Bülent bey biraz parayı sever Özlemciiiimmm,lütfen bunada dikat et
İnan seni sevdiğim için bunlar
Ama desen ben hazırım her sonuca ve yıpranmam,haydi ileri derim
Duydum evet parayı sever diyorlar zazacım haberim var nereye götürecek o kadar parayı az insaflı olsun

Arkadaşlar kendi doktorum kullandığım progestan ve estrofem miktarını yeterli buluyor. Başka bir kadın doğumcuya gittim o da aynı şeyi söyledi hatta tüp bebeklerde daha fazla kullanılmaz, istersen Lutinus 100 mg.dan gün de bir tane daha al, ondan bir şey olmaz dedi. Aldım ben de.
Bugün kü Beta hcg artış oranım düşmüş. Yani önceden 1.6 oranında artıyordu, bugün 1.5 bandına düştü. Çarşamba günü ultrasondan bakılacak.
İnsanın elinden hiç bir şeyin gelmemesi çok acı veriyor. Sanırım kaybediyorum.
Z Zaza74 ve P pandaaa sizler nasılsınız.? Allahım korusun hepimizi.

Direk donasyon
Amh yüksek olsa bile ne işe yarar,genetik translokasyonda çok zor sağlıklı bebek bulmayı
Hem malın hemde canın gidicek

Lütfen kötü düşünme bak 1,6 ile ilgili 1,5 arasında çok önemli bir fark yok önemli olan artış olması sayıya takılma lütfen bebeğinide üzüyorsun

Direk donasyon
Amh yüksek olsa bile ne işe yarar,genetik translokasyonda çok zor sağlıklı bebek bulmayı
Maalesef ki amh çok düşük fsh da yüksek

Direk donasyon
Z Zaza74 diyorsa gerçekten ciddiye almalısın bence o bu konularda gerçekten fazlası ile bilgi ve tecrübe sahibi.Ben sadece yaşadığımdan dolayı fikrimi belirtmek istedim.

Lütfen kötü düşünme bak 1,6 ile ilgili 1,5 arasında çok önemli bir fark yok önemli olan artış olması sayıya takılma lütfen bebeğinide üzüyorsun
Sağ ol canım desteğin için ama doktor embriyo bölünmesinde mı bir sıkıntı var acaba gibi şeyler söyledi. Çarşamba gunu ultrasondan bakilacak. O gunu beklemekten başka çarem yok.

Zaten amh değerinin düşük olması ile 11 yumurtan olması doğru orantılı.Genetikte ne sorun var önceden yapılmış bir tahlilin falan var mı

Tek sorun bu mu?
11 yumurta olan ben değilim evet genetik hastalık testi yaptım vaktör 9 eksikliği var bende Bu hastalıkta erkek çocuk hasta kız çocuk benim gibi taşıyıcı oluyor bende aynı şekilde benden sonraki nesil bu şekil oluyor amh düşük fsh yüksek ve iki defa düşük oldu ve akraba evliliğim var düşükler de embriyo kalitesiz yada hastalıklı denildi bir daha da korkuyorum aynı durumu yaşamaya yıkıldım o düşüklerde resmen

Embriyo sağlıklı değil denildi

Canım en kötüsünü düşünme hemen Allah büyüktür Yine de değerlerinde yavaş da olsa yükselme var. İnşallah inşallah canım Çarşamba günü güzel haberler alırsın

Yazılar karıştı galiba neyse doğrusu direk donasyon canım.demekki x kromozomu ile taşınan Bir hastalık

Hemen öyle kötü şey düşünmek yok
Okadar kızların 1.5 artış sonucu güzel oldu ki
İnşallah 2-3 güne ultrasyon sonucu seni mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…