Regl dahil Ortalama 17_18 gün sürüyor bu işlemler o yüzden yetişir merak etmeEvet kibrisa karar verdik. Bir takim tahlil tetkikler istiyolar. Insallah sorun olmaz cok stres yaptim. Sonucta 50 bin vericez eli bos donmek de var. nasip işi .Butun merkrzler yetisir dedi. Nasil donor belirlenecek kisacik zamanda anlamadim.
Zirkaa cim benim adetin 3.günü yarın ilk muayene var yarın1 12345hayat ve A Asya merve kızlar transferleriniz şimdiden hayırlı olsun.Listeye göre yarın ikinizin transferi ve S sadesutlu yani lattemin beta HCG tahlili var.Üçünüzede canı gönülden dua ediyorum.Yarın hem birbirinizi bulun tabi hala bulmadıysanız hemde bize sonuçlarınızı yazın üçünüzde.
hayat seninle ilaç için görüşüyorduk ben daha regl olmadım ama sen transfere gidiyorsun.Senin adına çok sevindim.
Canim benim cok tesekkur ederim amin herzaman bildigim kadariyla yardimci olurum canim benim. Insallah hepimiz anne olalim❤❤❤❤❤❤Eftalios canım çok teşekkür ederim darısı sana olsun tez zamanda her sorduğum soruya üşenmeden yazdın rahatlattın beni
1 12345hayatMelek kalpli anneler
yarın 12345hayat arkadaşımızın transferi olucak
Canı dilden ona dua edelim
İnşallah oda eli dolu dönsün
Canım 1,5 kat artması normal aslında, doktorunla konuştun mu?2 katına çıkmıyor maalesef. Söyleki;
1.test 73,93
2.test 186,7
3.test 305,1
4.test 514,3
Ilkinde 2.5 kat arttı, diğerleri 1.5 kat artıyor. Yarın yine yaptıracam kendi isteğimle.
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok güzelKızlar merhaba
Tahlil sonucum 1000 2000 arasısağlık ocağında yaptirmistik değer bu şekilde çıkmış. Yarın tekrar yaptirabilirim. Haftaya cuma ultrasona gireceğim . bu süreçte hepimiz için herşey yolunda gitsin sağlıkla gelsin bebislerimiz
Canım benim yaaaÇok şükr iyim
Yatıyorum
Sabah akşam idrar testi yapıyorum
İki çizgiyi koyu görüyoru içim ferahlıyor
Canım bize de haber ver lütfenCanım arkadaşım, ben de donasyon yaptırdım. 18 gün önce 3 tane 3 günlük embriyo konuldu. Beta hcg 3.testte ancak 514 e yükseldi. Içinizde en yaşlınız benim, en az progestanı ve estrofemi alıyorum ki en çok benim almam gerekirken. Belki endişe edecek bir durum yoktur ama aramızda ters orantılı bu kadar fark olamaz diye düşünüyorum.
Yarın soracağım doktora bakalım..
Hayırlı olsun canım transferin sımsıkı tutunsunlar güzel annelerine inşallahÇok teşekkür ederim arkadaşımben pek ortaya yazamıyorum ama inan her duamda hepinizi sayıyorum. Forumdaki tüm arkadaşlarıma diye bir lugat eklendi artık her duama
insallahhh beyzacim ben de bekliyorum
heralde bende yaptiramam,bende cok korkağim bu işlerdeeinsallahhh beyzacim ben de bekliyorumcok sabirliyim bu sefer daha dogrusu korkak
Normal mi gerçekten.Canım 1,5 kat artması normal aslında, doktorunla konuştun mu?
Canim hayirli ugurlu olsun saglikla kucagina al insaallahMerhaba arkadaşlar gizliden takipte olanlardanım☺ @Zaza74 ile bi süredir mesajlasiyoruz ben de onun etkisiyle katkısıyla kieve gittim ve 24 haziranda transferim olmuştu perşembe kanda test günüm ve bugün kendim test yaptim çok şükür pozitifzaza ya demiştim pozitifi görürsem burdan herkesle paylaşacağım diye☺pozitifler daha da çoğalsın hepimize moral olsun kızlar insallah
ama zaza yarında sadecsutlu yazmadı mı hem listede de öyle yazıyor banane bahane yarın olacak :)Zirka ogretmenim benim 14 Temmuz henüz var
Cok haklısın pablocum tabiki doktoru bilgisi dahilinde olmalı ama ben extradan 3gunde 1 proluton depot vurduruyodum .Pregestron bebeğin yemeği _suyu herşeyiCanım ,İğnenin etkisi fitili nazaran daha etkilidir. Öyle 1200 mg ve 150 mg diyerek kıyaslama yapmak pek doğru olmaz. Bazı arkadaşlar da sabah akşam 50 mg progestan iğne kullanıyordu, ozaman senin dediğin gibi mg açısından bakarsak da 100 mg oluyor.
Ama mutlaka bu durumu bi doktorunla konuş canım. Örneğin sabah akşam 50 mg iğne veya fitil takviyesi yaptırabilirsin. Tabi bide senin sağlık açısından yüksek progesteron almana engel özel bir durumun varmı bilmiyoruz buda önemli.belki sana özel yapılmış bir düzenleme de olablir. En iyisi en yakın zamanda doktorunla konuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?