Evet kibrisa karar verdik. Bir takim tahlil tetkikler istiyolar. Insallah sorun olmaz cok stres yaptim. Sonucta 50 bin vericez eli bos donmek de var. nasip işi .Butun merkrzler yetisir dedi. Nasil donor belirlenecek kisacik zamanda anlamadim.
Regl dahil Ortalama 17_18 gün sürüyor bu işlemler o yüzden yetişir merak etme

Zirkaa cim benim adetin 3.günü yarın ilk muayene var yarın ben yoğunluktan pek giremiyorum sayfaya da ,farketmedim 10 temmuz transfer yazdığını, transfer bayramda olacak cnm benim büyük ihtimal. Ama diğer arkadaşlarıma sayfaya giremesemde hep dua ediyorum

Melek kalpli anneler
yarın 12345hayat arkadaşımızın transferi olucak
Canı dilden ona dua edelim
İnşallah oda eli dolu dönsün
1 12345hayat transferin başarılı geçsin inşaallah.. hayırlı müjdeli haberlerle sonlansın inşaallah

Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok güzel

Canım bize de haber ver lütfen

Teşekkür ederim canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Yalnız P pandaaa gencecik yaşta 1200 mg progestan kullanıyor, ben 49 yaşımda 150 mg. Oldukça tuhaf değil mi sizce?
Canım benim valla bilmiyorum benim doktor Kıbrıs Dr Hit , bugün bidaha sordum yine öyle söylediler

Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insaallah

Cok haklısın pablocum tabiki doktoru bilgisi dahilinde olmalı ama ben extradan 3gunde 1 proluton depot vurduruyodum .Pregestron bebeğin yemeği _suyu herşeyi nunla büyüyüp gelişiyor.
Nes arkadaşım herseyden önemlisi siz aklına ne yatarsa onu uygulayın zira o bebek sizin doktor bile bir yere kadar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…