Szryk her ne yaparsan burdan ayrılmaAcibadem maslak
Yok kesinlikle burdayım. Bende alıştım valla haftasonu yoğun oluyorum ilk fırsatta diyorum hele bakayım bizim kızlar ne yapmışSzryk her ne yaparsan burdan ayrılma
seni çok merak edicem ve sana çok alıştık
Canım yumurta kaliten iyiyse eğer hiç düşünmeden yaptır derim. ben tüp bebk için bi doktor ile grşmeye gittim saolsun o kadar dürüst davrandı ki hiç zamanınızı paranızı harcamayın dedi direk donasyn yaptırın dedi.Yok kesinlikle burdayım. Bende alıştım valla haftasonu yoğun oluyorum ilk fırsatta diyorum hele bakayım bizim kızlar ne yapmışHepimizin verdiği emek belli o yüzden birbirimize destek olmaya devam edelim
Cok iyi canım. Çok sevindim. Ben senden gencim düsün toplam 6 yumurtam çıktı. Kendine şans ver gerçekten de. Bülent bey pahalı gelirse dahi iyi labarotivarı olan baska bir yerde deneyin derim.Kızlar şimdi çıktım hastaneden. Bülent bey gayet ilgili davrandı. Muayeneyi de baya detayli yaptı. Sağ tarafta 6 sol tarafta 5 yumurta gördü 3 tanesi alınacak kadar büyümüş dedi. Prp yi önerdi ama sana prp olmadan da başlayabiliriz prp yaptığım 214 hastam kendiliğinden hamile kaldı dedi. Tüp bebek yaparsakda genetikli yapalım körü körüne olmasın dedi. Bende hocam şansım düşükse ben donasyon yaptırmak istiyorum bu konuda samimi olacağınızı düşünüyorum dedim. Aynen şöyle dedi kızım 10-11 tane yumurtan var bu durumda olmasan yaşın da daha ileri olsa git donasyon yap derim buna inan senden daha durumu kötü olan insanlarda bile gebelik oldu dedi. O şekilde konuştuk. Sonra ücret bilgilerini aldım kendilerine dönüş yapıcam. Böyle işte
Evet canım. Andrey sınırda isterler dedi.kızlarr iyi haftasonunuz olsun,güzel haberler gelismeler olsun insallah
dün pcr testimi yaptirdim,çıktısını aldim ancak imzalamadilar.barkod kodu oldugu icin,o yeterli denildi
birde kızlar sigortanın da çiktisini da almalimiyiz kieve giriste?
ya keske ben yapsaymisim.daha yollamadi da andreyEvet canım. Andrey sınırda isterler dedi.
Allah senide oğlunuda korusunMerhaba güzel fedakar anne ve anne adayları. Çok uzun zamandır yazamıyor ama ara sıra girip okumaya çalıştım ve güzel haberlerinizi gördükçede çok kutlu oldum. inşallah pozitif haberlerinizi almaya devam ederiz.
Benim oğluşum geçen hafta 1 yaşına girdi zaman okadar hızlı geçiyor ki anlatamam. İnanılmaz güzel bir duygu Allahım hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
Sevgisi okadar büyük ki bu süreçte çekilen bütün acıları unutturuyor en sonunda da iyi ki herşeye gücümün yettiği yere kadar dayanmışım diyorsunuz. Pes etmeyin olmazsada bir sonra ki denemeye daha güçlü başlayın. Siz güçlü olun ki bebeler de gücünü sizden alıp sımsıkı tutunsunlar
En büyük duam affınıza sığınarak öncelikle bu yolda çoook çok emek veren, anne olmayı sonuna kadar hakketen güzel yürekli kadına Z Zaza74 zazama . Allahım inşallah bu defa bebişini kucağına almayı nasip etsinVe tabi ki siz fedakar güzel insanlar hamile olanlara kolay rahat bir hamilelik heyecanla tedavi sürecine girmiş ve girecek olanlara da bol şans ve kaliteli embriyolar dilerim
Dualarım sizlerlecanım hayalim yine duygulandım,ne güzel birmesaj,ne güzel enerji,ne güzel dualar
Hayal kuzum yazdım yazımı yarısı silindiMerhaba güzel fedakar anne ve anne adayları. Çok uzun zamandır yazamıyor ama ara sıra girip okumaya çalıştım ve güzel haberlerinizi gördükçede çok kutlu oldum. inşallah pozitif haberlerinizi almaya devam ederiz.
Benim oğluşum geçen hafta 1 yaşına girdi zaman okadar hızlı geçiyor ki anlatamam. İnanılmaz güzel bir duygu Allahım hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin
Sevgisi okadar büyük ki bu süreçte çekilen bütün acıları unutturuyor en sonunda da iyi ki herşeye gücümün yettiği yere kadar dayanmışım diyorsunuz. Pes etmeyin olmazsada bir sonra ki denemeye daha güçlü başlayın. Siz güçlü olun ki bebeler de gücünü sizden alıp sımsıkı tutunsunlar
En büyük duam affınıza sığınarak öncelikle bu yolda çoook çok emek veren, anne olmayı sonuna kadar hakketen güzel yürekli kadına Z Zaza74 zazama . Allahım inşallah bu defa bebişini kucağına almayı nasip etsinVe tabi ki siz fedakar güzel insanlar hamile olanlara kolay rahat bir hamilelik heyecanla tedavi sürecine girmiş ve girecek olanlara da bol şans ve kaliteli embriyolar dilerim
Dualarım sizlerle
Valla ben bugün konuşurken bülent hocayla artık gözlerim doldu. Yorulduğumu söyledim maddi olarak da bittigimizi söyledim. Samimiyetinize güveniyorum o yüzden o kadar yol geldim yardımcı olun şansım azsa beni lütfen yönlendirin hocam dedim. Kızım yumurtan olmasa olmayacak gibi olsa git yaptır derim buna inan dedi. Demin gördün bir sürü yumurtanı saydım 3 tanesi de gayet olgun hazır durumda şimdi seni nasil o şekilde yönlendireyim dedi.Canım yumurta kaliten iyiyse eğer hiç düşünmeden yaptır derim. ben tüp bebk için bi doktor ile grşmeye gittim saolsun o kadar dürüst davrandı ki hiç zamanınızı paranızı harcamayın dedi direk donasyn yaptırın dedi.
bende türkiyede bi merkezde 2019 yılında bi aşılama oldum bana saçma sapan tedavi uyguladılar muayeneye gittim hopp aldılar hemen senn yumurtan çatlamış aşılama yapacağız dediler oysaki biz tüp bebek niyetiyle başlamıştık. meğersem bende 1 tane bile yumurta yokmuş. o yüzden 1 den fazla hekime danışmakta fayda var uzmanlık alanlarını iyi araştır canım senn gibi hastası olan doktorlara gitmeni öneririrm. manevi boyutla beraber maddi boyut insanı per perişan ediyor. allahım hayırlı sonuçlar aldırsın sanada inşallahValla ben bugün konuşurken bülent hocayla artık gözlerim doldu. Yorulduğumu söyledim maddi olarak da bittigimizi söyledim. Samimiyetinize güveniyorum o yüzden o kadar yol geldim yardımcı olun şansım azsa beni lütfen yönlendirin hocam dedim. Kızım yumurtan olmasa olmayacak gibi olsa git yaptır derim buna inan dedi. Demin gördün bir sürü yumurtanı saydım 3 tanesi de gayet olgun hazır durumda şimdi seni nasil o şekilde yönlendireyim dedi.
Sağol canımCok iyi canım. Çok sevindim. Ben senden gencim düsün toplam 6 yumurtam çıktı. Kendine şans ver gerçekten de. Bülent bey pahalı gelirse dahi iyi labarotivarı olan baska bir yerde deneyin derim.
Hayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama Tabiki karar seninKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bülent bey gayet ilgili davrandı. Muayeneyi de baya detayli yaptı. Sağ tarafta 6 sol tarafta 5 yumurta gördü 3 tanesi alınacak kadar büyümüş dedi. Prp yi önerdi ama sana prp olmadan da başlayabiliriz prp yaptığım 214 hastam kendiliğinden hamile kaldı dedi. Tüp bebek yaparsakda genetikli yapalım körü körüne olmasın dedi. Bende hocam şansım düşükse ben donasyon yaptırmak istiyorum bu konuda samimi olacağınızı düşünüyorum dedim. Aynen şöyle dedi kızım 10-11 tane yumurtan var bu durumda olmasan yaşın da daha ileri olsa git donasyon yap derim buna inan senden daha durumu kötü olan insanlarda bile gebelik oldu dedi. O şekilde konuştuk. Sonra ücret bilgilerini aldım kendilerine dönüş yapıcam. Böyle işte
Bu gittiğim 4. Doktor. Tüpler kapalı benim amh da düşük. Genelde aynı şeyleri söylediler bugüne kadar. Ama bülent tıraşın muayenesini beğendim detayli baktı. Bakalım kısmet artık.bende türkiyede bi merkezde 2019 yılında bi aşılama oldum bana saçma sapan tedavi uyguladılar muayeneye gittim hopp aldılar hemen senn yumurtan çatlamış aşılama yapacağız dediler oysaki biz tüp bebek niyetiyle başlamıştık. meğersem bende 1 tane bile yumurta yokmuş. o yüzden 1 den fazla hekime danışmakta fayda var uzmanlık alanlarını iyi araştır canım senn gibi hastası olan doktorlara gitmeni öneririrm. manevi boyutla beraber maddi boyut insanı per perişan ediyor. allahım hayırlı sonuçlar aldırsın sanada inşallah
Canımmmm ne bileyim yaa yorulduğumu hissediyorum tekrar negatif almaktan korkuyorum o yüzden donasyon istiyordum.. Bülent hocada dedi özlemcim nereye gidiyorsun o kadar yumurtan var dediHayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama Tabiki karar senin
Bana da aynı şeyleri bir hafta önce söyledi Bülent bey ama orda yapan çoğu kişi de yapma diyor benim de kafam bir dünya oldu boşuna zaman kaybı deniliyor bu nasıl bir imtihan allahım yardım etsin herkeseKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bülent bey gayet ilgili davrandı. Muayeneyi de baya detayli yaptı. Sağ tarafta 6 sol tarafta 5 yumurta gördü 3 tanesi alınacak kadar büyümüş dedi. Prp yi önerdi ama sana prp olmadan da başlayabiliriz prp yaptığım 214 hastam kendiliğinden hamile kaldı dedi. Tüp bebek yaparsakda genetikli yapalım körü körüne olmasın dedi. Bende hocam şansım düşükse ben donasyon yaptırmak istiyorum bu konuda samimi olacağınızı düşünüyorum dedim. Aynen şöyle dedi kızım 10-11 tane yumurtan var bu durumda olmasan yaşın da daha ileri olsa git donasyon yap derim buna inan senden daha durumu kötü olan insanlarda bile gebelik oldu dedi. O şekilde konuştuk. Sonra ücret bilgilerini aldım kendilerine dönüş yapıcam. Böyle işte
Hayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama
Genetik de sıkıntı varsa önermez misiniz benim genetikte sorun var bana da Bülent bey aynı şeyleri söyledi bu hafta gittim bende ikili genetik testi yapılacakmış hem ngs hemde bende ki hastalığın tek geni ne yapayım ben ya şimdi kafam çok karışık eşim bana saygı duydu ve kararı bana bıraktı bende yanlış karar vermek istemiyorum bana da fikir verin lütfenHayatım benim 11 tane yumurtam olsa ben donasyona gitmem ki yapma gözünü seveyim.Ancak genetikte sıkıntı varsa giderim açıkçası ama Tabiki karar senin
Yumurta sayisindan ziyade yumurta kalitesi onemli. Diger tedavilerde kaliteli embriyonuz ciktiysa kesinlikle devam edin. Donasyon en son secenek olsun. Ama nasil olursa olsun rabbim kucagimizi bos birakmasin kizlarValla ben bugün konuşurken bülent hocayla artık gözlerim doldu. Yorulduğumu söyledim maddi olarak da bittigimizi söyledim. Samimiyetinize güveniyorum o yüzden o kadar yol geldim yardımcı olun şansım azsa beni lütfen yönlendirin hocam dedim. Kızım yumurtan olmasa olmayacak gibi olsa git yaptır derim buna inan dedi. Demin gördün bir sürü yumurtanı saydım 3 tanesi de gayet olgun hazır durumda şimdi seni nasil o şekilde yönlendireyim dedi.
özlemcimCanımmmm ne bileyim yaa yorulduğumu hissediyorum tekrar negatif almaktan korkuyorum o yüzden donasyon istiyordum.. Bülent hocada dedi özlemcim nereye gidiyorsun o kadar yumurtan var dediBu arada adımı da yazmış oldum
Hayatım ben ciddi genetik sorunlardan bahsediyorum sendeki sorunu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.bende vardı bu sebeple trizomi 13 lü bir bebeği aldırmak zorunda kaldım.herkesin hastalığı bir değil.Önce sorunu tanımlayın.bak ne güzel genetik yapılacakmış.sonuca göre zaten karar verirsin.henüz hiçbir şey yapılmadan burada konuştuklarımızı kendine uyarlayıp kafanı karıştırma.Burada amacımız birbirimize yol gösterici olmak.Doktorculuk oynamak değil.Sonucun çıksın önce canımGenetik de sıkıntı varsa önermez misiniz benim genetikte sorun var bana da Bülent bey aynı şeyleri söyledi bu hafta gittim bende ikili genetik testi yapılacakmış hem ngs hemde bende ki hastalığın tek geni ne yapayım ben ya şimdi kafam çok karışık eşim bana saygı duydu ve kararı bana bıraktı bende yanlış karar vermek istemiyorum bana da fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?