İnşallah canım hayırlısıyla keseyide göreceksin kalbide duyacaksın inanıyorum.

Selvi boylum E Eftalios bence gidene kadar toparlarsın kafan rahat olsun arkadaşım.

andreden haber geldi 3 Ağustos ultrason 12 Ağustos tedavi başlar 26 ve 28 transfer ( tabi ikili olur ise) bu arada 3 ağustosta nöbetteyim bir ayar çekecem ve transfer zamanı korktuğum gibi çalıştığım döneme geldi birde ona ayar çekmem lazım.

Kız sen iş yerinde bir yetkiliye durumunu anlatamazmısım

Kız sen iş yerinde bir yetkiliye durumunu anlatamazmısım
Yok canım nerde ilk gebeliğimde hamile olduğumu öğrendim hemen başladılar iki aylık bebeği nereye bırakacaksın, kim bakacak, hasta olacak ateşi çıkacak” yav daha doğup doğmayacağı bile belli değil dedim.Bana deli gibi bir stres yaşattılar.Ama ben yinede baştan dürüst oynarım ya.Böyle atraksiyonlu işler bana göre değil.Zaten yalan söylemeyi beceremem elime yüzüme bulaşır.

Kesinlikle katiliyorum kalmalari daha buyuk bir risk olusturabilir ama bunun baska bir yolu olsa keske
sizin kac haftadayken yapildi bu islem acaba?

Büyük patrona söylesem yapmam gereken bişey varmı paran pulun varmı sağlıkla git gel derler kraldan çok kralcılar olay yaratıyor.
Her yerde bu böyle yaNe geldiyse başımıza kraldan çok kralcılardan geldiama ben bu durumu iyi polis, kötü polis oyununa benzetiyorum. Boss’lar muhatap olmayıp iyiyi oynayıp tüm kötülüğü ve ayak oyunlarını kralcılara yaptırıyorlar

Evet kadın dönör kadar çok degil sperm ama uygun kriterler vardı bize göre iş durumları boy kilo saç göz rengi hakkında bilgiler ve fotolar var

Biz o kutucugu niye görmedik ya bize andrey söyledi özelliklerini donörün, ay benim 2 tane faworim var insallah o ikisinden birisi tedavimde olurigne asamasinda oldugum icin sectik ama uygunlugu daha söylenmedi bize.
Ay ben bitane seçtim o kadar tatlıydı ki bayıldım ama uygun değilmiş bir ay önce vermiş içim gitti aklım kaldı andrey de siz beş altına seçin uygunluğuna bakalım dedi heyecanla bekliyorum

İnşallah canım ya biraz olsun keyfim yerine gelir valla

Amiin Allahim hayirli sonuvlar almayi nasip etsin insallah

Aminnn aminn aminnn hayırlısıyla sağlıklı iyi bir evlata kavuşsun

Biz o kutucugu niye görmedik ya bize andrey söyledi özelliklerini donörün, ay benim 2 tane faworim var insallah o ikisinden birisi tedavimde olurigne asamasinda oldugum icin sectik ama uygunlugu daha söylenmedi bize.
Baya kurcaladik biz bir sekilde anlamamiz gerektigine inandik ve basardik. Bir baktik ingilizce alt yazi geldi

Ay ben bitane seçtim o kadar tatlıydı ki bayıldım ama uygun değilmiş bir ay önce vermiş içim gitti aklım kaldı andrey de siz beş altına seçin uygunluğuna bakalım dedi heyecanla bekliyorum
O zaman bizimkilerden biridir ya kizlar aslinda biz akraba da oluyoruz sanki

yaaaaaÇok üzüldümmm gerçektenn Çok istemiştimm oysa ki orda birbirimizi dualarla gönderelim transfere Neyse en azondan İstanbul’da görüşme şansımız var Güzel haberlerimiz olsun da Ama inan çok istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…