öpeeriim vaallaabiz türkler severiiz zaten sapur supur
O yuzden turkiyeye gelirken turistlere cocuklarinizi fazla yaklastirmayin turklere diyor ulke rehberleri sevmeyi hele sarilmayi cok severler diyorlar oyuzden turist cocuklari uzak duruyor.ben hicbirine boyle bir sey soylemiyorum vallahiii

Valla 165 olsaydim hep derim. Yasadigim sehirde erkekler hep kısa evde kaldım bu yüzden
Kismetin nerden gelicegi belli olmaz canim bende evde kalsim boyum uzun diye biri bakmiyodu hep aglardim 30 yasina geldim diye 10 sene once sonra kendim gibi bir rehberle carpistik aksama kadar kavga etmistik kafasini yere carpasim gelnisti uyuz olmustum boyu benden uzundu tipe bak sirik demisti bana 1 hafta sonra nisanlandik 10 gun sonrada evleniverdik tam 11 sene oldu . Bu niye anlattim ne alaka diyeceksin simdi kismetin nerden gelecegi belli olmaz bakarsin hemen.

Ay zaten uzun ilişki kaldıracak sabrım kalmadı. Naz kapris çekilmiyormuş belli bir yaştan sonra bunu anladım. Flört oyunları gençken güzel, tanışıp aşık olup hemen evleneyim diyorum.

Bu arada hikayeniz muhteşemmiş valla. Film gibi tam. Romantik komedi, kitabı olsa okurdum. Nice seneleriniz olsun beraber sağlık mutluluk bebişlerle

O yuzden turkiyeye gelirken turistlere cocuklarinizi fazla yaklastirmayin turklere diyor ulke rehberleri sevmeyi hele sarilmayi cok severler diyorlar oyuzden turist cocuklari uzak duruyor.ben hicbirine boyle bir sey soylemiyorum vallahiii
gercekten mii,cok iyi yaa
su covidle bizde de azaldi,gerci iyi de olduu.ne yalan soliyim bende pek sevmem

Kızlar bir şey sorcam. P4 e istediğim zaman baktırabilir miyim, hiç baktırmadım ben. Az önce M Mutluyasam dan gördüm, baktırmış o. Aile hekimimden istesem mesela olur mu? Bir de transfer olalı 20 gün olmuş benim için kaç olmalı? Gerçi Z Zaza74 12 değere iyi demiş ama. Ay daha neler öğreneceğim acaba buradan, doktordan öğrenmem gereken şeylerle ilgili. Hey Allahm.

Kız kafana takma bunları
Transferin 5 günü p4 sadece haliş beyin tedavisinde var
Ben eskiden onda tedavi gördüm ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…