Duydum evet parayı sever diyorlar zazacım haberim varBülent bey biraz parayı sever Özlemciiiimmm,lütfen bunada dikat et
İnan seni sevdiğim için bunlar
Ama desen ben hazırım her sonuca ve yıpranmam,haydi ileri derim
Canım ,İğnenin etkisi fitili nazaran daha etkilidir. Öyle 1200 mg ve 150 mg diyerek kıyaslama yapmak pek doğru olmaz. Bazı arkadaşlar da sabah akşam 50 mg progestan iğne kullanıyordu, ozaman senin dediğin gibi mg açısından bakarsak da 100 mg oluyor.
Ama mutlaka bu durumu bi doktorunla konuş canım. Örneğin sabah akşam 50 mg iğne veya fitil takviyesi yaptırabilirsin. Tabi bide senin sağlık açısından yüksek progesteron almana engel özel bir durumun varmı bilmiyoruz buda önemli.belki sana özel yapılmış bir düzenleme de olablir. En iyisi en yakın zamanda doktorunla konuş canım
Arkadaşlar kendi doktorum kullandığım progestan ve estrofem miktarını yeterli buluyor. Başka bir kadın doğumcuya gittim o da aynı şeyi söyledi hatta tüp bebeklerde daha fazla kullanılmaz, istersen Lutinus 100 mg.dan gün de bir tane daha al, ondan bir şey olmaz dedi. Aldım ben de.Cok haklısın pablocum tabiki doktoru bilgisi dahilinde olmalı ama ben extradan 3gunde 1 proluton depot vurduruyodum .Pregestron bebeğin yemeği _suyu herşeyinunla büyüyüp gelişiyor.
Nes arkadaşım herseyden önemlisi siz aklına ne yatarsa onu uygulayın zira o bebek sizin doktor bile bir yere kadar yani.
Direk donasyonGenetik de sıkıntı varsa önermez misiniz benim genetikte sorun var bana da Bülent bey aynı şeyleri söyledi bu hafta gittim bende ikili genetik testi yapılacakmış hem ngs hemde bende ki hastalığın tek geni ne yapayım ben ya şimdi kafam çok karışık eşim bana saygı duydu ve kararı bana bıraktı bende yanlış karar vermek istemiyorum bana da fikir verin lütfen
Yumurta sayisindan ziyade yumurta kalitesi onemli. Diger tedavilerde kaliteli embriyonuz ciktiysa kesinlikle devam edin. Donasyon en son secenek olsun. Ama nasil olursa olsun rabbim kucagimizi bos birakmasin kizlar❤
Lütfen kötü düşünme bak 1,6 ile ilgili 1,5 arasında çok önemli bir fark yok önemli olan artış olması sayıya takılma lütfen bebeğinide üzüyorsunArkadaşlar kendi doktorum kullandığım progestan ve estrofem miktarını yeterli buluyor. Başka bir kadın doğumcuya gittim o da aynı şeyi söyledi hatta tüp bebeklerde daha fazla kullanılmaz, istersen Lutinus 100 mg.dan gün de bir tane daha al, ondan bir şey olmaz dedi. Aldım ben de.
Bugün kü Beta hcg artış oranım düşmüş. Yani önceden 1.6 oranında artıyordu, bugün 1.5 bandına düştü. Çarşamba günü ultrasondan bakılacak.
İnsanın elinden hiç bir şeyin gelmemesi çok acı veriyor. Sanırım kaybediyorum.
Z Zaza74 ve P pandaaa sizler nasılsınız.? Allahım korusun hepimizi.
Hayatım ben ciddi genetik sorunlardan bahsediyorum sendeki sorunu bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.bende vardı bu sebeple trizomi 13 lü bir bebeği aldırmak zorunda kaldım.herkesin hastalığı bir değil.Önce sorunu tanımlayın.bak ne güzel genetik yapılacakmış.sonuca göre zaten karar verirsin.henüz hiçbir şey yapılmadan burada konuştuklarımızı
Maalesef ki amh çok düşük fsh da yüksekDirek donasyon
Amh yüksek olsa bile ne işe yarar,genetik translokasyonda çok zor sağlıklı bebek bulmayı
Hem malın hemde canın gidicek
Z Zaza74 diyorsa gerçekten ciddiye almalısın bence o bu konularda gerçekten fazlası ile bilgi ve tecrübe sahibi.Ben sadece yaşadığımdan dolayı fikrimi belirtmek istedim.Direk donasyon
Amh yüksek olsa bile ne işe yarar,genetik translokasyonda çok zor sağlıklı bebek bulmayı
Sağ ol canım desteğin için ama doktor embriyo bölünmesinde mı bir sıkıntı var acaba gibi şeyler söyledi. Çarşamba gunu ultrasondan bakilacak. O gunu beklemekten başka çarem yok.Lütfen kötü düşünme bak 1,6 ile ilgili 1,5 arasında çok önemli bir fark yok önemli olan artış olması sayıya takılma lütfen bebeğinide üzüyorsun
Zaten amh değerinin düşük olması ile 11 yumurtan olması doğru orantılı.Genetikte ne sorun var önceden yapılmış bir tahlilin falan var mıMaalesef ki amh çok düşük fsh da yüksek
Tek sorun bu mu?Maalesef ki amh çok düşük fsh da yüksek
11 yumurta olan ben değilim evet genetik hastalık testi yaptım vaktör 9 eksikliği var bende Bu hastalıkta erkek çocuk hasta kız çocuk benim gibi taşıyıcı oluyor bende aynı şekilde benden sonraki nesil bu şekil oluyor amh düşük fsh yüksek ve iki defa düşük oldu ve akraba evliliğim var düşükler de embriyo kalitesiz yada hastalıklı denildi bir daha da korkuyorum aynı durumu yaşamaya yıkıldım o düşüklerde resmenZaten amh değerinin düşük olması ile 11 yumurtan olması doğru orantılı.Genetikte ne sorun var önceden yapılmış bir tahlilin falan var mı
Tek sorun bu mu?
Embriyo sağlıklı değil denildi11 yumurta olan ben değilim evet genetik hastalık testi yaptım vaktör 9 eksikliği var bende Bu hastalıkta erkek çocuk hasta kız çocuk benim gibi taşıyıcı oluyor bende aynı şekilde benden sonraki nesil bu şekil oluyor amh düşük fsh yüksek ve iki defa düşük oldu ve akraba evliliğim var düşükler de embriyo kalitesiz yada hastalıklı denildi bir daha da korkuyorum aynı durumu yaşamaya yıkıldım o düşüklerde resmen
Teşekkür ederim bu öneriyi dikkate alacağımDirek donasyon
Canım en kötüsünü düşünme hemen Allah büyüktürArkadaşlar kendi doktorum kullandığım progestan ve estrofem miktarını yeterli buluyor. Başka bir kadın doğumcuya gittim o da aynı şeyi söyledi hatta tüp bebeklerde daha fazla kullanılmaz, istersen Lutinus 100 mg.dan gün de bir tane daha al, ondan bir şey olmaz dedi. Aldım ben de.
Bugün kü Beta hcg artış oranım düşmüş. Yani önceden 1.6 oranında artıyordu, bugün 1.5 bandına düştü. Çarşamba günü ultrasondan bakılacak.
Canım en kötüsünü düşünme hemen Allah büyüktürYine de değerlerinde yavaş da olsa yükselme var. İnşallah inşallah canım Çarşamba günü güzel haberler alırsın
Sibra631 canım çok teşekkür ederim
Yazılar karıştı galiba neyse doğrusu direk donasyon canım.demekki x kromozomu ile taşınan Bir hastalıkMaalesef ki amh çok düşük fsh da yüksek
11 yumurta olan ben değilim evet genetik hastalık testi yaptım vaktör 9 eksikliği var bende Bu hastalıkta erkek çocuk hasta kız çocuk benim gibi taşıyıcı oluyor bende aynı şekilde benden sonraki nesil bu şekil oluyor amh düşük fsh yüksek ve iki defa düşük oldu ve akraba evliliğim var düşükler de embriyo kalitesiz yada hastalıklı denildi bir daha da korkuyorum aynı durumu yaşamaya yıkıldım o düşüklerde resmen
bu durumlar direk Z Zaza74 nın doğru tespitte bulunduğunu gösteriyor
Ultrasyonda sağ sol yumurtalarda olan verimli yumurtalar(antral folliküller)Canım bu dediğin test gibi bisey mi yoksa ultrason görüntüsüyle mi oluyor.
Hemen öyle kötü şey düşünmek yokArkadaşlar kendi doktorum kullandığım progestan ve estrofem miktarını yeterli buluyor. Başka bir kadın doğumcuya gittim o da aynı şeyi söyledi hatta tüp bebeklerde daha fazla kullanılmaz, istersen Lutinus 100 mg.dan gün de bir tane daha al, ondan bir şey olmaz dedi. Aldım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?