Szryk her ne yaparsan burdan ayrılma
seni çok merak edicem ve sana çok alıştık
Yok kesinlikle burdayım. Bende alıştım valla haftasonu yoğun oluyorum ilk fırsatta diyorum hele bakayım bizim kızlar ne yapmış Hepimizin verdiği emek belli o yüzden birbirimize destek olmaya devam edelim

Yok kesinlikle burdayım. Bende alıştım valla haftasonu yoğun oluyorum ilk fırsatta diyorum hele bakayım bizim kızlar ne yapmış Hepimizin verdiği emek belli o yüzden birbirimize destek olmaya devam edelim
Canım yumurta kaliten iyiyse eğer hiç düşünmeden yaptır derim. ben tüp bebk için bi doktor ile grşmeye gittim saolsun o kadar dürüst davrandı ki hiç zamanınızı paranızı harcamayın dedi direk donasyn yaptırın dedi.

Cok iyi canım. Çok sevindim. Ben senden gencim düsün toplam 6 yumurtam çıktı. Kendine şans ver gerçekten de. Bülent bey pahalı gelirse dahi iyi labarotivarı olan baska bir yerde deneyin derim.

Evet canım. Andrey sınırda isterler dedi.

Merhaba güzel fedakar anne ve anne adayları. Çok uzun zamandır yazamıyor ama ara sıra girip okumaya çalıştım ve güzel haberlerinizi gördükçede çok kutlu oldum. inşallah pozitif haberlerinizi almaya devam ederiz.
Benim oğluşum geçen hafta 1 yaşına girdi zaman okadar hızlı geçiyor ki anlatamam. İnanılmaz güzel bir duygu Allahım hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
Sevgisi okadar büyük ki bu süreçte çekilen bütün acıları unutturuyor en sonunda da iyi ki herşeye gücümün yettiği yere kadar dayanmışım diyorsunuz. Pes etmeyin olmazsada bir sonra ki denemeye daha güçlü başlayın. Siz güçlü olun ki bebeler de gücünü sizden alıp sımsıkı tutunsunlar
En büyük duam affınıza sığınarak öncelikle bu yolda çoook çok emek veren, anne olmayı sonuna kadar hakketen güzel yürekli kadına Z Zaza74 zazama . Allahım inşallah bu defa bebişini kucağına almayı nasip etsin Ve tabi ki siz fedakar güzel insanlar hamile olanlara kolay rahat bir hamilelik heyecanla tedavi sürecine girmiş ve girecek olanlara da bol şans ve kaliteli embriyolar dilerim
Dualarım sizlerle

Allah senide oğlunuda korusun

Hayal kuzum yazdım yazımı yarısı silindi
Ne güzel bir enerji geldi platforma senin mesajınla
Seni çok seviyorum
Bir zamanlar seninde kanamalarınla ne stresler yaşadık,çok şüküt sonu güzel oldu
Rabbim hepimizin emeklerimizin karşılığını versin

Valla ben bugün konuşurken bülent hocayla artık gözlerim doldu. Yorulduğumu söyledim maddi olarak da bittigimizi söyledim. Samimiyetinize güveniyorum o yüzden o kadar yol geldim yardımcı olun şansım azsa beni lütfen yönlendirin hocam dedim. Kızım yumurtan olmasa olmayacak gibi olsa git yaptır derim buna inan dedi. Demin gördün bir sürü yumurtanı saydım 3 tanesi de gayet olgun hazır durumda şimdi seni nasil o şekilde yönlendireyim dedi.

bende türkiyede bi merkezde 2019 yılında bi aşılama oldum bana saçma sapan tedavi uyguladılar muayeneye gittim hopp aldılar hemen senn yumurtan çatlamış aşılama yapacağız dediler oysaki biz tüp bebek niyetiyle başlamıştık. meğersem bende 1 tane bile yumurta yokmuş. o yüzden 1 den fazla hekime danışmakta fayda var uzmanlık alanlarını iyi araştır canım senn gibi hastası olan doktorlara gitmeni öneririrm. manevi boyutla beraber maddi boyut insanı per perişan ediyor. allahım hayırlı sonuçlar aldırsın sanada inşallah

Cok iyi canım. Çok sevindim. Ben senden gencim düsün toplam 6 yumurtam çıktı. Kendine şans ver gerçekten de. Bülent bey pahalı gelirse dahi iyi labarotivarı olan baska bir yerde deneyin derim.
Sağol canım hatta bana şey dedi bende şaşırdım. Amh 0,686 fsh da 8. Yeni yaptırdım testleri. Testlerine, yaşına bakarsak ultrason görüntün bu sonuçlara göre daha iyi dedi.

Hayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama Tabiki karar senin

Bu gittiğim 4. Doktor. Tüpler kapalı benim amh da düşük. Genelde aynı şeyleri söylediler bugüne kadar. Ama bülent tıraşın muayenesini beğendim detayli baktı. Bakalım kısmet artık.

Hayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama Tabiki karar senin
Canımmmm ne bileyim yaa yorulduğumu hissediyorum tekrar negatif almaktan korkuyorum o yüzden donasyon istiyordum.. Bülent hocada dedi özlemcim nereye gidiyorsun o kadar yumurtan var dedi Bu arada adımı da yazmış oldum

Bana da aynı şeyleri bir hafta önce söyledi Bülent bey ama orda yapan çoğu kişi de yapma diyor benim de kafam bir dünya oldu boşuna zaman kaybı deniliyor bu nasıl bir imtihan allahım yardım etsin herkese

Hayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama
Genetik de sıkıntı varsa önermez misiniz benim genetikte sorun var bana da Bülent bey aynı şeyleri söyledi bu hafta gittim bende ikili genetik testi yapılacakmış hem ngs hemde bende ki hastalığın tek geni ne yapayım ben ya şimdi kafam çok karışık eşim bana saygı duydu ve kararı bana bıraktı bende yanlış karar vermek istemiyorum bana da fikir verin lütfen

Yumurta sayisindan ziyade yumurta kalitesi onemli. Diger tedavilerde kaliteli embriyonuz ciktiysa kesinlikle devam edin. Donasyon en son secenek olsun. Ama nasil olursa olsun rabbim kucagimizi bos birakmasin kizlar

Canımmmm ne bileyim yaa yorulduğumu hissediyorum tekrar negatif almaktan korkuyorum o yüzden donasyon istiyordum.. Bülent hocada dedi özlemcim nereye gidiyorsun o kadar yumurtan var dedi Bu arada adımı da yazmış oldum
özlemcim biliyorsunuz ki benden de cikiyor 10-15 yumurta.ama önemli olan baska kriterler var biliyorsun.doktorum banada ayni seyi soyledi.bukdar yumurta varken nasil donasyon derim diye.ama bizim durumumuzda(kalite sorunlu)bu is binevii kumar oynamak.hep diyorum; belki ben bi tedavi daha yaptirsam olucakti yada 15. de olucakti veyaa olmicakti hicbizaman.o yuzdem biz ölçtük tarttik ve donasyona karar verdik.yanii buna en iyi eşinle ikiniz karar vericeksiniz.koyun sapkasinizi önünüze yapin hesabinizi kitabinizi ona gorede kafani karistirmadan devamet yoluna.ve hangisi olursa olsun insallah ilkin de de kavus bebegine

Hayatım ben ciddi genetik sorunlardan bahsediyorum sendeki sorunu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.bende vardı bu sebeple trizomi 13 lü bir bebeği aldırmak zorunda kaldım.herkesin hastalığı bir değil.Önce sorunu tanımlayın.bak ne güzel genetik yapılacakmış.sonuca göre zaten karar verirsin.henüz hiçbir şey yapılmadan burada konuştuklarımızı kendine uyarlayıp kafanı karıştırma.Burada amacımız birbirimize yol gösterici olmak.Doktorculuk oynamak değil.Sonucun çıksın önce canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…