 gün hiçbir şey yiyemedim iyiki biraz birşey götürmüşüm yoksa aç dönecektir.
Ben 1/07 de olmuştum bitince de dr a gittim bugün .İlaç kullandın mı adet olmak için anlayamadımKızlar siz regl oldunuz mu bende daha tık yok başlayamadan regl üçüncü günü için verdiği ilaca
Çok teşekkürler inşallah
Zirkam ne buldun yiyecenAndre genelde Türkleri oraya veriyoruz dedi mutfağı kullandırsalar oraya razıyım ama bakalım kısmet artık
Ayyy gidiyor musun 2 saat okumasam 3 sayfa geciyor takip edemez oldumİlk görüşmeye gittiğimizde S sadesutlu arkadaşım ve eşiyle beraber yemek yedik italyanlar duvarlara vurana kadarsohbet ettik o kadar iyi geldi ki Belki en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı paylaştıkk Yoldaş olduk birbirimize Tarih bugün belli oldu ama gönlümden inşş birileri ile yine denk gelirim diye geçirmiştimm gönlüme göre olduu
Amin hepimiz çok çok mutlu olalim ınşallahHayırlı olsunMutluluğunuz katlanarak artsın inşallah
Bu mesajları gördükçe gerçekten çok heyecanlanıyorumm ne kadar büyük bir kitleyiz aslında.. Keşke sessiz takip eden herkes yazsa paylaşsa yaşadıklarını iyi kötü..
Amin insallah cok tesekkur ederim
İnşallah ilk atışla goooool olsunCnmm sağ ol var olStres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın
İnşallah güzel olucakKızçelerim benide adrey aradı az önce bende inş 10 agustosda Kiev’de olacam ikili transfer yapılacak çok heyecanlandım sanki transfer günü gelmiş gibiyim şu an inş sonucu güzel olur
Zaza ile konuşup tarlusal başladım.elena beline kadar olmazsan başla demişti.üstelik iş yerindeki iznimi falanda ayarladım eğer ağustosun 3. haftasına kalırsa ben mahvoldum demektir.onun stresi bastıBen 1/07 de olmuştum bitince de dr a gittim bugün .İlaç kullandın mı adet olmak için anlayamadım
Tesekkur ederim amin inşallahgözünüz aydın allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Cnmm sağ ol var olStres yapmadım sadece kaybettiğim zamana üzüldüm o kadar Andrey döndü Elena sorun yok demiş 23/7 de usg istedi güxel çıkarsa iğne (geçen gün yazdığım) vurulucam aynı gün ve İnşşş 11/08 de kieve gidicez Budün donörlerimizi de seçtik başladık bakalımm Dualarınızda bana da yer berin ilk donasyon denemem ve diliyorum ki son olsun 2.ye gerek kalmasın
Biliyorum canımmmm sağ olAyyy gidiyor musun 2 saat okumasam 3 sayfa geciyor takip edemez oldum
Ah guzel o zaman sonuclar , harika
Tüm kalbimle yanindayim duruballlimmmm
Zirkam ilaç bitince 3-7 gün içinde adet olucan kuzumKızlar siz regl oldunuz mu bende daha tık yok başlayamadan regl üçüncü günü için verdiği ilaca
Sadesutlum senin güzel sonucunuda heyecanla bekliyoruzAyyy gidiyor musun 2 saat okumasam 3 sayfa geciyor takip edemez oldum
Ah guzel o zaman sonuclar , harika
Tüm kalbimle yanindayim duruballlimmmm
Heyyyy stres yokkk yasakkZaza ile konuşup tarlusal başladım.elena beline kadar olmazsan başla demişti.üstelik iş yerindeki iznimi falanda ayarladım eğer ağustosun 3. haftasına kalırsa ben mahvoldum demektir.onun stresi bastı
Yinede yetişmiyor ayarladığım izine ve sırf benim yüzümden üç kişinin izni zaten değişti mahvoldu.ve orda 9-10 gün kalınacağı için iş başı yapmam gereken zamanda tr de olamayacağım.iş yeri zaten çok sorunlu.bir taraftanda şu var ilacın 19. günü ultrason istiyor işte olursam çektiremem.ben bu yaz 1 hafta çalışıp bir hafta izin yapacam.çalıştığım haftaya denk gelebilir adetime bağlı olarak.ve diğer olumsuz tarafı nöbetler istanbulda değil bodrumda.burda olsa arada kaçardım orda kaçamam.Zirkam ilaç bitince 3-7 gün içinde adet olucan kuzum
CanimsinBiliyorum canımmmm sağ olSıvı gitmiş şükür donörü de seçtik bugün nihayet 23/07 de usg istediler sonucuna göre ipne vurulucam ve start bericekler inşş 11/08 de orda olmamız gerekiymuşş heyecanlandım Benim de kalbim sizinle heyecanla bekliyorum güzel haberlerini ve tüm kalbimle inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?