Bacım sen unutulacak kadın mısın? Allah’ını seversen guppan ossunlar sağa.Hastamede bişey mi dediler niye alıngansın hayırdır canımKiz bizi unutmussun bizde yakinda gidecez anne olmak icinneyse problem deil canim hastaneden yeni ciktim alinganligim ustunde herhal insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin
anladım.. çok sağolun.. İkiz gebelik hep hayalimdi. olur inşallah2 gün ara ile transfer yapılıyor mesela cuma günü 2 embriyo konuluyor Pazartesi tekrar durumuna göre 1 yada 2 embriyo daha naklediliyor.toplamda sana 3yada 4 bebek yerleştiriliyor.Tutunma şansını artırıyorlar
Yok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyorBacım sen unutulacak kadın mısın? Allah’ını seversen guppan ossunlar sağa.Hastamede bişey mi dediler niye alıngansın hayırdır canım
Kuzum benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah toparlarsın bir an önceYok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Saol canim benim❤❤❤❤❤ insallah bisey yiyemiyorum maalesef gucsuzum biraz insallah bayramdan sonra gidinceye kadar toparlanicam gidicem kibrisa gerekirse elimde serum yine gidecem insallahKuzum benim ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah toparlarsın bir an önce
Demek fitil az geliyor vicudaKizlarr... progestron degeri 5.2 cikti igne kullanimina gectim igneyle normale döner mi yada cok düsük mu
Hoş geldin kuzumMerhaba, Kısmetse kasım ayında 42 yaşına gireceğim. Sonbaharda yumurta donasyonu için kieve gitmek istiyoruz. İki yada üç embriyo transferi benim yaşımda problem olur mu? Biotexcom da ikili paket almanın avantajları ne oluyor acaba?
Allah hepimize hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inşallah.
Zirka acaba ikili alsan paketiBak canım bende 43 yaşındayım önce ikili paket aldım .Baktım bunlar milleti çatır çutur hamile bırakıyor tekli pakete dönecem ama bu konuda kendini daha garantiye almak istersen ikili olanından al.üstelik zaten bizim yaşımız gereği bize ikili transfer şart gibi bişey hayatım.Sakıncası şu olabilir.En fazla dört bebekte tutunur yine sağlık durumumuza paralel indirgeme yapılır bu kadar.tekli pakette indirgeme fiyata dahil değil.ikilide dahil.Sın karar senin nasıl rahat edeceksen
Çok teşekkur ederim :) Tekli paket alırsam da iki ayrı gün yaklaşık 4 embriyo transferi oluyor mu? Bir de donör seçiminde nelere dikkat etmemi önerirsiniz?Hoş geldin kuzum
İnşallah ilk denemende anne olursun
İkili paket 7500 eu
Avantajı ilk olmasa ikinci yeni donör seçeneğin var
İnşallah hayalin gerçek olsunanladım.. çok sağolun.. İkiz gebelik hep hayalimdi. olur inşallah
Ayy Eftalios kuzum nazaramı geldinYok canim benim geceden beri cikariyorum fazla kilo verdigimden dolayi midemde problem olusmus enfeksiyon gibi bisey bagirsaklara giden cikarmam durmadi cok afedersin butun testlerim dusuk kanim b12 vitaminlerim maalesef dusik serum yedim 3unite cokhalsizim hersey beni buluyor tam gitme arifesinde hala midem geçmiyor seren serengilin hastaligi varya asiri zayiflayinca bagirsak bilmem nesi benim ona bakilacak ondan supheleniyor bagirsaklarim ve midem berbat gecmiyor dunyanin antibiyotigini yedim geccmiyor
Susu hoş geldin
Teklide ikili pakette iki transfer yapıyorlarÇok teşekkur ederim :) Tekli paket alırsam da iki ayrı gün yaklaşık 4 embriyo transferi oluyor mu? Bir de donör seçiminde nelere dikkat etmemi önerirsiniz?
Normal canım bende de olmuştu endişelenecek bir şey yokKizlar merhaba ben dun hsg cektirdim ama hala rahmimde agri var normal midir bu acaba cok fazla olmamakla birlikte agriyor yara var sanki neden acaba
Allah razi olsun canim benimNormal canım bende de olmuştu endişelenecek bir şey yok
Tesekkurler canim.yolu 3 gune gidicez o zaman mecbur donus konaklayarak olur o zaman.Canim transfer sonrasi 8 saate kadar yolculyk yapabiliyorsun daha uzununu onermiyor doktorlar
Hepinize ayri ayri ama gerçekten ayrı ayrı çook teşekkür ederim, cevap yazan, beğeni koyan herkese. Dualarınız için minnettarım. Gerçekten Zaza nin dediği gibi, güzel şeyler oluyorsa bu dualar sayesinde. Güzel haberlerimiz eksilmesin.
@DuruballZirkaa @omayra34 @sadesutlu @Zumrom Gulensi Z Zaza74 @bir hayalim var @pablo40 @sibra631 Tamara @muphem_ @12345hayat
❤❤❤
Eveeet, sıradaki gelsin...
Canım Eftalios'um.. yanlış anlamaya sebebiyet verdiysem özürKiz bizi unutmussun bizde yakinda gidecez anne olmak icinneyse problem deil canim hastaneden yeni ciktim alinganligim ustunde herhal insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin
Oyyy canimsinHepinize ayri ayri ama gerçekten ayrı ayrı çook teşekkür ederim, cevap yazan, beğeni koyan herkese. Dualarınız için minnettarım. Gerçekten Zaza nin dediği gibi, güzel şeyler oluyorsa bu dualar sayesinde. Güzel haberlerimiz eksilmesin.
@DuruballZirkaa @omayra34 @sadesutlu @Zumrom Gulensi Z Zaza74 @bir hayalim var @pablo40 @sibra631 Tamara @muphem_ @12345hayat
❤❤❤
Eveeet, sıradaki gelsin...
Ay yerim seni ben de aynı senin gibiyim bugün havaya bile alınıyorumKiz bizi unutmussun bizde yakinda gidecez anne olmak icinneyse problem deil canim hastaneden yeni ciktim alinganligim ustunde herhal insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?