Ayyy değerin muhteşem Sibraa çok şükür Keyifli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip sağlıcakla evlatlarına kavuşursun inşallah. Aşırı mutluyum güzel haberler çoğalsın eksilmesin

Ayyy değerin muhteşem Sibraa çok şükür Keyifli sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirip sağlıcakla evlatlarına kavuşursun inşallah. Aşırı mutluyum güzel haberler çoğalsın eksilmesin
çok teşekkür ederim, Müphemcimmm amim amin çook aminn
Darısı sana olsunnn

Ayyyyy super allahim nazarlardan korusun bebis veya bebisinin kesesini goreceksin ayyy nasil guzel bir duygudur demi o
Eftalios canım kardeşim 2016 seneden donasyonda uzman oldum
İnşallah Rabbim nasiiib etsin keseyide görmeye
Kalbide duymaya
Doğurmayada

Sibracım tebrik ederim, gözün aydın sağlıkla kucağına aldığın haberleride alalım inşallah

Tek tek yazamadım hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar, bu yolda hiç birimizin emekleri sekteye uğramadan hayırlısıyla beneklerimizi kucağımıza alalım, 2 gün cidden çok kötüydüm ağlamaktan göz pınarlarım kuruycak zannettim bu sabah regli oldum ve yeni umıtlarla güne uyandım, inşallah 2. De ben de sizlere güzel haberlerle dönerim, hemen doktorumdan histeroskopi için randevu aldım, gelen güzel haberlerde umutlarımı yeşertti, her gün güzel haberler alalım bu sayfa hep mutlulukla dolsun, bizler bunu çokça hakediyoruz

Bluemoon kuzum sabırsızlıkla tez bir zaman senin ikinci tedavinin güzel sonucunu bekliyorum
İnşallah yakın zamanda sevinç göz yaşlarına boğulasın

Canim benim Rabbim senden de razı olsun.Sende bana çok destek oldun.Aa 20 gün muydu aralarındaki fark bana sanki daha fazla gibi geldi :)Kızın eşine benziyordu hatta sana da benzetenler vardi .simdi artık oturmuştur iyice siması minik meleğin :) Benimde kızım bana benziyor, oglum babanın kopyası.Uyuyolar uyanınca hemen öpücem.Kardeş düşünüyormusun?

Senin yasadiklarini o kadar iyi anliyorum ki ben 3 gun hic bisey olmamis gibi devam etmistim hayatima megersem şoka girmisim doktor demisti bu normal bir durum deil diye 3 gun sonra fena halde ağlamıştım sonrada kendime geldim yasamak icin dedigin gibi yep yeni umutlarimiz var rabbime şükür canim 2. 3. Hic farketmez yeterki deneyecek dayanma gücü versin rabbim hepimize historoskopini ol ben oldum kurtuldum tutmamasinin sebebini ogrendimen azindan her yeni gun yeni bir umuttur .vardir bundada bir hayir canim güçlü kadinlariz biz hayatta ustesinden gelemeyecegimiz hicbirsey yok hepimizin buda gecicek er gec kavuşacağız rabbim büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…