Ben eminim sende her şey yolunda olucak ve elena tedavine start vericek
Eskiden eşinin tese ameliyatından kaç tane spermatozoid çıktı
Bu tese olayi kafama takiliyor, en son 8 tüp alinmis raporda pek ayrintili degil andrey de cok arastirdi raporu, ama iyi oldugu yaziyor, senin dedigin spermtozoid ney bilmiyom ama raporda 8tüp felan yaziyor, tekrar bakip sana atarim raporu cnm ben pek anlamiyorum, telefonlarda konusurken hep teseyi konusuyom andrey ben inaniyorum ve güveniyorum diyor esinize siz sigarayi birakin diyor banaesimle konusurkenden oda kendine güvendigini söyluyor sen sigarayi birak diyorherkes benim sigarama takmis durumda yani

Hamislerrrr güzell anneler anne adaylariii banada dua edin bayramln ilk günü ultrasyonum var insallah artik hersey yolundadir ve artik giderimmm bebegime kavusmak istiyorumm bende
Harika bir haber, Beyzacım tedavin şimdiden hayırlı olsun, Canım arkadaşım .. Elbette dualarımızda olacaksın Bebeğimiz git al ve sağlıkla dönün inşaallah

Acaba tüp dediğim sperm sayısımı?
En son tese kaç sene önce olmuştu

Abooo beyzoşum tam 10 sene oldu
Kız ukraynada ilk görüşmede eşinle ilgili konuştularmı?
Örnek verdimi eşin
Belkide 10 seneye düzelmiş
Bende sonucu beklerken umutlandim
Ama andrey ayni dedi hic bir degisiklik yok dedi, Insallah yine bulunurrr Allahim yüzümüze gülsün insallahhh

Gözün aydın canımm herşey çok sağlıklı ilerler umarım hiç bir sıkıntı çıkmayacak sen içini ferah tut

Hamislerrrr güzell anneler anne adaylariii banada dua edin bayramln ilk günü ultrasyonum var insallah artik hersey yolundadir ve artik giderimmm bebegime kavusmak istiyorumm bende
İnşallah canım herşey yolunda gidecek, sen rahat ol Allah'ın izniyle sen de anne olacaksın

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun

Kizlar dun butun gece yine cikardim seum yedim uyudum uyandim helicopte bakteri denilen bisey var midemde cikarmami durdurdular obur testim yapildi biyopsi yapildi bana sabah biraz uyuttular sonuclar temizmi kotumu diye akşam üstü alicam eve donduk .sonuclari bulundugumuz ildeki doktoruma aticaklar aksamustu. antibiyotik alerjisi diye bisey var ahh o dis doktoru bana su icinde eritilecek bir antibiyotik vermisti mahvetmis megersem bakterilerle savasmiyormus o antibiyotik. Biraz daha toparladim. En azindan igne ve serumlarla ayaktayim cok şükür bunada şükür.murat beyle konustum ben sorun cikarmaz baska bisey dedi cok şükür bayramdan sonraki hafta gidiyoruz biz erken gidiyoruz kibrisa murat bey gelde seni kontrol edelim transferden once bir sikinti olmasin dedi ilaclar ayni eczaneden topladim hepsini.

Ben biraktim dun itibariyle zaten hic icememistim dunden beri doktor iyilesirsen gizli icersen geberirsin dedi suratima ah budoktorum varr ya

Nelerii atlattik bunuda atlatiriz Allahin izniyle ben inaniyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürcek kizlarr
İnşallah her şey iyi olucak beyzacım
En önemliside senin inanman
Tüp bebek denerken senin yumurtalarınla döllendi değilmi bu sperm
10 sene önce 25 yaşındaydın
Rezervin nasıldı
Kaç yumurta toplandı

Cok cok gecmis olsun canım. Umarim hersey çok daha iyiye gidicek.... dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…