3uz bile olsa miss gibi taşır vücudunbiraz oldum galiba ayiptir soylemesi 1.85 boyum benim simdi cok hafufledim bende hashimato degerlerim bile duzeldi cok şükür
vallaa bahaneyle dügünde buluşuruzz hem kız tarafı olarakKiev’den bulalim sana en cok oraya gidiyoruz grupca
O yuzden turkiyeye gelirken turistlere cocuklarinizi fazla yaklastirmayin turklere diyor ulke rehberleri sevmeyi hele sarilmayi cok severler diyorlaröpeeriim vaallaabiz türkler severiiz zaten sapur supur
Ayyyy insallah canimmm ❤❤❤❤3uz bile olsa miss gibi taşır vücudun
Kismetin nerden gelicegi belli olmaz canim bende evde kalsim boyum uzun diye biri bakmiyodu hep aglardim 30 yasina geldim diye 10 sene once sonra kendim gibi bir rehberle carpistik aksama kadar kavga etmistik kafasini yere carpasim gelnisti uyuz olmustum boyu benden uzundu tipe bak sirik demisti banaValla 165 olsaydim hep derim. Yasadigim sehirde erkekler hep kısa evde kaldım bu yüzden
Aklım çelinmedi değil şimdiKiev’den bulalim sana en cok oraya gidiyoruz grupca
İyi yolculuklar dilerim canım, güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim canımm aminn
Öptüm sekerim ❤❤❤Saat 1 oldu daha kahvalti yapmadik adamdan dayak yicem en sonunda bura yüzündenkalkamda herifin karnini doyuram ben biraz cikayim
Hadi valla söyle gerçek adını ünlüysen kimseye demeyiz burda aramızda kalır
Ay zaten uzun ilişki kaldıracak sabrım kalmadı. Naz kapris çekilmiyormuş belli bir yaştan sonra bunu anladım. Flört oyunları gençken güzel, tanışıp aşık olup hemen evleneyim diyorum.Kismetin nerden gelicegi belli olmaz canim bende evde kalsim boyum uzun diye biri bakmiyodu hep aglardim 30 yasina geldim diye 10 sene once sonra kendim gibi bir rehberle carpistik aksama kadar kavga etmistik kafasini yere carpasim gelnisti uyuz olmustum boyu benden uzundu tipe bak sirik demisti bana1 hafta sonra nisanlandik 10 gun sonrada evleniverdik tam 11 sene oldu . Bu niye anlattim ne alaka diyeceksin simdi kismetin nerden gelecegi belli olmaz bakarsin hemen.
İyi yolculuklar dilerim canımvurduuk kendimizii yollarabeklee bizii kiev
gercekten mii,cok iyi yaaO yuzden turkiyeye gelirken turistlere cocuklarinizi fazla yaklastirmayin turklere diyor ulke rehberleri sevmeyi hele sarilmayi cok severler diyorlaroyuzden turist cocuklari uzak duruyor.ben hicbirine boyle bir sey soylemiyorum vallahiii
Insalah zazacım. Artık benim düğünde karşıklı göbek atarız bu ekipBurdaki ablararının duasıyla seni evlendiricez
Narinim ama nolursun haberinide ver bize
insallah canim,en yakin zamanda senden de haberler bekluyoruzİyi yolculuklar dilerim canımherşey gönlünüzce olsun inşallah
Il vermeyeyim canım sonra nereden ne çıkar belli olmaz. Istersen ozelden yazarımNerde yaşıyordun canım
A az sekerli ettafta gözün olsun canimAklım çelinmedi değil şimdi
Kız kafana takma bunlarıKızlar bir şey sorcam. P4 e istediğim zaman baktırabilir miyim, hiç baktırmadım ben. Az önce M Mutluyasam dan gördüm, baktırmış o. Aile hekimimden istesem mesela olur mu? Bir de transfer olalı 20 gün olmuş benim için kaç olmalı? Gerçi Z Zaza74 12 değere iyi demiş ama. Ay daha neler öğreneceğim acaba buradan, doktordan öğrenmem gereken şeylerle ilgili. Hey Allahm.
ben bulurum bitanee isi gucu yerinde ickisi kumari olmayan bi yakisikli
Progestandex te göbektenProlutex göbekten olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?