Evet aynen dediğin gibi, progesteron bebeğin yaşam kaynağı.Cok haklısın pablocum tabiki doktoru bilgisi dahilinde olmalı ama ben extradan 3gunde 1 proluton depot vurduruyodum .Pregestron bebeğin yemeği _suyu herşeyinunla büyüyüp gelişiyor.
Nes arkadaşım herseyden önemlisi siz aklına ne yatarsa onu uygulayın zira o bebek sizin doktor bile bir yere kadar yani.
bence kanama kırmızı renk (adet kanaması gibi) ve aktif devam eden bir kanama olmadığı sürece tek başına gebelik sırasında olabilecek bir durum.Beraberinde kasık ağrısı, sancı gibi belirtilerinde varsa dikkatli olmanda fayda olabilir.Artarsa mutlaka doktorunla iletişime geç canım.Sizler kıymetli annelersiniz bebeklerinizde mucize bebekler
Bunu da söylemeden geçemicem canım, seninle konuşmak bana çok iyi geldi. Rahim ultrason görüntüsünü merkeze yolladım. Murat bey rahimin çok iyi göründüğünü, cylo rağmen rahimin üç katmanlı olduğunu söylemiş. Biraz olsun rahatladım canımCok haklısın pablocum tabiki doktoru bilgisi dahilinde olmalı ama ben extradan 3gunde 1 proluton depot vurduruyodum .Pregestron bebeğin yemeği _suyu herşeyinunla büyüyüp gelişiyor.
Nes arkadaşım herseyden önemlisi siz aklına ne yatarsa onu uygulayın zira o bebek sizin doktor bile bir yere kadar yani.
cesaretinden dolayı ve sorumluluk almandan dolayı seni tebrik ediyorum canım.Bu arada sakıcası yoksa memleket neresi canım?Evet aynen dediğin gibi, progesteron bebeğin yaşam kaynağı.Nes6373 e İğnenin mg ile fitilin mg mıyla aynı olmayacağını anlatmaya çalıştım. Doktoruyla mutlaka en kısa sürede konuşup takviye alması gerekiyorsa vakit kaybetmeden alması gerekir. Bir sağlık sorunu varmı bilmiyorum ama buda kişinin insiyatifine kalıyor.
Örneğin ben , ilk tedavide sağlık sorunlarından düşük doz almıştım, acemiydim bilgisizdim, ilaç konusunda hiçbir hazırlığım yoktu ve düşük le kaybettim. Ama şimdi doktor izin versin yada vermesin şimdiden prolutex leri depotları eve stokluyorum memlekete giden yakınlara sipariş veriyorum. Doğru yada yanlış , madem maddi ve manevi bu yola baş koyduk hakkını vermek insiyatifi ele almak istiyorum. Allah büyüktür
Zirkacım biraz ağrım da var ama bilmiyorum yarın doktora randevu aldım yine zaten gideceğim korktumbence kanama kırmızı renk (adet kanaması gibi) ve aktif devam eden bir kanama olmadığı sürece tek başına gebelik sırasında olabilecek bir durum.Beraberinde kasık ağrısı, sancı gibi belirtilerinde varsa dikkatli olmanda fayda olabilir.Artarsa mutlaka doktorunla iletişime geç canım.Sizler kıymetli annelersiniz bebeklerinizde mucize bebekler
Evet canım yarın Dr a gidip muayene olucam. Istanbulda ama benim
Tedirgin olmakta haklısın ama bence korkma Allah’ın izni ile bebeklerin sana yapıştı canım.hiç kötüyü aklına getirme lütfen ve sonucu bize mutlaka yaz.Hem kalp atışlarında görmüştün.bence yaramazlar içerde kavga ediyor şimdidenZirkacım biraz ağrım da var ama bilmiyorum yarın doktora randevu aldım yine zaten gideceğim korktum
Canım benim nerede olduğunun hiç bir önemi yok önemli olan senin tedavine başlaman.istanbulda olduğu iyi bile olmuş belki buluşuruz bir yerlerde yolumu kesişirEvet canım yarın Dr a gidip muayene olucam. Istanbulda ama benim
Zİrkacım, benim adetin başladığı gün ile transfer günüm arasında 27 gün var.valla kızlar listeye bakın genelde artık beta hcg günleri yazmaya başladık.Bu çok güzel bir gelişme ve gizli takipçi arkadaşlarımızda artık gün yüzüne çıkmaya başladı.
bu arada özellikle kievde tedavi olanlardan beni bilgilendirmelerini rica ediyorum.Ortalama transfer zamanı adet olduğunuz günden itibaren kaç gün sonrasına denk geldi.Lütfen bana hepiniz yazarmısınız?
( uçak korkusu yüzünden lustral başladım.Yarında lustralın tedaviye zararı olurmu diye soracam.prospektüsünde gebelik düşünenler doktora danışsın gibi bir şey okudum.)
Lüsttalı buraktığında ınutuluyor korkmavalla kızlar listeye bakın genelde artık beta hcg günleri yazmaya başladık.Bu çok güzel bir gelişme ve gizli takipçi arkadaşlarımızda artık gün yüzüne çıkmaya başladı.
bu arada özellikle kievde tedavi olanlardan beni bilgilendirmelerini rica ediyorum.Ortalama transfer zamanı adet olduğunuz günden itibaren kaç gün sonrasına denk geldi.Lütfen bana hepiniz yazarmısınız?
( uçak korkusu yüzünden lustral başladım.Yarında lustralın tedaviye zararı olurmu diye soracam.prospektüsünde gebelik düşünenler doktora danışsın gibi bir şey okudum.)
Pandaa kuzum ne zaman oldu ?
panda o üç bebeğe o progesteron değeri az kalıyorZirkacım biraz ağrım da var ama bilmiyorum yarın doktora randevu aldım yine zaten gideceğim korktum
canim benim 24 ve 26. Günvalla kızlar listeye bakın genelde artık beta hcg günleri yazmaya başladık.Bu çok güzel bir gelişme ve gizli takipçi arkadaşlarımızda artık gün yüzüne çıkmaya başladı.
Anladım canım şuan için yumurta donasyonu değil ya onu demek istedim. Kesişsin yollarımız güzel olurCanım benim nerede olduğunun hiç bir önemi yok önemli olan senin tedavine başlaman.istanbulda olduğu iyi bile olmuş belki buluşuruz bir yerlerde yolumu kesişir
Pandaaacim cogul gebeliklerde oluyor boyle seyler sen sıkma canini hergun hernamazdan sonraherkes icin bol bol dua ediyorum .rabbim seni ve bebislerini korusun canimZirkacım biraz ağrım da var ama bilmiyorum yarın doktora randevu aldım yine zaten gideceğim korktum
Kiz sıcaktan yatilmiyor hele burasi 43 derece gecede 40 derece utanmasam balkonda yaticamAnladım canım şuan için yumurta donasyonu değil ya onu demek istedim. Kesişsin yollarımız güzel olurayrıca kız siz hiç uyumuyor musunuz
Bende oyle biliyorum 1.5 katCanım 1,5 kat artması normal aslında, doktorunla konuştun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?