Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok güzel

Canım bize de haber ver lütfen

Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Yalnız P pandaaa gencecik yaşta 1200 mg progestan kullanıyor, ben 49 yaşımda 150 mg. Oldukça tuhaf değil mi sizce?
Canım benim valla bilmiyorum benim doktor Kıbrıs Dr Hit , bugün bidaha sordum yine öyle söylediler

Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insaallah

Cok haklısın pablocum tabiki doktoru bilgisi dahilinde olmalı ama ben extradan 3gunde 1 proluton depot vurduruyodum .Pregestron bebeğin yemeği _suyu herşeyi nunla büyüyüp gelişiyor.
Nes arkadaşım herseyden önemlisi siz aklına ne yatarsa onu uygulayın zira o bebek sizin doktor bile bir yere kadar yani.

valla kızlar listeye bakın genelde artık beta hcg günleri yazmaya başladık.Bu çok güzel bir gelişme ve gizli takipçi arkadaşlarımızda artık gün yüzüne çıkmaya başladı.

bu arada özellikle kievde tedavi olanlardan beni bilgilendirmelerini rica ediyorum.Ortalama transfer zamanı adet olduğunuz günden itibaren kaç gün sonrasına denk geldi.Lütfen bana hepiniz yazarmısınız?

( uçak korkusu yüzünden lustral başladım.Yarında lustralın tedaviye zararı olurmu diye soracam.prospektüsünde gebelik düşünenler doktora danışsın gibi bir şey okudum.)

Evet aynen dediğin gibi, progesteron bebeğin yaşam kaynağı. Nes6373 e İğnenin mg ile fitilin mg mıyla aynı olmayacağını anlatmaya çalıştım. Doktoruyla mutlaka en kısa sürede konuşup takviye alması gerekiyorsa vakit kaybetmeden alması gerekir. Bir sağlık sorunu varmı bilmiyorum ama buda kişinin insiyatifine kalıyor.

Örneğin ben , ilk tedavide sağlık sorunlarından düşük doz almıştım, acemiydim bilgisizdim, ilaç konusunda hiçbir hazırlığım yoktu ve düşük le kaybettim. Ama şimdi doktor izin versin yada vermesin şimdiden prolutex leri depotları eve stokluyorum memlekete giden yakınlara sipariş veriyorum. Doğru yada yanlış , madem maddi ve manevi bu yola baş koyduk hakkını vermek insiyatifi ele almak istiyorum. Allah büyüktür

Z Zaza74 canım zaza , kanaman nasıl olmuştu benim de çok çok az pembe kanama oldu endişe etmeli miyim
bence kanama kırmızı renk (adet kanaması gibi) ve aktif devam eden bir kanama olmadığı sürece tek başına gebelik sırasında olabilecek bir durum.Beraberinde kasık ağrısı, sancı gibi belirtilerinde varsa dikkatli olmanda fayda olabilir.Artarsa mutlaka doktorunla iletişime geç canım.Sizler kıymetli annelersiniz bebeklerinizde mucize bebekler

Bunu da söylemeden geçemicem canım, seninle konuşmak bana çok iyi geldi. Rahim ultrason görüntüsünü merkeze yolladım. Murat bey rahimin çok iyi göründüğünü, cylo rağmen rahimin üç katmanlı olduğunu söylemiş. Biraz olsun rahatladım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…