Nerdeydin canımKiz sıcaktan yatilmiyor hele burasi 43 derece gecede 40 derece utanmasam balkonda yaticamama iste sitede beni balkonda gorurlerse rezil olurum diye yatmiyorum
Canim benim ♡ minicikte olsa içinin rahatlamasına çok sevindim.Ve 3 çizgi olması muhteşem .Bence rahim güzel insallah bu sefer mutlu.son olucak ve herzaman bana yazabilirsin kıymetli arkadaşlarımdan birisin ♡♡Bunu da söylemeden geçemicem canım, seninle konuşmak bana çok iyi geldi. Rahim ultrason görüntüsünü merkeze yolladım. Murat bey rahimin çok iyi göründüğünü, cylo rağmen rahimin üç katmanlı olduğunu söylemiş. Biraz olsun rahatladım canım
BodrumdaNerdeydin canım
inşallah ya çok sağolun pazartesi 12.00 da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyinP Ponciknasip ve @Ozsugoz beta hcg günlerini yazın ekleyelim arkadaşlar.
ISABELLA1 yap canım hatta bayramın ilk günüde bir özelin aciline git kanda baktır.Sonrada çifte bayram yap.
hepiniz dularımdasınız kızlar19 temmuzdualarinizda unutmayin cifte bayramlarmz olsun kader dostlari ❤
Tatlım o zaman yan bi zahmetBodrumda
Kız bende bodrumdayım şuanBodrumda
Bunlar güzel heyecanlar az daha sabırKizlar vakit azaldikca ben heyacandan yemek yiyemiyorum ilk gittigim zamanki kadar heyacanliyim fakat biraz daha rahatim karmakarisik bisey. bayramdan sonra esim gidecek once bir hafta sonra ben ne kaldi surda ya.
Çok sağol canımcanim benim 24 ve 26. Gün
Teşekkür ederim canım adet olursam izne yetişecekmi diye hesap yapıyorum zaten bu stresten olacağı varsada olmuyor.Beyza’nın zoladeksli hali gibiyimZİrkacım, benim adetin başladığı gün ile transfer günüm arasında 27 gün var.
Bak stresli gergin olsanda sakin sakin süreci akışına bıraksanda inan bana değişen bir şey olmayacakTeşekkür ederim canım adet olursam izne yetişecekmi diye hesap yapıyorum zaten bu stresten olacağı varsada olmuyor.Beyza’nın zoladeksli hali gibiyim
Allah seninle olsuninşallah ya çok sağolun pazartesi 12.00 da transferim olacak dualarınızı eksik etmeyin
Supervizör gibisin sen
İnşallah canımSzyrk ve pandaa ikinizdende güzel haber bekliyoruz
Bende yetişemiyorum sayfanin hızına, birbiri ardına öyle güzel haberler geliyor ki kime ne yazdım unutuyorum. Transferi olan, hazırlanan, transfere veya sonuç almaya çok az günü kalan herkesin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?