Erken kalkan yol alır mı diyorsunO zaman bizimkilerden biridirya kizlar aslinda biz akraba da oluyoruz sanki
İnş bir aksilik çıkmazsa ben seni dualarla yollarım halaylarla çifte telli ile sevinçle karşılarımyaaaaaÇok üzüldümmm gerçektenn Çok istemiştimm oysa ki orda birbirimizi dualarla gönderelim transfere Neyse en azondan İstanbul’da görüşme şansımız var Güzel haberlerimiz olsun da Ama inan çok istemiştim
Kızlarrrrr
Mutluyaşamla az önce telefonla görüştüm kan vermeğe gidiyor
Nolursunuz topluca dua edelim güzel sonuçla dönsün canım arkadaşım
Artık bu çektiği eziyyet son olsun
Artık evladına kavuşsun
Ay hadi inşallah.Kızlarrrrr
Artık evladına kavuşsun
Alkollü bez koy üstünede naylonCanlar.. bu progestron igne cok acitiyor aciyan kisma önerebilecgnz birsey war mi ne yapilmali ki hafiflesin
Amin amin çok aminKızlarrrrr
Artık evladına kavuşsun
Ayyyyİnş bir aksilik çıkmazsa ben seni dualarla yollarım halaylarla çifte telli ile sevinçle karşılarım
Hadi hayırlı uğurlu olsunn innnşallahhBizde bugun randevu aldık 12-15 agustos arası ilk görüşme / muayne için kievde olucaz . İnşallah tedavi için uygun bulunursam bizde başlıyoruz .
İnterneti bilmem kuzumZazacim bu erken gebelik testi predictr early icin pahalı dedin ama internetten baktim 20-30 arasi bisi acaba ben yanlis olana mi baktim
Çok geçmiş olsunGelmis gecmis olsun canim sanada. ben beslenmeme cok dikkat etmmeme ragmen et sut benzeri seyler yemememe ragmen bunlar basima geldi sigara yasak artik zaten .sorun su bana antibiyotik dokunuyor ilac olarak icilenden zaten hastanelik oluyordum bide suda eriyenden vermisti doktor onu icindede tumden fenalastim. Orda cikti allahtan yeni daha bana antibiyotigi damar yokuyla veriyorlar vucudum onu kaldiriyor oburkunu kaldirmiyor maalesef.
Omayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Tamam canim cok sagol bi ecznaye sorayim yarin ben en iyisiİnterneti bilmem kuzum
Depoda ve eczanelerde o fiyata değil
Çok teşekkür ederimEvet kadın dönör kadar çok degil sperm ama uygun kriterler vardı bize göre iş durumları boy kilo saç göz rengi hakkında bilgiler ve fotolar var
Senin kaç günün oldu transfer sonrasıTamam canim cok sagol bi ecznaye sorayim yarin ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?