Eftalios çok geçmiş olsun
Acaba helikobakteni tedavi edip sonramı gitsen
Şimdi tedavide bir torba ilaç içicen buda yan etki göstermesin midene

Evet haklı olabilirsiniz tabiki tercih meselesi ama kievde yaptırıp tüm bebeklerini kaybeden kadınlar da varmış yazdı bana.Şans meselesi.

Evet ufak da olsa risk var dedi Andrey ama sanirim kiev bunu baya cok yapiyor benim
Anladigim o.
Hayırlı olsun dilerim ikizdir.Bazen ikiz erkeklerde değer 3000lerin üstünde çıkabiliyorum.Bence kiev in bu fazla transferinin yapmasının bir riski bu.Zamaninda Kıbrıs Doğuş da 4 tane transfer yapıldı diye sayfada orayı topa tutmuştur.Tabi biz müşteriler(bilerek bu kelimeyi kullanıyorum çünkü merkezler için biz hasta değil para veren müşterileriz) ne kadar çok embriyo transfer yapılırsa o kadar kardır diyorum ama aslında Büyük bir risk alıyoruz.Bence kiev e gidecek arkadaşlar bunu iyice düşünüp ona göre o merkeze isteklerini söylesinler.. Ve Dilerim ki sizin hiç redeksiyona gerek olmasın sağlıkla surdurebileceginiz bebeklerin olsun.

İnşallah benimkide ikna olur bemimki dini boyutunu düşünüyor acaba donörle imam nikahımı yaptırsam geçici
İnşallah benimkide ikna olur bemimki dini boyutunu düşünüyor acaba donörle imam nikahımı yaptırsam geçici
İran’da donasyon serbest . Aynen bu söylediğiniz şekilde yapılıyor. İmam nikahı sonrasında donasyon

Eger ingilizce biliyorsaniz video kutucugunun alt kisminda bir kucuk kutucuk var ona bastiginizda ingilizceye ceviriyor.
Cogunlukla hepsinin var.Olmayanlardan bir tanesini de rica ettik Andrey yardimci oldu.
Hakkinizda hayirlisi olsun
Sevgili sadesütlüm süper haber bu iyi oldu
İnşallah bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla alırız

Çok çok geçmiş olsun E Eftalios dikkat et kendine bian önce iyileşir tedavine başlarsın inşallah

gecmis olsun! bende uzun yillar once helicibakter pylori olmustu .gastritim de vardi 2`li antibiyotikle iki haftada tedavi olmustu, probiyotik almistim tablet olarak…omega ve suyla iyice seyreltilmis elma sireksi gibi fermante yiyecekler de iyi gelebilir dr tavsiyesiyle tabii. bazi yiyecek ve icecekler asiri asit yukseltiyordu yillarca yemedim, sigara da iyi gelmiyor kesin bilgi:)

Gelmis gecmis olsun canim sanada. ben beslenmeme cok dikkat etmmeme ragmen et sut benzeri seyler yemememe ragmen bunlar basima geldi sigara yasak artik zaten .sorun su bana antibiyotik dokunuyor ilac olarak icilenden zaten hastanelik oluyordum bide suda eriyenden vermisti doktor onu icindede tumden fenalastim. Orda cikti allahtan yeni daha bana antibiyotigi damar yokuyla veriyorlar vucudum onu kaldiriyor oburkunu kaldirmiyor maalesef.

Canim kardesim cok tesekkur ederim❤❤❤❤ cok sukur rabbime bugunde yasiyorum toparlanabildim allaha şükür ❤❤❤❤❤ sende iyisindir insallah bir sıkıntı yoktur insallah
Biraz lekelenmeler var o da normalmiş

En bu yolda başım çok taşa değdiği için kendi fikrimi söyleyim
Kievin 3-4 embriyo koyması çok iyi bir şey
Şans daha yüksek oluyor
Birde reduksiyona elleri pratik bir merkez
Hata ikili paket alanlara reduksiyon ücretsiz
Yani merkez maksimum başarıyı yakalamak
Tabii her kese 4 embriyo vermiyorlar
Sıkıntılı rahime ve çok fazla başarısız tüp benek görenlere
Ben şimdi konuşmak istemiyorum bir sonucumu görüm sonra güzelce her kese taze yumurtanın nakadar önemli olduğunu anlatıcam

E
Iranda hersey yasak bir donasyon serbest gercekten şaşırdığım
Iranda hersey yasak bir donasyon serbest gercekten şaşırdım
Evet serbest bir tanıdığım İran’da donasyon yaptırdı. Hatta benim dermatologum İranlı. Tüm tedavi süreçlerini biliyor. Kıbrıs’da tedavi olumsuz olursa kesin İran’a gitmelisin bir arkadaşımın kliniği çok başarılı seni yönlendiririm falan demişti. İran tıbbı Amerika’daki ve batıdaki tüm yenilikleri ve gelişmeleri takip eder ve hemen uygular. Birçok Azerbeycan’lı ameliyat ve tedavi için İranı tercih eder. Hem fiyat hem de kalite açısından. Estetik operasyonlarda ve medikal işlemlerde ise dünyayla yarışır o derece başarılar yani. Eşcinsellik yasak ve ölüm cezası var İran’da fakat eşcinsel nüfüs hatırı sayılır fazlalıkta İran’da. Gizli eşcinselliği engellemek için cinsiyet değiştirme operasyonlarını mollarlar fetva ile serbest birakmışlar. Tam bir karmaşa içi seni dışı beni yakıyor derler bizim orda tam o hesap ne kadar baskı varsa o kadar dejenere oluyor toplum bu böyle. Şimdi Türkiye’de donasyon yasak fakat Kıbrıs’ın önemli bir gelir kaynağı bu işlemler. Yine kumar keza öyle ama Kıbrısta serbest . Yetkiler bu durumdan haberdar ve destekçi. Şimdi bence bu ciddi ikiyüzlülük değilde nedir?

Keske biz de kieve gidebilmis olsaydik da donoru gorebilseydik kizlar. Hic birsey bilmiyor olmak cok riskli bence, verilen bilgiler ne kadar dogru acaba. Biz 174 boyu olan donor sectik, benden kisa ama, esim 185, simdi bebegin oldukca kucuk olmasi genetik olabilir diyor doktorlar, kisa olcak boyu diyorlar, herkes de bana senin gibi uzun ince olur diyor :) aksi mumkun degil falan diyorlar, bu benzeme muhabbetleri beni cok gerecek gibi. En cok da konusulan konu da hep bu oluyor. Anasina mi babasina mi benzemis mevsuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…