Tatlım o zaman yan bi zahmetBodrumda
Kız bende bodrumdayım şuanBodrumda
Bunlar güzel heyecanlar az daha sabırKizlar vakit azaldikca ben heyacandan yemek yiyemiyorum ilk gittigim zamanki kadar heyacanliyim fakat biraz daha rahatim karmakarisik bisey. bayramdan sonra esim gidecek once bir hafta sonra ben ne kaldi surda ya.
Çok sağol canımcanim benim 24 ve 26. Gün
Teşekkür ederim canım adet olursam izne yetişecekmi diye hesap yapıyorum zaten bu stresten olacağı varsada olmuyor.Beyza’nın zoladeksli hali gibiyimZİrkacım, benim adetin başladığı gün ile transfer günüm arasında 27 gün var.
Bak stresli gergin olsanda sakin sakin süreci akışına bıraksanda inan bana değişen bir şey olmayacakTeşekkür ederim canım adet olursam izne yetişecekmi diye hesap yapıyorum zaten bu stresten olacağı varsada olmuyor.Beyza’nın zoladeksli hali gibiyim
Allah seninle olsuninşallah ya çok sağolun pazartesi 12.00 da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin
Supervizör gibisin sen
İnşallah canımSzyrk ve pandaa ikinizdende güzel haber bekliyoruz
Bende yetişemiyorum sayfanin hızına, birbiri ardına öyle güzel haberler geliyor ki kime ne yazdım unutuyorum. Transferi olan, hazırlanan, transfere veya sonuç almaya çok az günü kalan herkesin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
Hadi rast gelsin canımSupervizör gibisin senBende geldim hastaneye şimdi erken geldim biraz bekliycem. Nedense bir heyecan bastı beni ama burası full dolu.
Hadi işlerin rast gitsin canım, güzel haberler ver bizekızlarr iyi haftasonunuz olsun,güzel haberler gelismeler olsun insallah
dün pcr testimi yaptirdim,çıktısını aldim ancak imzalamadilar.barkod kodu oldugu icin,o yeterli denildi
birde kızlar sigortanın da çiktisini da almalimiyiz kieve giriste?
Bizde senden bekliyoruz canımSzyrk ve pandaa ikinizdende güzel haber bekliyoruz
Darısı en kısa sürede sana olsun inşallah canım dualarımdasınBende yetişemiyorum sayfanin hızına, birbiri ardına öyle güzel haberler geliyor ki kime ne yazdım unutuyorum. Transferi olan, hazırlanan, transfere veya sonuç almaya çok az günü kalan herkesin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?