Canim benim ♡ minicikte olsa içinin rahatlamasına çok sevindim.Ve 3 çizgi olması muhteşem .Bence rahim güzel insallah bu sefer mutlu.son olucak ve herzaman bana yazabilirsin kıymetli arkadaşlarımdan birisin ♡♡

Teşekkür ederim canım adet olursam izne yetişecekmi diye hesap yapıyorum zaten bu stresten olacağı varsada olmuyor.Beyza’nın zoladeksli hali gibiyim
Bak stresli gergin olsanda sakin sakin süreci akışına bıraksanda inan bana değişen bir şey olmayacak En iyisi rahat ol, bekle ve tabii ki takipte kal Böylece mantık galip gelir, senin ve bebeğin/ bebeklerin için en doğrusu gerçekleşir

S Szr_ anam buraya başka türlü yetişemiyorum ki gündüz her zaman çok bakamıyorum bakıncada toptan cevap veriyorum cevap yazamayıncada en azından beğen emojisini bırakıyorum
Supervizör gibisin sen Bende geldim hastaneye şimdi erken geldim biraz bekliycem. Nedense bir heyecan bastı beni ama burası full dolu.

S Szr_ anam buraya başka türlü yetişemiyorum ki gündüz her zaman çok bakamıyorum bakıncada toptan cevap veriyorum cevap yazamayıncada en azından beğen emojisini bırakıyorum
Bende yetişemiyorum sayfanin hızına, birbiri ardına öyle güzel haberler geliyor ki kime ne yazdım unutuyorum. Transferi olan, hazırlanan, transfere veya sonuç almaya çok az günü kalan herkesin güzel haberlerini bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…