Zirkaa Zirkaa cnımm sen de mi Ağustos ta kievdesinn😍😍😍😍Ayy valla seninle denk gelmeyi çok isterimm çünkü çok merak ediyorum seni 🥰🥰🥰İnşşş denk geliriz bu arada senin son durumun ne en son adet olmak için ilaç kullanıyordun oldun mu canmm
bende bir aksilik olmazsa ağustosta kiev deyim. bende sizlerle denk gelip tanışmak çok istiyorum.sizleri çok merak ediyorum birbirimize destek oluruz inşallah çok eğlenceli olur

Hafta 3 yapıyorum canım. 3. ayda haftada 2 yaptıracağım. İntalipid serum kullanıyorum ben. Ottoimmun rahatsızlığım var. Ana pozitif bende . Dr. Ona göre bir protokol yaptı. Herkese aynı olmaz
Ana pozitifligi disinda baska hangi degerlerinize bakildi acaba?
Cunku benim ana pozitif ama uzerinde pek durulmadi .

Zirkaa Zirkaa cnımm sen de mi Ağustos ta kievdesinn😍😍😍😍Ayy valla seninle denk gelmeyi çok isterimm çünkü çok merak ediyorum seni 🥰🥰🥰İnşşş denk geliriz bu arada senin son durumun ne en son adet olmak için ilaç kullanıyordun oldun mu canmm
Canım bende çok isterim seninle tanışmayı kız şimdiden gözlerin yerinden çıkacak.internette bir masaj gördüm adet söktürmek için yaptım kahverengi leke geldi 1,5 saat sonra sanırım başlayacakta nazlanıyor andreye yazdım hasta olsum diye yarın haber verecek kısmet artık canım birazdan yine masaj yapacam sabaha söker inşallah.bu arada senide ekine alalım.Kliniğin adıda tamam Zaza’s IVF Center ( Havalı olsun biraz)

Arkadaşlarım bugün K kliniferter arkadaşımızın doğumu vardı sabah.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alıp hasreti bitmiş vuslatına ermiştir.
@ISABELLA1 transferin hayırlı uğurlu olsun canım.İnş bebeklerin canına yapışsın.
@Azsekerli17 namı diğer lattem ve @Aigle inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım.Allah işlerinizi yağ gibi akıtsın.
Liste işi iyi oldu valla :))
Z Zaza74 , @Nes6373 @Mutluyasam arkadaşlarım nasılsınız?
Tahlil günü bekleyen @sadesutlu @Mutluyasam bu hafta bizi ilk tahlillerinizle sizler sevindireceksiniz.Tabi birde duayenimiz Z Zaza74 nün perşembe günkü kontrolü vallahi nefes aldıracak.
@Nes6373 inşallah beta hcg değerin kat kat katlanır bebeğin canına yapışır seni deli gibi şaşırtır.
Dpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah

Dpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Tebrikler, canım👏👏👏👏 sağlıkla güle oynaya keyifle anneli babalı büyüsün inşaallah🙏🙏🙏🧿🧿🧿şansı bahtı açık olsun🙏🙏 hayırlı iyi bir evlat olsun inşaallah 🙏🙏 ikiniz de umarım iyisinizdir👌🥰🥰

Ana pozitifligi disinda baska hangi degerlerinize bakildi acaba?
Cunku benim ana pozitif ama uzerinde pek durulmadi .
Tüm gebeliklerim düşükle sonuçlandı. Tüm genetik testlerime bakıldı. Başkent üni. İmmonoloji bölümü yapmıştı testleri. Kendi dr.uma gösterdiğimde ne kadar fazla çoğu gereksiz demişti🥰Intralipit aslında dr. ların ikilemde kaldığı bir yaklaşım . Prp gibi 🥰deneysel bulunuyor . Bende denendi fakat çok fazla yan etkisini yaşadım allerjik reaksiyonlar yaşıyorum. Bakalım umarım en koşa zamanda sonlanır😂

Gynolifedan koordinator nevin hnm ayrilmis , belki ondan dolayi gec donusler mi oluyor.
Nevin hanim ben ilk tedavimde turkiyeye donerken ayrilik hazirligi icindeydi . Gec dönüşler maalesef oluyor gynolifte iletisim sorunu var suan yasamiyorum aninda dönüyorlar banada ilk cok sıkıntı cektim iletisim konusunda ilkinde doktorla bile konusturmuyorlardi simdi doktorun özel numarasindan ariyorum ben

Kızlar azşekerlinin söylediklerinin altına imzamı atarım 😄 onun dışında benimde rahmim küçükmüş onu hazırlayacaklar görünen transfer tarihim 15 eylül. Yani biz yine azşekerliyle beraberiz 🤩 bu arada sayfada rahim küçüklüğüyle ilgili hiç bişeye denk geldiğimi hatırlamıyorum. Bana tek transfer yapılacakmış rahmim taşımaz diye mi nedir bilen var mı?
Seninde tedavin hayırlı olsun
Sorsaydın doktora
Nakadar küçük çokmu
Tedavi ne yazdı sana rahim küçüklğüne

Back
X