Embriyolarin durumuyla ilgili 4.gun bilgi veriliyor mu hit ?Kızlar saatler geçtikçe heyecanım daha da artıyor. dua edin nolur yarın büyük gün
Olsun kiz 6saat nekiNe acidan kuzum?Almanya sinirlari icerisindeki yakinliksa malesef degilim Munih
Valla 165 olsaydim hep derim. Yasadigim sehirde erkekler hep kısa evde kaldım bu yüzden1,70 Sende iyisin yabana yukarıdan tavayla vurmuşlar gibi yere yakınım 1,64
Acaba mankensin de kendini mi ifşa etmiyorsunbiraz oldum galiba ayiptir soylemesi 1.85 boyum benim simdi cok hafufledim bende hashimato degerlerim bile duzeldi cok şükür
Isabella inşallah yarın transferin kolay geçsin ve içine konulacak embriyolar sımsıkı tutunsunlar sanaKızlar saatler geçtikçe heyecanım daha da artıyor. dua edin nolur yarın büyük gün
Gecer canimmm hic stres yapma valla elenanin anlindan öp kizevet cnm ilk görüsmee,insallah yolunda gecer de hersey transferde hemenciciik olur
Acaba mankensin de kendini mi ifşa etmiyorsunmaşallah yaa 1.85 de baya iyiymiş
Bize haber ver ordanevet cnm ilk görüsmee,insallah yolunda gecer de hersey transferde hemenciciik olur
4 gün hiç bir merkez embriyo kalitesini vermiyorEmbriyolarin durumuyla ilgili 4.gun bilgi veriliyor mu hit ?
Yarina alin bebeleri , simsiki tutusunlar./
Burdaki ablararının duasıyla seni evlendiricezValla 165 olsaydim hep derim. Yasadigim sehirde erkekler hep kısa evde kaldım bu yüzden
Wuuuu zazammm bir izdivaca el atmamistikBurdaki ablararının duasıyla seni evlendiricez
Narinim ama nolursun haberinide ver bize
Benim adımdanda söyle kuzumGecer canimmm hic stres yapma valla elenanin anlindan öp kizpozitiv haberlerle bizi sevindirdin de allah da seni sevindirsin de anne olmadan dönmem de sira bende de
öpeeriim vaallaaGecer canimmm hic stres yapma valla elenanin anlindan öp kizpozitiv haberlerle bizi sevindirdin de allah da seni sevindirsin de anne olmadan dönmem de sira bende de
Nerde yaşıyordun canımValla 165 olsaydim hep derim. Yasadigim sehirde erkekler hep kısa evde kaldım bu yüzden
Hadi valla söyle gerçek adını ünlüysen kimseye demeyiz burda aramızda kalırAcaba mankensin de kendini mi ifşa etmiyorsunmaşallah yaa 1.85 de baya iyiymiş
Aynen hem de 2 kereOlsun kiz 6saat nekibiz kiewe gitmisiz munih neki
Kiev’den bulalim sana en cok oraya gidiyoruz grupcaValla 165 olsaydim hep derim. Yasadigim sehirde erkekler hep kısa evde kaldım bu yüzden
Acaba mankensin de kendini mi ifşa etmiyorsunmaşallah yaa 1.85 de baya iyiymiş
[/QUOTE
top secret manken gibiyim evelallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?