Hayırlısıyla su gibi aksın transferin, zoru kolaylaştıran Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Güzel haberler le dönesinÇok teşekkür ederim arkadaşımben pek ortaya yazamıyorum ama inan her duamda hepinizi sayıyorum. Forumdaki tüm arkadaşlarıma diye bir lugat eklendi artık her duama
Çok teşekkür ederim canım benim. Rahatlattın biraz beni.Canım ,İğnenin etkisi fitili nazaran daha etkilidir. Öyle 1200 mg ve 150 mg diyerek kıyaslama yapmak pek doğru olmaz. Bazı arkadaşlar da sabah akşam 50 mg progestan iğne kullanıyordu, ozaman senin dediğin gibi mg açısından bakarsak da 100 mg oluyor.
Ama mutlaka bu durumu bi doktorunla konuş canım. Örneğin sabah akşam 50 mg iğne veya fitil takviyesi yaptırabilirsin. Tabi bide senin sağlık açısından yüksek progesteron almana engel özel bir durumun varmı bilmiyoruz buda önemli.belki sana özel yapılmış bir düzenleme de olablir. En iyisi en yakın zamanda doktorunla konuş canım
canım zazam ıkı gündür iş yoğunluğundan ve yorgunluktan okuyamamıştım ama inan aklımı kaçıracaktım senden bu habere kadar nasıl okudum bilmiyorum .. ne olur kendını yorma ve üzme yaradanım izin verırse insallah bunu da atlacağız. dualarım seninle teyzeleri o bebeşi saabırsızlıkla bekliyoruzKızlar canlar okudukca mesajlarınızı bunu anladım,Rabbim nasip ederse bu gebeliği doğurmaya,bu ancak sizin dualarınızla olucak
Ben buna inanıyorum
Dün aniden sabah tuvalete benden kırmızı kan açıldı ve sonrası adet sancısı,kasıklarda ağrı ara sıra artan sancı,2 defa avuç içi kadar pıhtı
Elena kan durdurucu iğne ve hap yazdı onları yaptım
Akşam dayanamadın doktora gittim
Doktor 5 mm bir kese gördü ama net bir şey diyemedi
Akşam ağrım geçti,kanamam durdu
Bugün sabahta çok şükür iyiyim
Sabah mide bulantım duruyor,göğüs hala hassas
Umarım bebeğim benimle
Artık haftaya doktoruma ultrasyona baktırıcam
İnşallah sağlıklı biricik evladım benimle
Geriye sağlıksızlar temizlendi
Sizin dualarınızla umudum artı
sizleri çok seviyorum
İyiki varsınız
Allah bu güzel kalpli kadınları sevindirsin
İnş ultrasonda güzel şeyler görür gebeliğin sorundu devam eder yavrucuğunu kucağına alırsın canımKatlanıyor ama beklediğimiz gibi değil. Doktor 2 kez daha ekstradan yaptırttı mesela. En son dedi ki ultrasondaki görüntüler bizi en iyi bilgiyi verecek..
Ayni yolda ilerliyoruz hehehe amann fsh 120 olmus dedim sana yaziklar olsunVallahi bir dosya yapmışım akıllara zararAmh , Fsh ı geçen güncel olsun diye yeniden test yaptırdım. Geçtiğimiz cumartesi yeni rahim filmi çekildim. Genetik testler , trombofoli paneli , eşimin spermiogramı ve dna hasar kaydı testi.. Artık o mu benim boyumun ölçüsünü alır yoksa ben mi onun alırım bilmiyorum
Zirka ogretmenim benim 14 Temmuz henüz var1 12345hayat ve A Asya merve kızlar transferleriniz şimdiden hayırlı olsun.Listeye göre yarın ikinizin transferi ve S sadesutlu yani lattemin beta HCG tahlili var.Üçünüzede canı gönülden dua ediyorum.Yarın hem birbirinizi bulun tabi hala bulmadıysanız hemde bize sonuçlarınızı yazın üçünüzde.
hayat seninle ilaç için görüşüyorduk ben daha regl olmadım ama sen transfere gidiyorsun.Senin adına çok sevindim.
19 temmuzP Ponciknasip ve O Ozsugoz beta hcg günlerini yazın ekleyelim arkadaşlar.
ISABELLA1 yap canım hatta bayramın ilk günüde bir özelin aciline git kanda baktır.Sonrada çifte bayram yap.
Zaza çoook teşekkür ederimHepiniz ne kadar iyisiniz inan hepiniz dualarımdasınız
Canim herzaman duamdasin hepiniz sende dualarimdasin. Hersey mukemmel olsun insallahAminsen de hayırlısı ile pozitif sonucu görür ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah . Hep dualarımdasınız inan.
1 12345hayat ve A Asya merve kızlar transferleriniz şimdiden hayırlı olsun.Listeye göre yarın ikinizin transferi ve S sadesutlu yani lattemin beta HCG tahlili var.Üçünüzede canı gönülden dua ediyorum.Yarın hem birbirinizi bulun tabi hala bulmadıysanız hemde bize sonuçlarınızı yazın üçünüzde.
hayat seninle ilaç için görüşüyorduk ben daha regl olmadım ama sen transfere gidiyorsun.Senin adına çok sevindim.
Canim herzaman duamdasin hepiniz sende dualarimdasin. Hersey mukemmel olsun ins19 temmuzdualarinizda unutmayin cifte bayramlarmz olsun kader dostlari ❤
Eftalios canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun tez zamanda her sorduğum soruya üşenmeden yazdın rahatlattın beniCanim herzaman duamdasin hepiniz sende dualarimdasin. Hersey mukemmel olsun insallah
Zirkaa canım çok sağol ilaçlarımı getirdin Allah senden de razı olsun1 12345hayat ve A Asya merve kızlar transferleriniz şimdiden hayırlı olsun.Listeye göre yarın ikinizin transferi ve S sadesutlu yani lattemin beta HCG tahlili var.Üçünüzede canı gönülden dua ediyorum.Yarın hem birbirinizi bulun tabi hala bulmadıysanız hemde bize sonuçlarınızı yazın üçünüzde.
Teşekkür ederim nes6373 sen de dualarımdasın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah Allah hepimizin işlerini rast getirsin1 12345hayat canım, transferin şimdiden hayırlı olsun. Bebişler hemen sıkı sıkı tutunsun sana. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
19 temmuzdualarinizda unutmayin cifte bayramlarmz olsun kader dostlari ❤
Angel1427 çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız tez zamanda hayırlısı ile. duaşarımdasın1 12345hayat guzelim simdiden hayirli olsun transferin gonlunde yatan bebegin yada bebeklerinle dön evine dualarimzi seninle
Amin canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunHayırlısıyla su gibi aksın transferin, zoru kolaylaştıran Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. Güzel haberler le dönesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?