Eftalios çok geçmiş olsunKizlar dun butun gece yine cikardim seum yedim uyudum uyandim helicopte bakteri denilen bisey var midemde cikarmami durdurdular obur testim yapildi biyopsi yapildi bana sabah biraz uyuttular sonuclar temizmi kotumu diye akşam üstü alicam eve donduk .sonuclari bulundugumuz ildeki doktoruma aticaklar aksamustu. antibiyotik alerjisi diye bisey var ahh o dis doktoru bana su icinde eritilecek bir antibiyotik vermisti mahvetmis megersem bakterilerle savasmiyormus o antibiyotik. Biraz daha toparladim. En azindan igne ve serumlarla ayaktayim cok şükür bunada şükür.murat beyle konustum ben sorun cikarmaz baska bisey dedi cok şükür bayramdan sonraki hafta gidiyoruz biz erken gidiyoruz kibrisa murat bey gelde seni kontrol edelim transferden once bir sikinti olmasin dedi ilaclar ayni eczaneden topladim hepsini.
Evet haklı olabilirsiniz tabiki tercih meselesiAslında düşünürsek tedavi öncesinde, sırasında(kürtaj, hsg, histeroskopi vb operasyonlar vs) hamilelikte ve yapılan her işlemde risk var!
Çok fazla işlem yapıyorlar, hem donasyon hem taşıyıcı annelere, bende tecrübelerine güvendim, ufak riski göze aldım amaaa kalsaydılar daha büyük risk vardı çünkü...rahime uygulanan her işlem hamilelikte risklere zemin hazırlıyor.
Benimle birlikte 3kişiye yapılmıştı ogün, ayrıca aynı dönem tedavi gördüğüm İngiltere'den bir arkadaşı 3ten 2ye indirmişlerdi, ikiz olduğundan 27.hft başında aldılar bebekleri, bi süre küvezde kaldılar, şimdi kızı ve oğlu 1yaşını geçtiler bile
Aslında ikiz gebelik bile normal değil, riskli gebelik olup perinatolog takip etmekte, yaş ileri olduğunda da biraz daha fazla komplikasyon riskini de beraberinde getiriyor. Ben o yüzden de tercih etmedim.
Hayırlı olsun dilerim ikizdir.Bazen ikiz erkeklerde değer 3000lerin üstünde çıkabiliyorum.Bence kiev in bu fazla transferinin yapmasının bir riski bu.Zamaninda Kıbrıs Doğuş da 4 tane transfer yapıldı diye sayfada orayı topa tutmuştur.Tabi biz müşteriler(bilerek bu kelimeyi kullanıyorum çünkü merkezler için biz hasta değil para veren müşterileriz) ne kadar çok embriyo transfer yapılırsa o kadar kardır diyorum ama aslında Büyük bir risk alıyoruz.Bence kiev e gidecek arkadaşlar bunu iyice düşünüp ona göre o merkeze isteklerini söylesinler.. Ve Dilerim ki sizin hiç redeksiyona gerek olmasın sağlıkla surdurebileceginiz bebeklerin olsun.Evet ufak da olsa risk var dedi Andrey ama sanirim kiev bunu baya cok yapiyor benim
Anladigim o.
İnşallah benimkide ikna olur bemimki dini boyutunu düşünüyor acaba donörle imam nikahımı yaptırsam geçici
İran’da donasyon serbest . Aynen bu söylediğiniz şekilde yapılıyor. İmam nikahı sonrasında donasyonİnşallah benimkide ikna olur bemimki dini boyutunu düşünüyor acaba donörle imam nikahımı yaptırsam geçici
Güler cnm inşallah, herşey gönlünce olsun,dularamiz seninleAynen cnm asil konu bu zaten orda ben ameliyat günü ne yapcam
Bilmiyomcok strese gircem beklerken dilerim Rabbim yüzümüze güler
Çok teşekkür ederim konuşacağımDirek andrey ile konusmalisin inanılmaz şeker biri her konuda arkadaşın gibi destek olacaktır. Çekinmeden herşeyi sor
Sevgili sadesütlüm süper haber bu iyi olduEger ingilizce biliyorsaniz video kutucugunun alt kisminda bir kucuk kutucuk var ona bastiginizda ingilizceye ceviriyor.
Cogunlukla hepsinin var.Olmayanlardan bir tanesini de rica ettik Andrey yardimci oldu.
Hakkinizda hayirlisi olsun
Çok çok geçmiş olsun E Eftalios dikkat et kendine bian önce iyileşir tedavine başlarsın inşallahKizlar dun butun gece yine cikardim seum yedim uyudum uyandim helicopte bakteri denilen bisey var midemde cikarmami durdurdular obur testim yapildi biyopsi yapildi bana sabah biraz uyuttular sonuclar temizmi kotumu diye akşam üstü alicam eve donduk .sonuclari bulundugumuz ildeki doktoruma aticaklar aksamustu. antibiyotik alerjisi diye bisey var ahh o dis doktoru bana su icinde eritilecek bir antibiyotik vermisti mahvetmis megersem bakterilerle savasmiyormus o antibiyotik. Biraz daha toparladim. En azindan igne ve serumlarla ayaktayim cok şükür bunada şükür.murat beyle konustum ben sorun cikarmaz baska bisey dedi cok şükür bayramdan sonraki hafta gidiyoruz biz erken gidiyoruz kibrisa murat bey gelde seni kontrol edelim transferden once bir sikinti olmasin dedi ilaclar ayni eczaneden topladim hepsini.
gecmis olsun! bende uzun yillar once helicibakter pylori olmustu .gastritim de vardi 2`li antibiyotikle iki haftada tedavi olmustu, probiyotik almistim tablet olarak…omega ve suyla iyice seyreltilmis elma sireksi gibi fermante yiyecekler de iyi gelebilir dr tavsiyesiyle tabii. bazi yiyecek ve icecekler asiri asit yukseltiyordu yillarca yemedim, sigara da iyi gelmiyor kesin bilgi:)Kizlar dun butun gece yine cikardim seum yedim uyudum uyandim helicopte bakteri denilen bisey var midemde cikarmami durdurdular obur testim yapildi biyopsi yapildi bana sabah biraz uyuttular sonuclar temizmi kotumu diye akşam üstü alicam eve donduk .sonuclari bulundugumuz ildeki doktoruma aticaklar aksamustu. antibiyotik alerjisi diye bisey var ahh o dis doktoru bana su icinde eritilecek bir antibiyotik vermisti mahvetmis megersem bakterilerle savasmiyormus o antibiyotik. Biraz daha toparladim. En azindan igne ve serumlarla ayaktayim cok şükür bunada şükür.murat beyle konustum ben sorun cikarmaz baska bisey dedi cok şükür bayramdan sonraki hafta gidiyoruz biz erken gidiyoruz kibrisa murat bey gelde seni kontrol edelim transferden once bir sikinti olmasin dedi ilaclar ayni eczaneden topladim hepsini.
Allah korusunEvet haklı olabilirsiniz tabiki tercih meselesiama kievde yaptırıp tüm bebeklerini kaybeden kadınlar da varmış yazdı bana.Şans meselesi.
Gelmis gecmis olsun canim sanada. ben beslenmeme cok dikkat etmmeme ragmen et sut benzeri seyler yemememe ragmen bunlar basima geldi sigara yasak artik zaten .sorun su bana antibiyotik dokunuyor ilac olarak icilenden zaten hastanelik oluyordum bide suda eriyenden vermisti doktor onu icindede tumden fenalastim. Orda cikti allahtan yeni daha bana antibiyotigi damar yokuyla veriyorlar vucudum onu kaldiriyor oburkunu kaldirmiyor maalesef.gecmis olsun! bende uzun yillar once helicibakter pylori olmustu .gastritim de vardi 2`li antibiyotikle iki haftada tedavi olmustu, probiyotik almistim tablet olarak…omega ve suyla iyice seyreltilmis elma sireksi gibi fermante yiyecekler de iyi gelebilir dr tavsiyesiyle tabii. bazi yiyecek ve icecekler asiri asit yukseltiyordu yillarca yemedim, sigara da iyi gelmiyor kesin bilgi:)
Cok saol canim şükürler olsun biraz toparladim dun kendimde deildim sukur bugun iyiyim. Yavas yavas yemek yiyebiliyorum bunada şükür. Gidicem tedaviye insallah
Iranda hersey yasak bir donasyon serbest gercekten şaşırdımİran’da donasyon serbest . Aynen bu söylediğiniz şekilde yapılıyor. İmam nikahı sonrasında donasyon
Canim kardesim cok tesekkur ederim❤❤❤❤ cok sukur rabbime bugunde yasiyorum
İnşallah canım inşallahAllah korusun
Pandaaa sen gençsin ve ben eminim o bebişleri Allahın izniyle taşıyacaksın
Kalbini ferah tut kuzum
Biraz lekelenmeler var o da normalmişCanim kardesim cok tesekkur ederim❤❤❤❤ cok sukur rabbime bugunde yasiyorumtoparlanabildim allaha şükür ❤❤❤❤❤ sende iyisindir insallah bir sıkıntı yoktur insallah
En bu yolda başım çok taşa değdiği için kendi fikrimi söyleyimHayırlı olsun dilerim ikizdir.Bazen ikiz erkeklerde değer 3000lerin üstünde çıkabiliyorum.Bence kiev in bu fazla transferinin yapmasının bir riski bu.Zamaninda Kıbrıs Doğuş da 4 tane transfer yapıldı diye sayfada orayı topa tutmuştur.Tabi biz müşteriler(bilerek bu kelimeyi kullanıyorum çünkü merkezler için biz hasta değil para veren müşterileriz) ne kadar çok embriyo transfer yapılırsa o kadar kardır diyorum ama aslında Büyük bir risk alıyoruz.Bence kiev e gidecek arkadaşlar bunu iyice düşünüp ona göre o merkeze isteklerini söylesinler.. Ve Dilerim ki sizin hiç redeksiyona gerek olmasın sağlıkla surdurebileceginiz bebeklerin olsun.
Iranda hersey yasak bir donasyon serbest gercekten şaşırdığım
Evet serbest bir tanıdığım İran’da donasyon yaptırdı. Hatta benim dermatologum İranlı. Tüm tedavi süreçlerini biliyor. Kıbrıs’da tedavi olumsuz olursa kesin İran’a gitmelisin bir arkadaşımın kliniği çok başarılı seni yönlendiririm falan demişti. İran tıbbı Amerika’daki ve batıdaki tüm yenilikleri ve gelişmeleri takip eder ve hemen uygular. Birçok Azerbeycan’lı ameliyat ve tedavi için İranı tercih eder. Hem fiyat hem de kalite açısından. Estetik operasyonlarda ve medikal işlemlerde ise dünyayla yarışır o derece başarılar yani. Eşcinsellik yasak ve ölüm cezası var İran’da fakat eşcinsel nüfüs hatırı sayılır fazlalıkta İran’da. Gizli eşcinselliği engellemek için cinsiyet değiştirme operasyonlarını mollarlar fetva ile serbest birakmışlar. Tam bir karmaşa içi seni dışı beni yakıyor derler bizim ordaIranda hersey yasak bir donasyon serbest gercekten şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?