Kizlar yazarken bazi kelimeleri yanlis veya mantiksiz yaziyosam affedersiniz ozur dilerim sizlerden baziturkce kelimeleri yazamiyorum elim ingilizcesine gidiyor bazen cok özür.
aaa yok daha neleer..harika yazıosun ayrıcaa biz burda birbirimizi anlamak icin varız,yazamasan nolcak

Güzel kalbinin mükafatı çok güzel olsun inşallah yaşananlar benzer, bu kötü anılarımızı unutturacak güzel günlerimiz yakındır inşallah

senin için okadar cok dua ediyorum ki...
rabbim biran önce daha fazla üzmeden yormadan evladına kavuştursun sizi
cok sükürki ikili paket almıştın,insan birde ordan yorulurdubusefer olucak insallah

Suana kadar kievden %75 olumlu sonuc aldik ben de bunun listesini tutayim
Ben de ilk yumurta donasyon ile gebelik saglama ve devam etme oranini merak ediyorum.hem kibris hem kiev acisindan guncek olarak bu pandemi doneminde?
Gecen sene agustos-aralik arasi kibristan cok iyi sonuclar gelmisti ama ilk denemede gebe kalip saglikli dogum yuzdesi ne acaba

Amin insallah zazamm çok heyecanlı
Hamilesin kuzum heyecan yok
Sadece rakamlar bize çift mi tekmi onu göstericek
az önce sibrayla aramızda hesap yapıyorduk
Kaç kişi tedaviye gitik
Kaçı pozitiv kaçı olumsuz

Kizlar yazarken bazi kelimeleri yanlis veya mantiksiz yaziyosam affedersiniz ozur dilerim sizlerden baziturkce kelimeleri yazamiyorum elim ingilizcesine gidiyor bazen cok özür.
Sanırım Türkçeyi Hatta kesin diyebilirim benden iyi konuşuyorsun belli.ben yazdığımda ve konuştuğumda özne yüklem hepsi havalarda uçuşuyor.Hangisi hangisi belli değil canım

Kızlaaaaarrrrrrr az önce izmirli arkadaşımızda sonucunu attı bana
1354
Sibram onunda son rakamları 54
Uğur getirsin inşallah
Şimdi Kıbrıs mı Kiev mi kararsızlığı alacak bizi herkesin sonuçu hayırlı olsun gerçekten çok çok sevindim hepiniz adına

İnşallah canım benim kiev tetikledi kıbrısı demek ki baktı millet oraya gidiyor rabbim gönlüne göre versin güzelim

Masallahhhhhh hayirli olsunnnn cnmmm Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn süperr haberler geliyorrr darisi hepimizin basina kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…