Kiz bizi unutmussun bizde yakinda gidecez anne olmak icin neyse problem deil canim hastaneden yeni ciktim alinganligim ustunde herhal insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin
Bacım sen unutulacak kadın mısın? Allah’ını seversen guppan ossunlar sağa.Hastamede bişey mi dediler niye alıngansın hayırdır canım

2 gün ara ile transfer yapılıyor mesela cuma günü 2 embriyo konuluyor Pazartesi tekrar durumuna göre 1 yada 2 embriyo daha naklediliyor.toplamda sana 3yada 4 bebek yerleştiriliyor.Tutunma şansını artırıyorlar
anladım.. çok sağolun.. İkiz gebelik hep hayalimdi. olur inşallah

Bacım sen unutulacak kadın mısın? Allah’ını seversen guppan ossunlar sağa.Hastamede bişey mi dediler niye alıngansın hayırdır canım
Yok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor

Kuzum benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah toparlarsın bir an önce

Kuzum benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah toparlarsın bir an önce
Saol canim benim❤❤❤❤❤ insallah bisey yiyemiyorum maalesef gucsuzum biraz insallah bayramdan sonra gidinceye kadar toparlanicam gidicem kibrisa gerekirse elimde serum yine gidecem insallah

Hoş geldin kuzum
İnşallah ilk denemende anne olursun
İkili paket 7500 eu
Avantajı ilk olmasa ikinci yeni donör seçeneğin var

Zirka acaba ikili alsan paketi
Garanti olsun
Bluemoon arkadaşımızı unutma

Hoş geldin kuzum
İnşallah ilk denemende anne olursun
İkili paket 7500 eu
Avantajı ilk olmasa ikinci yeni donör seçeneğin var
Çok teşekkur ederim :) Tekli paket alırsam da iki ayrı gün yaklaşık 4 embriyo transferi oluyor mu? Bir de donör seçiminde nelere dikkat etmemi önerirsiniz?

Ayy Eftalios kuzum nazaramı geldin
İnşallah çabuk iyileş
Tedavi yakında

Susu hoş geldin
İnşallah dondurulmuş embriyolarından evladını artık kucağına alırsın

Çok teşekkur ederim :) Tekli paket alırsam da iki ayrı gün yaklaşık 4 embriyo transferi oluyor mu? Bir de donör seçiminde nelere dikkat etmemi önerirsiniz?
Teklide ikili pakette iki transfer yapıyorlar
Donör en az bir tanede olsa sağlıklı evlat doğuran olsun
Gerisi sana kalmış
Zaten biotexcom size şans tanıtıyor donörleri gözünüzle görüb seçesiniz

Kiz bizi unutmussun bizde yakinda gidecez anne olmak icin neyse problem deil canim hastaneden yeni ciktim alinganligim ustunde herhal insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin
Canım Eftalios'um.. yanlış anlamaya sebebiyet verdiysem özür
O etiketlediğim canlar, benim için ayrı ayrı cevap yazanlar tatlım. O şekil teşekkür edeyim onlara demiştim.
Oradaki dilekler dualar hepimiz için.
❤❤❤ (Bunlar sana özel )

Oyyy canimsinAllah im daha guzel gunler gostersin Nesim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…