İnş bir aksilik çıkmazsa ben seni dualarla yollarım halaylarla çifte telli ile sevinçle karşılarım

Ay hadi inşallah.
Haber bekliyoruz M Mutluyasam
Allahım yüzünü güldürsün

Canlar.. bu progestron igne cok acitiyor aciyan kisma önerebilecgnz birsey war mi ne yapilmali ki hafiflesin
Alkollü bez koy üstünede naylon
Öyle 20-30 dakikalık kompres yap
İnşallah pozitiv sonucumu al sana daha iyi progesteron yazarım alıp göbekten uygularsın
Ne acısı var ne ödemi

Amin amin çok amin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla en güzel haberleri almayı nasip etsin , sonucunu heyecanla bekliyoruz

İnş bir aksilik çıkmazsa ben seni dualarla yollarım halaylarla çifte telli ile sevinçle karşılarım
Ayyyy cannnnsın cannnnnİnşallaaaaahh işlerimiz yolunda gitsinn de bende seni güle oynaya dualarla göndereyimm transferine Nasıl duygulandımm anlatamam Ne güzel bir kader arkadaşlığıdır paylaştığımızzz

Arkadaşlar size birşey soracam aranız da kisti olup transfer olan var mı boyutu küçük rahimin için de bebeğin tutunmasına engel olmayacak yerde

Bizde bugun randevu aldık 12-15 agustos arası ilk görüşme / muayne için kievde olucaz . İnşallah tedavi için uygun bulunursam bizde başlıyoruz .
Hadi hayırlı uğurlu olsunn innnşallahhHerşey yolunda gitsinn innşşşSeninle de görüşücez kievde Bizim ekip italyanları katlıycak bu gidişle

Çok geçmiş olsun

M Mutluyasam haber var mı? Allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsinAllah yüzünü güldürsün
Omayram malesef Mutluyaşam arkadaşım yine sonuçla yıkıldı
Sonucu negativ
İnşallah toparlansın ve eşinin razılığıyla onu kieve götürücem
Belki meleğine orda kavuşur
Allahtan ona şuan sabr diliyorum
Nasıl acı çekiyor canım arkadaşım anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…