Hadi işlerin rast gitsin canım, güzel haberler ver bize

Darısı en kısa sürede sana olsun inşallah canım dualarımdasın

Ben işi şansa bırakmadım aldım canım çünkü adamlar İngilizce bilmiyor bizde onların dilini .Bu yüzden en güzeli göster geç.Kimlikle girecek arkadaşlar Ukrayna’da pasaport kontrol öncesi şu el kadar formları doldurmayı unutmayın.(ben unutmuştum da)

dimi,eşim zaten tam pinpirikli adam alalim en iyisi.andrey yollasin da sigortayi.hatta baktim pasaportun süresi geçmiş,aman bosver gireriz dedim kimlikle,yok adam gitmis yenilemis okadar isinin arasinda.garantici adam
tesekkurederim canim

Her şeyin çıktısı elinde olsun
Pcr testin QR kodlu ve iki dilde

dimi,eşim zaten tam pinpirikli adam alalim en iyisi.andrey yollasin da sigortayi.hatta baktim pasaportun süresi geçmiş,aman bosver gireriz dedim kimlikle,yok adam gitmis yenilemis okadar isinin arasinda.garantici adam
tesekkurederim canim
Benimkide tam tersi pasaportun süresine bakayım dedim boş ver kimlikle gireriz diyor

Kızlar şimdi çıktım hastaneden. Bülent bey gayet ilgili davrandı. Muayeneyi de baya detayli yaptı. Sağ tarafta 6 sol tarafta 5 yumurta gördü 3 tanesi alınacak kadar büyümüş dedi. Prp yi önerdi ama sana prp olmadan da başlayabiliriz prp yaptığım 214 hastam kendiliğinden hamile kaldı dedi. Tüp bebek yaparsakda genetikli yapalım körü körüne olmasın dedi. Bende hocam şansım düşükse ben donasyon yaptırmak istiyorum bu konuda samimi olacağınızı düşünüyorum dedim. Aynen şöyle dedi kızım 10-11 tane yumurtan var bu durumda olmasan yaşın da daha ileri olsa git donasyon yap derim buna inan senden daha durumu kötü olan insanlarda bile gebelik oldu dedi. O şekilde konuştuk. Sonra ücret bilgilerini aldım kendilerine dönüş yapıcam. Böyle işte

Hangi hastanede bülent hoca dediğin canım. Prp çok boş bi işlem bende yaptırdım ama halil ibrahim tekin çok gereksiz olduğunu detaylarıyla anlattı bize

Madi ve manevi gücün varsa son kez dene derim
Ama madi gücün yoksa son barıtonı riske atma derim donasyon dene
Havuz+genetik test senden bir donasyon parasını koparıcak

Madi ve manevi gücün varsa son kez dene derim
Ama madi gücün yoksa son barıtonı riske atma derim donasyon dene
Havuz+genetik test senden bir donasyon parasını koparıcak
Zazaya katiliyorum, S Szr_ prp yapmadan sartlariniz uygunsa kendi yumurtalarinizla deneyin derim.
Size belki havuzsuz tek bir toplamada ngs ye gidecek embriyo kalir. Su anda 11 folikul varsa adetin2. 3.gunu de nicelik olarak iyi bir sayiniz olur . Boylece belki tek toplamada 5.gun embriyolariniz ngsye gobnderilir.
yasiniz39 oldugu icin sansiz daha yuksek , hem daha onceden saglikli dogumlariniz da var. O yuzden son bir deneme sanki denenebilir..

Gecmis olsun cnm. Bn 2 sene önce prp oldum hic bir işe yaramadi boşuna bekleme zaman kaybi we maddi kayiplar.. eger yumurtalarn sana yetrliyse önce ondan basla ama saglikszsa hic wakit kaybetme donasyon icn. Hakknda hayrlisi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…