canım arkadaşım gözyaşları içinde sevincini paylaşıyorum. bugün daha güzel bir haber alamazdım. bende o çizgiyi hiç görememiş biri olarak sevincini anlayabiliyorum. çok sevindim çok inşallah çarşamba günü sevincimiz katlanacak. 9 ay sonrada o kucağın şenlenecek. zaza için aynı duyguları seninle paylaşıyorum.o olmasa ben burada sizlerle bunları paylaşıyor olamzdım. iyiki varsın zazam. allahım ayağına taş değirmesin. bütün sayfada ki can arkadaşlarım iyiki varsınız
Cansın iyiki sende varsın
İyiki sizler varsınız
İyiki size iyi geldim
Bin şükür rabbime🤲🤲🤲💋💋💋💋💋💋💋

Szryk canım azda olsa bazen açık kahve akındım oluyor
Tam beyaz olsun rahat gideyim😀🥰
Akıntı, lekelenme bunlar normal hamilelikte. Ben 2. Oğluma hamileyken bildiğin adet oldum. 2 gün adet şeklindeydi ama yoğun degildi sonra 2 günde akinti gibiydi. Dedim var bunda bir gariplik 😁😁 gittim test yaptırdım pozitif çıktı 😀 kendini yormamaya dikkat et. 3-4 aylık olunca da yürüyüşlere başlarsın 🥰

Sen karar vermedin diye biliyordum aksam diyecektim angel kardesimiz de var diye
günaydın canım aynen daha cok net değilim ibrahim beyin tecrübesinden disiplinli tarzından (ama çok sert yaparsa moralim sıfır olur bende tepki gösterebilirim) murat beyin de başarılarını çok fazla duydum genç ama yenilikçi diye ikilimdeyim ama murat bey daha ağır basıyor gibi...

Dpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
canım benim gözünüz aydın rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sen iyiyisin bebişin iyi dimi herşey yolunda kendine ve bebişine çok çok iyi bak :KK200: :nazar:

Nes im canım benim, sıkıntını üzüntünü en derin den anlıyorum canım. Durumun belirsizliği ister istemez seni de endişelendiriyor. Sabret canım benim, Allah büyüktür çıkmayan candan ümit kesilmez demişler, Çarşamba günü doktora gittiğinde sendeki bu belirsizliğin soru işaretlerinin illa ki bir cevabı olacaktır. İnşallah inşallah en güzel haberler le dönesin 🤲🤲 inşallah içindeki hüznün yerini mutluluğa bıraksın.🤲🤲🤲🤲🙏🙏🙏
Amin inşallah, içimde küçücük bir umut var ama..
Sağ ol canım benim duaların için. 🙏🙏🙏

Back
X