Zumron sana bir şey açıklayımı,ben bu tedavimde başladığımda hiç kontrole bile gitmedim türkiyede,18 gün estrofem kullanıp içimde ne var ne yok hakikaten bilmedim,19 gün Elena baktı ve tamam progesterona başlaya biliriz dedi

Andre genelde Türkleri oraya veriyoruz dedi mutfağı kullandırsalar oraya razıyım ama bakalım kısmet artık
Zirkam ne buldun yiyecen
Allah sonunu iyi etsin
Ben venedik otelde kaldım,3-5 güne sıkıntı yok,ama 9 güne okadar türk mutfağını özlüyorsun ki snlatamam

Ayyy gidiyor musun 2 saat okumasam 3 sayfa geciyor takip edemez oldum
Ah guzel o zaman sonuclar , harika
Tüm kalbimle yanindayim duruballlimmmm

Amin hepimiz çok çok mutlu olalim ınşallah

İnşallah ilk atışla goooool olsun

Kızçelerim benide adrey aradı az önce bende inş 10 agustosda Kiev’de olacam ikili transfer yapılacak çok heyecanlandım sanki transfer günü gelmiş gibiyim şu an inş sonucu güzel olur
İnşallah güzel olucak
Bence ikili transfer garantili oluyor

Ben 1/07 de olmuştum bitince de dr a gittim bugün .İlaç kullandın mı adet olmak için anlayamadım
Zaza ile konuşup tarlusal başladım.elena beline kadar olmazsan başla demişti.üstelik iş yerindeki iznimi falanda ayarladım eğer ağustosun 3. haftasına kalırsa ben mahvoldum demektir.onun stresi bastı

Ayyy gidiyor musun 2 saat okumasam 3 sayfa geciyor takip edemez oldum
Ah guzel o zaman sonuclar , harika
Tüm kalbimle yanindayim duruballlimmmm
Biliyorum canımmmm sağ olSıvı gitmiş şükür donörü de seçtik bugün nihayet23/07 de usg istediler sonucuna göre ipne vurulucam ve start bericekler inşş 11/08 de orda olmamız gerekiymuşş heyecanlandımBenim de kalbim sizinle heyecanla bekliyorum güzel haberlerini ve tüm kalbimle inanıyorum

Zaza ile konuşup tarlusal başladım.elena beline kadar olmazsan başla demişti.üstelik iş yerindeki iznimi falanda ayarladım eğer ağustosun 3. haftasına kalırsa ben mahvoldum demektir.onun stresi bastı
Heyyyy stres yokkk yasakk Olursunn ilaçlar şaşmıyor bende 4 tane kala adet oldum gerçi yanlış içmişim ama olsunn .

Zirkam ilaç bitince 3-7 gün içinde adet olucan kuzum
Yinede yetişmiyor ayarladığım izine ve sırf benim yüzümden üç kişinin izni zaten değişti mahvoldu.ve orda 9-10 gün kalınacağı için iş başı yapmam gereken zamanda tr de olamayacağım.iş yeri zaten çok sorunlu.bir taraftanda şu var ilacın 19. günü ultrason istiyor işte olursam çektiremem.ben bu yaz 1 hafta çalışıp bir hafta izin yapacam.çalıştığım haftaya denk gelebilir adetime bağlı olarak.ve diğer olumsuz tarafı nöbetler istanbulda değil bodrumda.burda olsa arada kaçardım orda kaçamam.

Canimsin Insallaaahh guzel haberler veririmmmmm.
Cok heyecanli günler seni bekliyooorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…